10W-40W az ajánlás! Kopott blokkba tényleg jobb egy kicsivel nagyobb viszkozitás, de mifelénk a kopott blokkba új csapágyakat vesznek és már nem is kopott. A dugó meg ugye a benzinből van kenve szóval a gyári olaj kell bele.
Meg tudnad nezni, hogy a service manual mit ir a hajtomuolaj viszkozitasarol? (CR 125 '94)
Azt is olvastam, hogy a regi, kopottabb motorokba erdemesebb, magasabb viszkozitasu olajat rakni, mint amilyet a gyar eloir, errol tudtok vmit?
szerintem tuti jo, azt irja hogy 2005-utániba valo, ugyhogy pont a tiédbe jo, az ára meg szerintem sacc per kábé olyan 100-120 eur körűl fog zárni, irrja is hogy az ujj ára 475 eur,,, ráadásul itt van ausztriában, gyors postával itt van egy nap alatt,,
Koszi az otleteket, csak a parkoloban probaltam ki, nem allt szandekomban tobbet menni vele, csak bele kellett hirtelen lottyintenem vmit. Nem mentem vele regota, csak most jottem haza es muszaj volt kiprobalni .
Nem sporolok az olajon, amig nincs rendes nem is megyek vele, csak ugy hozta a sors h nyaron elkurtam meg elittam az osszes penzem, de most mar jo gyerek leszek es megyek dolgozni .
Universalban vettem regebben hozza az olajat, 2500ft volt literje.
Meg arra kivancsi lennek h mennyit kell beleonteni? En eddig 3-4 dlt adtam neki.
ÜDV Néktek!Elado A gépem!CR 250es 99 decemberi!Full fellujitott blokkal!makulátlan állapotba(gyári idom kipuff stb)2.tulajtol elado!(Az elsö tulaj egy motorszerelö volt)Akit érdekel jöjjön el és nézze meg belekötni max abba lehet h az idom karcos!: Jah és polir a blokk illetve hátsó lengőkar!
cr-ben nincs motorolaj ha jol emlekszem. a valtoban viszont van .... abba 2T olaj kell, a motor pedig a benyoval egyutt kapja az olajat, atto fugg hogy kevered a koktelt ....
A kenése más az olajnak, a magas viszkozitású olajat ne rakjál bele főleg ne télen. Nyáron rakhatsz bele magasabbat mint az előírt, de akkor se kellene ekkorát. Az alacsonyba viszkozitású olaj könnyben áramlik a blokkban és eljut mindenhova ahova kell míg a magas viszkozitású nem. Melegben viszont már a magasabb viszkozitású is elég folyékony ahhoz, hogy megfelelő kenést biztosítson. Tehet ezzel az olajjal jobban fog kopni minden.
Sziasztok!
Szeretnék feltenni egy buta kérdést, valójában többet. Tudom, hogy nem ez való a motoromba (125 cr), de beleraktam 80w90es olajat a hajtóműbe. Mennyit kell belerakni? Mi baja lehet a motornak, ha nem belevaló olajat öntök bele? Azt észleltem, hogy hidegen nem tudok váltani vele, de melegen tök jó. Arra vagyok kiváncsi, hogy szerekezetileg okozhat e bármi problémát.
Köszi a segiteseget előre is.
lásd kivel van dolgod kerestem neked eggyet, négy nap mulva jár le, és szerintem fika pénzért fog elkelni, az biztos hogy az ujj ár töredékéért,,, honda crf gyujtás.!
a tekercs alul, egyszer nekem is beszart az, eggyik crf-en mondjuk én arra gyanakodtam hogy azért mert elözö gazdánál szétszállt valami benne, és tele volt az oldala ilyen fémszilánk huzkodta barázdákkal,,
CRF re gyári UFO matrica eladó
2002 450-re tutti jó, illetve van egy másik tipus is..
-ár: 7000.- /db
Kérésre küldök képet!
George
Meg tudnad nezni, hogy a service manual mit ir a hajtomuolaj viszkozitasarol? (CR 125 '94)
Azt is olvastam, hogy a regi, kopottabb motorokba erdemesebb, magasabb viszkozitasu olajat rakni, mint amilyet a gyar eloir, errol tudtok vmit?
Nem sporolok az olajon, amig nincs rendes nem is megyek vele, csak ugy hozta a sors h nyaron elkurtam meg elittam az osszes penzem, de most mar jo gyerek leszek es megyek dolgozni .
Universalban vettem regebben hozza az olajat, 2500ft volt literje.
Meg arra kivancsi lennek h mennyit kell beleonteni? En eddig 3-4 dlt adtam neki.
Szeretnék feltenni egy buta kérdést, valójában többet. Tudom, hogy nem ez való a motoromba (125 cr), de beleraktam 80w90es olajat a hajtóműbe. Mennyit kell belerakni? Mi baja lehet a motornak, ha nem belevaló olajat öntök bele? Azt észleltem, hogy hidegen nem tudok váltani vele, de melegen tök jó. Arra vagyok kiváncsi, hogy szerekezetileg okozhat e bármi problémát.
Köszi a segiteseget előre is.
honda crf gyujtás.!
Még mindig eladó 1 pár vadi új telóvédő hondákhoz,és 1 vadi új xl-es Fox kesztyű.