Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keresd kemét!mintha ő mondott volna nekem a multkor!
Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek eladó 18'-os hátsó felnije? 92'-es cr-125-höz kellene!
én is 110/100asat használok!sz.tem jobb ez!
Sziasztok! Én is szemezek ezzel a Kyoto gumival! Sok változás lenne ha a mostani 110/90/18-as helyet 110/100/18-as gumit tennék fel?
Voltál is a boltban, vagy webshopban rendelted? Ez ugyan az a bolt mint az nrl quad?
köszi!én is itt nézegettem!val.szeg kipróbálom!
http://quadracing.hu/?id=kview... én itt vettem, és ma ki is probáltam elsöre nem tünik túl szarnak.egész jó.
Sziasztok!

Lenne egy kis problémám talán tudtok segíteni. Felraktam egy PWK 39.6-os karbit. Nagyon nehezen indul a gép, és irreálisan sokat eszik.
Aszt hiszem 50-es a lassú és 170-es a főfúvóka ennek kb jónak is kell lennie. Belőttem az úszószintet, nem folyik túl a rendszer, és mégis rengeteget eszik. Ahol eddig evet fél litert ott most simán 2-3L között. Ennél akkor se enne többet, ha csövet belógatnám a hengerbe.

Van valami 5letetek?
Az a hátsó fék nagyon zorall.
Meg a rezó is...
Ha ezek gyári eredetiek lennének,vagy legalábbis hasonlítanának arra,talán kelendőbb lenne a vas.
Ezt nagyon egyszerűen ugy kell érteni,hogy amikor a képek készültek,a régi dobfék még nem volt leszedve...
Most ezt a hátsó dob+tárcsafékmegoldást hogy értsem?
Sziasztok!

Eladnám vagy cserélném papir nélküli speed/naked motorra 125-600 köbcentiig jelenleg 90%osan kész supermotomat.Leo Vince X3 vég ,kissé horpadt Arrow rezo,Excel felnik stb stb...Minden egyéb info-t emailben a bekimotors@gmail.com vagy msnen a zsigulis@windowslive.com címen...
hol vetted?vagy rendelted?
én a héten vettem ilyen gumit ,de még nem tudom,hogy milyen. elég sokan mondták,hogy nem rossz gumi.és azért az sem mindegy ,hogy a két ,elsö hátsó gumi 20200ft volt!
hali!valaki használt már kyoto krosszgumit hátsókerékre? vélemény esetleg?nekem a mitas c16 nem jött be!
Köszi szépen!
3,50 x 18"
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy Mitas 110/90/18 c12 gumihoz milyen belsőt vegyek? Segítségeteket előre is köszönöm!
rakjál fel fotót a fogaskerékről centiméter legyen mellette
Egy képet tegyél ide, ha van, kitaláljuk, mikori.
1992 azt hiszem
Szia nekem lehet hogy lenne mikori évjárat?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e esetleg valakinek CR 125-höz 4.sebbeség fogaskereke?
A segítséget előlre is köszönöm!
Prox cucc oszt pont.
nyulakkal szoktak kísérletezni..Proxal tettem össze már nemtom hány motorom,de soha semmi gond nem volt
Jó olaj,keverési arány,szűrő alap

Négyütembe Wossner abban sem csalódtam...persze kinek a pap..kinek a papucs