Köszi. Nem mondanám magam sík hülyének motorszerelés terén...ezért is mertem belevágni. (Simsonomon a 90ccm-es átalakítást egyedül csináltam...a blokkot egy kosár alkatrészből raktam össze...és ez a teló meg kifog rajtam)
Úgy néz ki, az lehet a gond, hogy meg van nyomódva kicsit az a rész a telón, és ezért nem lehet kicsavarni az aljából azt a "dugót". nem tudom mit lehetett volna szakszerűbben csinálni...WD40...21-es dugókulcs...és elforgott...mondjuk amilyen erővel tekertük, nem is csodálom...
A dekni tetején van kitörve egy darab az volt kikenve + a keverőlapátnál a belső fal. Látszik hogy a vízkő marta meg. Valami szürke anyaggal van kenve olyan minta gitt, annak kellett volna a neve, vagy valami hasonló anyagnak.
milyet vett a spanod? van itt is egy az apróba valami 144 kittel.... kiváncsi lennék rá mit tud... meg hogy jó-e... angolos importnak nézem... http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Nem is várom, hogy jobb legyen. Tökéletes állapotban van, nem kotyog, csillapítás rendben van. Csak annyi vele a gond, hogy feladta a szimering, ereszti az olajat.
inkább küldted volna csika usernak! igaz pénzbe kerül de akkor tuti jó lett volna és nem kellene aggódni! sima szimeringcserétől nem biztos hogy jobb lesz a teló! dehát a pénz az nagy ur!
Lécci segítsetek! Hogyan kell telószimeringet cserélni egy 93-as CR 250 fordított villában?
sikerült elnyalni a teló alján lévő csavart... A tetejét lecsavartam, ki is öntöttem az olajat...de a szimering cseréhez szét kéne húzni a telót, és gondolom ahoz az alján azt a 21-es csavart ki kéne csavarozni. Kicsit meg is van ütödve a teló alja...
Gőzőm sincs, mi lesz...beszélek nagybátyámmal, neki már 4 CR-e is volt, meg eléggé otthonvan ilyen dolgokban, elvileg nyáron meg is perselyezi nekem a hátsó lengőkart, himbákat.
honnan tudom megállapítani 4T -nél, hogy a két felső holtpont (T.D.C) közül, mikor gyújt? ['03 YZ450F] kicsit belegabajodtam a vezérlésbe előre is köszi minden választ!
Hali mindenkinek itt a tavasz mindenki a szabadba jönnek az akciók én is AKCIÓ san adom féktárcsáim rendelés esetén ajándékot mellékelek a dobozban ami meg lepetés de biztos örömet fog okozni ilyen még talán sehol sem volt boltban ilyet biztos nem kapsz szóval a MEGLEPETÉSES AKCIÓS FÉKTÁRCSÁT KERESD legyen az hullámos vagy gyári akár milyen egyedi nálam biztos meg találod (msn elérhetőség az adatlapomon)
molnarzo, vízpumpa dekni ügyben kellene segítség.
1. Az érdekelne, hogy milyen anyaggal kented ki a fedél belsejét és a tetején a törést?
2. Van e valakinek új vagy használt vízterelője mert letört az egyik "lapát".
3. Vízpumpa fedél is érdekelne ha valaki esetleg tudna.( ez nem annyira fontos, de jövőre szeretném kicserélni)
Ezen az oldalon találtam ezeket, nemtudok jók lehetnek e hozzá http://www.cmsnl.com/honda-cr2...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Úgy néz ki, az lehet a gond, hogy meg van nyomódva kicsit az a rész a telón, és ezért nem lehet kicsavarni az aljából azt a "dugót". nem tudom mit lehetett volna szakszerűbben csinálni...WD40...21-es dugókulcs...és elforgott...mondjuk amilyen erővel tekertük, nem is csodálom...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
de maradok még a huszonöcsi kategóriában
Nem tudom mire gondolsz....Én nem kentem semmit a dekniben.
A felfekvő felületeken kentem meg fekete tömítő pasztával.
Másik haver, (bandi) + ma vett 1 kis yz-ét125-öst
Aki kint volt komlon is
...ejj, ha 125-ös lenne...
sikerült elnyalni a teló alján lévő csavart... A tetejét lecsavartam, ki is öntöttem az olajat...de a szimering cseréhez szét kéne húzni a telót, és gondolom ahoz az alján azt a 21-es csavart ki kéne csavarozni. Kicsit meg is van ütödve a teló alja...
Gőzőm sincs, mi lesz...beszélek nagybátyámmal, neki már 4 CR-e is volt, meg eléggé otthonvan ilyen dolgokban, elvileg nyáron meg is perselyezi nekem a hátsó lengőkart, himbákat.
Várok minden ötletet a villával kapcsolatban.
Honda CR 250-hez keresek 18-as hátsó kereket!
kicsy6667@hotmail.com
1. Az érdekelne, hogy milyen anyaggal kented ki a fedél belsejét és a tetején a törést?
2. Van e valakinek új vagy használt vízterelője mert letört az egyik "lapát".
3. Vízpumpa fedél is érdekelne ha valaki esetleg tudna.( ez nem annyira fontos, de jövőre szeretném kicserélni)
Ezen az oldalon találtam ezeket, nemtudok jók lehetnek e hozzá
http://www.cmsnl.com/honda-cr2...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nehéz eset, az illető.
ha 10-en mondtuk volna hogy ne, akkor is ez lett volna a vége. Mind1, majd írok még mi kell