Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és még egy kérdés hogy, hol tudok vmilyen műszerfalat rá venni? mert ezen csak km számláló van ..
el is lopták szépen
hát az lesz , igazából most vettem és még nem nagyon vágom a dolgokat. de sztem is kell hogy legyen.
Szerintem nézd át az elektromos rendszert szerintem széthúzódott valami vagy nincs kontakt...
Egyszerűen kizárt, hogy Magyarországon forgalomba kerüljön motorkerékpár féklámpa nélkül, ezért kérdezem.
igen rendes minden és nincs:D vagy az nem lehet h kivan vmi húzódva? nemtom..
Ennek a motornak rendes FORGALMIJA, rendszáma van, és nincs féklámpája?
mondjuk ez a műanyag tartó elég bután néz ki:S
azthiszem nincs, a szerelő vmi mikrokapcsolóról beszélt h az kell oda
a lábféknél nincs ilyen kis rugós kapcsoló? nemtudom nekem crf-r van..
idáig ok. de hol?

és vmi kell a lábfékhez is, de mi? kurvára nem értek hozzá
Veszel rá egy féklámpás rendszámtartót
sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudnék a crf250 x re féklámpát varázsolni? Mert ugye hátul csak a tompÍtott ég és ennyi. Azért kéne mert forgalomban is szoktam használni.
Nekem az eladó vason X-gyűrűs AFAM van (a legdrágább), egy mm-t se nyúlt fél év alatt, a fiatalabbon meg egy gyűrűtlen DID, 3 hét alatt nem vettem észre változást, de gondolom ez érthető.
Verettünk vasárnap a gárgyáni pályán
Szerintem egy DID vagy IRIS de az RK is fasza lánc nemsokkal drágább! Én már szoptam be CZ-vel és haverom is Ő lecserélte DID-re és nagyon dícséri hogy messze nem nyúlik úgy mint a CZ! Enyém az szokásosnál sokkal gyorsabban nyúlik!
hasznos cd
Hello!
tegnap este kinéztem 1 másik gépet de nem akartam már felhívni h megvan-e még mert már késő volt,és gondoltam felrakom az enyémet és ha elvinnék akkor megvettem volna a másikat.....De mivel ma felhívtam a csávót és mondta h elkelt ezért le is vettem az enyémet
Köszi!
Annyira szét van, hogy aszámot se lehet leolvasni !
valami vélemény erről a láncról ? Cross / Enduró használatra?
Meg tudná valaki mondani hol érdemes 520-as "O" gyűrűs láncot venni viszonylag kedvező áron ?
Vagy az is elég ha belinkeltek egy két akár három boltot.
Száraz miért árulod a motord? Érdekel! Szép
Sziasztok! Most mire jutottatok a CD vel kapcsolatban? Még mindig 2000 Ft? Engem is érdekelne valamilyen kedvező megoldásban.
Milyen láncot és lánckerék átételt használtok 125 cr-re / 1999 /?