Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

főtengely csapágyból 1db kerül 12ezerbe vagy a pár?(2db 12ezer?)
Itt van minden amit kerestél:

http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
ktm sx 125 2004 főtegely csapágyra+ szimeringre nézz már egy árat... közbe nézelődök a webshopban is! hajtókarra is tehetsz ajánlatot...akár még dugóra is jujj de sokba lesz ez
Nekem van raktáron, 10900Ft a komplett szett (alsó-felső). Üdv.
Eladnám én...,csak nem bírnám használni a mocit,amíg nem találok másikat...
Jaja az az! De eladni nem akarod?
Tudom h mondtad,de nekem kúpos végű kell.Tiéden meg ha jól láttam az kilógó csonkos
Már a múltkor is mondtam, hogy odaadom a gyárit meg dobok rá lóvét!
Hali!
Látom nem pesti vagy, de hátha segít...
A proex-nél foglalkoznak vele. Én pár héten belül viszem hozzájuk, ha gondolod infózok majd, mennyi az annyi
Sziasztok!Keresek gyári kipufogódobot cr 250-re(a kúpos végűt)megvételre vagy odaadnám érte a pro circuit-omat,ha jó állapotban van.
Sziasztok.Tudna valaki segiteni abban hogy hány motoróránként kell cserélni crf 450 2007 evjáratban hajtókart és szelepeket?
A választ elöre köszönöm...
Hát attól függ mekkora horpadások ,én má csináltam és nagyon jó lett
Szevasztok! Valaki nem tudja, hogy ki foglalkozik rezó-kihorpasztással? Előre is köszi!
Hali srácok! Olyan gondom lenne, hogy kx 250-en kicsit zörög a kuplungom! A jelenség csak alapjáraton jelentkezik, ha kis gázt adok akkor semmi csörgés továbbá behuzott kuplungkarral teljesen megszünik a zörgés! Menet közben szintén semmi és a kuplungom is tökéletes! A motor ezt csinálta az előző gazdájánál is igy hoztam el. Azóta csréltem a kuplungtengely csapágyait valamint a kinyomótengely végén lévő csapágyat is. Az még hozzá tartozik a dologhoz hogy a kosár már visszalett reszelve picit! Normális ez? Eddig gond nem volt vele és én arra gondolok, hogy a visszareszelés miatt keletkezett kb 2mm rés miatt csinálja. Az érdekes az hogy csak alapjáraton és tehermentesitéssel megszünik. Azt tudom, hogy ezeknek a motoroknak egyébként is van egy kis zaj a kuplung környékén, de eddig amiket hallotam azoknak egyiknek sem volt ekkora! Valakinek esetleg bármi ötlete, hogy mit nézzek meg? A kuplungkosár alatti tügörgőskosarat még nem cseréltem!
Hengerfejtömitést cserélj, mert ha kifelé szivárog akkor könnyen mehet befelé is és könnyen megfőzheted a géped motorját, ha nem forralja a vizet akkor valszinű nincs még komoly baj!
Én tudok..csak kell a cikkszám!
mi a teendő akkor, ha szivárog a hűtővíz az egyik hengerfejcsavarnál...az anya alól. Nem vészes, naponta jó, ha fél csepp kiszivárog. Próbálltam húzni az anyán, de már így is eléggé meg van tépve.

Tudtok valamit a fóti, és a kosdi krosszpályákról? Pár éve rendszeresen voltak versenyek Fóton, később Kosdon. Jól tudom, hogy mostanában nincsenek? Tök jó volt, amatőrök is indulhattak..pl. volt aki 125-ös DT-vel ment...(akkor még egy 50-es kereklámpás DT-m volt, vazzal azért nem neveztem)...jó lenne ha most is szerveznének ilyeneket...jó nagy tömeg volt mindíg, mindenhol gyönyörű CR-ek, KX-ek...
Akkor jól néztem én is, de konkrétumot sehol nem találtam! Köszi!
Hali! Ahogy nézem 2004-től.
szevasztok cr 250 97 hez kellene segédváz !
Üdv Mindenki!
Kutatom, kutatom, de...
Mióta gyártanak CRF 250 X-et?
Hali!
molnarzo tud neked segíteni
Sziasztok!
Múltkor írta valaki ,hogy tud kormánycsapágyat szerezni bolti ár alatt Cr250-hez!
Szükségem lenne egy szettre! Ha tudtok segíteni akkor megköszönném!
Üdv:Attila
beRRugó szivar..csak új...20 000 bontóban olyan mint a fehér holló nincs