1985-től 2007-ig egyforma a rotor, angolul "water pump impeller", amerikából 37.99+5.12posta, itt fennál némi esély, hogy a 37.99-re rámegy 31% vám és illeték, de nem hiszem. Szóval kb. 8-10ezer Ft. Szállítási idő 7-14 nap.
Én nem feltétlenül alu vázasat szeretnék,de fennáll ez a verzió is....
Egyenlőre az anyagiak nem engedik a vásárlást,de azért nézelődöm hátha beesik valami normális motor/vétel.
Az itteni Kawáról (Czuni féle)még annyit hogy te is hívtad Csőrt eladás ügyben néhány éve,de sem akkor nem volt megvehető,sem most.de a jövőben sem hiszem hogy rábírja valaki hogy megváljon tőle
Mindenesetre foglak keresni a közeljövőben diskurzus céljából...Addig is Csőváz!
csuhi, köszi szépen az infót be is szerzek egyet jól fog jönni
keme '91-es cr-hez kellene, de sajnos előbb a kocsira kell kicsit költeni...Meg tudnád nekem nézni, hogy mennyibe lenne postával meg mindennel együtt? + a hegesztés is. De igazán egy másik dekninek örülnék a legjobban
látom nem ir senki! nekem is ez volt a probléma!én loctite 3450 A&B ragasztóval csináltam!száradás után csiszolható menetelhető!ragasztottunk már vele autó váltó oldalát is.kb.öt centis lyuk lett rajta azóta is birja.a loctite honlapján találsz leirást meg más fajtákat is azok is jók erre!szép a cr-ed!remélem tudtam segiteni!
Szia , nem én vittem el a KX 500 de ismerem aki megvette. Polgárra kerül a AF, hozott egy komplett CR500-as és a blokkját építem bele a régi vázát meg beszámoltam. De egyébként van egy KX 500 blokkom is ha akarsz építeni KX 500 Af-t. :) Nyugotan jöhettek konzultálni szívesen látlak benneteket. 500 2t témában élég otthon vagyok!
az aluvázas mennyiért kelt el? És hová került?
Figyelgetem egy ideje a hasonló(500 2t) motorok életútját,régóta foglalkoztat az ötlet hogy beszerezzek egyet....meg is néztem párat,de sajnos sok a hulladék.Pontosabban ritka az olyan amivel érdemes volna foglalkozni....Egyébként Leányvárról nem te vitted el azt a Kawát?Beszéltük a Csőr Vargával(KX 500 88" Csolnok)hogy egyszer összecsörgünk veled és ha lehet meglátogatnánk eszmecsere céljából...
A legolcsóbb amit találtam, az 100 font (biketyresuk néven az angol ebay-en), ami szerintem az itthoni árakhoz képest elég jó, mert itthon ennyibe kerül egy perselyezés. Persze a posta Angliába meg vissza lesz kb 18eFt.
Írtam pár cégnek akik nem hirdetnek az ebay-en és ott is hasonló árak voltak.
Szóval azért vicces egy ország ez, hogy itt annyiért perselyeznek, mint amennyiért külföldön nicalsil-oznak.
Olvastam ez ügyben pár külföldi fórumot is, és az emberek 95%-a az újra nicasil-ozást ajálnja a perselyezéssel szemben. Hát, ilyen árak mellett nem csoda...
Ok, kösz. Esetleg nem tudnál valami jó aluragasztót ami bírja a hőt? Gondolom valami ilyesmi lehetett.. De azért meg is hegesztetem az biztosabb.
Keverőlapátot nem tudod esetleg hol lehet beszerezni?
Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!
Kitűnő húsvéti ajándék!
www.motoros-polo.hu