Neked lehet csak formaság, de nekem (nekünk) sajnos nem az, számlával vesszük, számlával adjuk, és az sajnos akárhogy is nézzük 25% . Nélküle én nem tudom adni sajnos, ez van..
Neeem, rám licititált De sebaj, áldásom rá
Amíg én az üzletemből árulok, számlával, garanciával, addig nem tudom olcsóbban adni..
(gondolom te is így vagy vele )
Köszönöm szépen!
Jajjdegyönyörű!
Rendeltem USA-bol egy használt pro-circuit rendszert, aztán a rezó eléggé kapott az élettől és azt akarom megcsináltatni. Reméljük sikerül, de azért rápróbálunk itthon is!
Egyébként Pesten lakom csak a mocim van vidéken. Akkor ha leinformálnád az árat, megköszönném! ;) Ja és melyikbe viszed, mert a neten két címet is találtam?!
igen látom h görgős a másikat még nem látom mert nem tudtam levenni... és azt hittem mind2 görgős csapágy... okés, nézem az árakat,de ez mindenképp belecsúszik vagy 80ezerbe
fogok még kérdezni!
Hisz neked nem kell adnod
aruhaz@robogotuning.hu
a garancia adott!
adódott már olyan eset, hogy minőségi csapágyat vitt vissza valaki gariba?
Hát igen.
Amíg én az üzletemből árulok, számlával, garanciával, addig nem tudom olcsóbban adni..
(gondolom te is így vagy vele )
...van még licit?
Jajjdegyönyörű!
Rendeltem USA-bol egy használt pro-circuit rendszert, aztán a rezó eléggé kapott az élettől és azt akarom megcsináltatni. Reméljük sikerül, de azért rápróbálunk itthon is!
Egy kis 2ütem New Jerey-ből
a másik csapágy ott van a weboldalon a görgős alatt.
A többit inkább e-mailban
aruhaz@robogotuning.hu
Honda cr250 92-96ig tömitések eladók ha valakit érdekel.2 blokkközép 2 kuplungdekli vizpumpa tömitések és 1 hengerfej.
5eft.
fogok még kérdezni!
Tehát ez egy db ára