Ritka, hogy valakinek már holnap betét kell
Azért azt lehet előre sejteni, hogy lassan csere lesz, ha eléggé gondos gazdi vagy, és néha ránézel a gépre.
jóaz! csak legyen legalább annyival kevesebb cuccot kell rendelnem akkor 1hátsó kéne nekem! nálad van otthon?e-mail-be ird már le az utcát házszámot és holnap elugranék 1ért ha nemgáz
Azokat cseréltem, amiket a képen látsz!
Az alkatrészek javát rendeltem.
Csapágyak,szimeringek:25000.- Dugó,hónolással:26000.- tömítéskészlet8000.- karbondekni meg ingyen volt, mert munkahelyemen meg tudtam csinálni.
hali!megint zaklatlak!első sárvédőd lenne?az se baj ha az ujabb fajta!csak ne legyen agyonütve!a hétvégén lemaradt a mociról!meg esetleg hátsó fékbetéted?uj vagy ujszerü?
Hali!
Mindent cseréltél?
Úgy rendelted az alkatrészeket?
Nekem is el kellene végeznem, mert egy éve vettem a motort aztán most fel akarom újítani.
Jah, és mennyibe volt?
Bocs, hogy sokat kérdezek. :D
Helló nekem van 1 125ös honda crem 1989es oan kérdésem lene hogy a powernak a karja az húz vagy tol?és hogy hogyan kel beálitani mert ott lent a rugos fogaskeréknél lehet rakni pár fogat köszi
Azért azt lehet előre sejteni, hogy lassan csere lesz, ha eléggé gondos gazdi vagy, és néha ránézel a gépre.
Az alkatrészek javát rendeltem.
Csapágyak,szimeringek:25000.- Dugó,hónolással:26000.- tömítéskészlet8000.- karbondekni meg ingyen volt, mert munkahelyemen meg tudtam csinálni.
Hátsó fékbetétet 4ezerért tudok zsír újan.
Ha valakit érdekel van egy komplett gyári karbon membránom cr-hez!
2005-2007-ig jó!
...csak én azt a FAG csapágyat be nem raknám....hacsak nem akarnám megint szétszedni hamar....
Elado!
Honda szervízben szervizelt.Full állapot!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Mindent cseréltél?
Úgy rendelted az alkatrészeket?
Nekem is el kellene végeznem, mert egy éve vettem a motort aztán most fel akarom újítani.
Jah, és mennyibe volt?
Bocs, hogy sokat kérdezek. :D
6 csavarosból, ami neked kell, 12-ért tudok hullámosat, 10-ért hagyományost Angliából.