Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.

Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!

Kitűnő húsvéti ajándék!

www.motoros-polo.hu
Nem tudom, írj egy mailt Pity#14-nek, neki van ebben tapasztalata bőven, aluhegesztés ügyben már jártas. Látni kell a deknit, menthető-e.
Köszi, majd írok ha aktuális lesz És a deknijavítás az mennyibe lenne?
1985-től 2007-ig egyforma a rotor, angolul "water pump impeller", amerikából 37.99+5.12posta, itt fennál némi esély, hogy a 37.99-re rámegy 31% vám és illeték, de nem hiszem. Szóval kb. 8-10ezer Ft. Szállítási idő 7-14 nap.
Én nem feltétlenül alu vázasat szeretnék,de fennáll ez a verzió is....
Egyenlőre az anyagiak nem engedik a vásárlást,de azért nézelődöm hátha beesik valami normális motor/vétel.
Az itteni Kawáról (Czuni féle)még annyit hogy te is hívtad Csőrt eladás ügyben néhány éve,de sem akkor nem volt megvehető,sem most.de a jövőben sem hiszem hogy rábírja valaki hogy megváljon tőle
Mindenesetre foglak keresni a közeljövőben diskurzus céljából...Addig is Csőváz!
csuhi, köszi szépen az infót be is szerzek egyet jól fog jönni
keme '91-es cr-hez kellene, de sajnos előbb a kocsira kell kicsit költeni...Meg tudnád nekem nézni, hogy mennyibe lenne postával meg mindennel együtt? + a hegesztés is. De igazán egy másik dekninek örülnék a legjobban
Írtam mail-t!
Figyi, ha Én is beszálnék az üzletedbe ahoz mit szolnál?
Aluhegesztés jobb, arra tudok ügyes embert, vízpumpa lapát van az ebay-en rengeteg, milyen évjáratú milyen motorhoz kell?
látom nem ir senki! nekem is ez volt a probléma!én loctite 3450 A&B ragasztóval csináltam!száradás után csiszolható menetelhető!ragasztottunk már vele autó váltó oldalát is.kb.öt centis lyuk lett rajta azóta is birja.a loctite honlapján találsz leirást meg más fajtákat is azok is jók erre!szép a cr-ed!remélem tudtam segiteni!
Aki 2t 500 rajongó, ne menjen el Pistihez, mert fennál a veszélye, hogy azonnal oda akarsz majd költözni
Szia , nem én vittem el a KX 500 de ismerem aki megvette. Polgárra kerül a AF, hozott egy komplett CR500-as és a blokkját építem bele a régi vázát meg beszámoltam. De egyébként van egy KX 500 blokkom is ha akarsz építeni KX 500 Af-t. :) Nyugotan jöhettek konzultálni szívesen látlak benneteket. 500 2t témában élég otthon vagyok!
az aluvázas mennyiért kelt el? És hová került?
Figyelgetem egy ideje a hasonló(500 2t) motorok életútját,régóta foglalkoztat az ötlet hogy beszerezzek egyet....meg is néztem párat,de sajnos sok a hulladék.Pontosabban ritka az olyan amivel érdemes volna foglalkozni....Egyébként Leányvárról nem te vitted el azt a Kawát?Beszéltük a Csőr Vargával(KX 500 88" Csolnok)hogy egyszer összecsörgünk veled és ha lehet meglátogatnánk eszmecsere céljából...
Az AF már elkelt a középső lesz eladó remélem 2-3 hét múlva már meglesz hozzá az összes alkatrész. Pár apróság hiányzik már csak!
A legolcsóbb amit találtam, az 100 font (biketyresuk néven az angol ebay-en), ami szerintem az itthoni árakhoz képest elég jó, mert itthon ennyibe kerül egy perselyezés. Persze a posta Angliába meg vissza lesz kb 18eFt.
Írtam pár cégnek akik nem hirdetnek az ebay-en és ott is hasonló árak voltak.
Szóval azért vicces egy ország ez, hogy itt annyiért perselyeznek, mint amennyiért külföldön nicalsil-oznak.
Olvastam ez ügyben pár külföldi fórumot is, és az emberek 95%-a az újra nicasil-ozást ajálnja a perselyezéssel szemben. Hát, ilyen árak mellett nem csoda...
Ok, kösz. Esetleg nem tudnál valami jó aluragasztót ami bírja a hőt? Gondolom valami ilyesmi lehetett.. De azért meg is hegesztetem az biztosabb.
Keverőlapátot nem tudod esetleg hol lehet beszerezni?
erre Kennex tudna neked érdemben válaszolni...ki tudja...hátha jár még erre
mennyiért dobnak rá 1 uj réteget? nekem is van 1 hengerem amiről lepattogott a cuccos....
Árat írnál?....Vagy csak poénkodsz.
Köszi!
Lóci, pénteken megyek a Proex-hez rozót egyengetni. Infózok majd...
Előtte meg adom fel a hengert Angliába, kap új nicasil-t (köszi keme )
500-as nem kell, nem akarok meghalni. Jöhet az YZ125 2012-es modell. Adok érte egy kiváló állapotú, megtévesztően sárga 2007-es Yamaha YZF250-est
2012-es van most csak raktáron vagy válasz kedved szerint a CR 500-ból most csak ezek vannak raktáron :))))))