Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudnék a crf250 x re féklámpát varázsolni? Mert ugye hátul csak a tompÍtott ég és ennyi. Azért kéne mert forgalomban is szoktam használni.
Nekem az eladó vason X-gyűrűs AFAM van (a legdrágább), egy mm-t se nyúlt fél év alatt, a fiatalabbon meg egy gyűrűtlen DID, 3 hét alatt nem vettem észre változást, de gondolom ez érthető.
Szerintem egy DID vagy IRIS de az RK is fasza lánc nemsokkal drágább! Én már szoptam be CZ-vel és haverom is Ő lecserélte DID-re és nagyon dícséri hogy messze nem nyúlik úgy mint a CZ! Enyém az szokásosnál sokkal gyorsabban nyúlik!
Hello!
tegnap este kinéztem 1 másik gépet de nem akartam már felhívni h megvan-e még mert már késő volt,és gondoltam felrakom az enyémet és ha elvinnék akkor megvettem volna a másikat.....De mivel ma felhívtam a csávót és mondta h elkelt ezért le is vettem az enyémet
Meg tudná valaki mondani hol érdemes 520-as "O" gyűrűs láncot venni viszonylag kedvező áron ?
Vagy az is elég ha belinkeltek egy két akár három boltot.
Sziasztok! Most mire jutottatok a CD vel kapcsolatban? Még mindig 2000 Ft? Engem is érdekelne valamilyen kedvező megoldásban.
Milyen láncot és lánckerék átételt használtok 125 cr-re / 1999 /?
elég jól néz ki:s
és vmi kell a lábfékhez is, de mi? kurvára nem értek hozzá
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudnék a crf250 x re féklámpát varázsolni? Mert ugye hátul csak a tompÍtott ég és ennyi. Azért kéne mert forgalomban is szoktam használni.
tegnap este kinéztem 1 másik gépet de nem akartam már felhívni h megvan-e még mert már késő volt,és gondoltam felrakom az enyémet és ha elvinnék akkor megvettem volna a másikat.....De mivel ma felhívtam a csávót és mondta h elkelt ezért le is vettem az enyémet
Annyira szét van, hogy aszámot se lehet leolvasni !
Vagy az is elég ha belinkeltek egy két akár három boltot.
Milyen láncot és lánckerék átételt használtok 125 cr-re / 1999 /?