ktm sx 125 2004 főtegely csapágyra+ szimeringre nézz már egy árat... közbe nézelődök a webshopban is! hajtókarra is tehetsz ajánlatot...akár még dugóra is jujj de sokba lesz ez
Hali!
Látom nem pesti vagy, de hátha segít...
A proex-nél foglalkoznak vele. Én pár héten belül viszem hozzájuk, ha gondolod infózok majd, mennyi az annyi
Sziasztok.Tudna valaki segiteni abban hogy hány motoróránként kell cserélni crf 450 2007 evjáratban hajtókart és szelepeket?
A választ elöre köszönöm...
Hali srácok! Olyan gondom lenne, hogy kx 250-en kicsit zörög a kuplungom! A jelenség csak alapjáraton jelentkezik, ha kis gázt adok akkor semmi csörgés továbbá behuzott kuplungkarral teljesen megszünik a zörgés! Menet közben szintén semmi és a kuplungom is tökéletes! A motor ezt csinálta az előző gazdájánál is igy hoztam el. Azóta csréltem a kuplungtengely csapágyait valamint a kinyomótengely végén lévő csapágyat is. Az még hozzá tartozik a dologhoz hogy a kosár már visszalett reszelve picit! Normális ez? Eddig gond nem volt vele és én arra gondolok, hogy a visszareszelés miatt keletkezett kb 2mm rés miatt csinálja. Az érdekes az hogy csak alapjáraton és tehermentesitéssel megszünik. Azt tudom, hogy ezeknek a motoroknak egyébként is van egy kis zaj a kuplung környékén, de eddig amiket hallotam azoknak egyiknek sem volt ekkora! Valakinek esetleg bármi ötlete, hogy mit nézzek meg? A kuplungkosár alatti tügörgőskosarat még nem cseréltem!
Hengerfejtömitést cserélj, mert ha kifelé szivárog akkor könnyen mehet befelé is és könnyen megfőzheted a géped motorját, ha nem forralja a vizet akkor valszinű nincs még komoly baj!
mi a teendő akkor, ha szivárog a hűtővíz az egyik hengerfejcsavarnál...az anya alól. Nem vészes, naponta jó, ha fél csepp kiszivárog. Próbálltam húzni az anyán, de már így is eléggé meg van tépve.
Tudtok valamit a fóti, és a kosdi krosszpályákról? Pár éve rendszeresen voltak versenyek Fóton, később Kosdon. Jól tudom, hogy mostanában nincsenek? Tök jó volt, amatőrök is indulhattak..pl. volt aki 125-ös DT-vel ment...(akkor még egy 50-es kereklámpás DT-m volt, vazzal azért nem neveztem)...jó lenne ha most is szerveznének ilyeneket...jó nagy tömeg volt mindíg, mindenhol gyönyörű CR-ek, KX-ek...
Sziasztok!
Múltkor írta valaki ,hogy tud kormánycsapágyat szerezni bolti ár alatt Cr250-hez!
Szükségem lenne egy szettre! Ha tudtok segíteni akkor megköszönném!
Üdv:Attila
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
Látom nem pesti vagy, de hátha segít...
A proex-nél foglalkoznak vele. Én pár héten belül viszem hozzájuk, ha gondolod infózok majd, mennyi az annyi
A választ elöre köszönöm...
Tudtok valamit a fóti, és a kosdi krosszpályákról? Pár éve rendszeresen voltak versenyek Fóton, később Kosdon. Jól tudom, hogy mostanában nincsenek? Tök jó volt, amatőrök is indulhattak..pl. volt aki 125-ös DT-vel ment...(akkor még egy 50-es kereklámpás DT-m volt, vazzal azért nem neveztem)...jó lenne ha most is szerveznének ilyeneket...jó nagy tömeg volt mindíg, mindenhol gyönyörű CR-ek, KX-ek...
Kutatom, kutatom, de...
Mióta gyártanak CRF 250 X-et?
molnarzo tud neked segíteni
Múltkor írta valaki ,hogy tud kormánycsapágyat szerezni bolti ár alatt Cr250-hez!
Szükségem lenne egy szettre! Ha tudtok segíteni akkor megköszönném!
Üdv:Attila