Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ránéztem Én vétel után százezerrel most jött el az ideje vagyis már lejárt! és holnap déltől otthon vagyok nem lenne hátrány motorozni már egyet :)
Ritka, hogy valakinek már holnap betét kell
Azért azt lehet előre sejteni, hogy lassan csere lesz, ha eléggé gondos gazdi vagy, és néha ránézel a gépre.
Igen 5500é van Parillánál de gondoltam ha neked van akkor megszabadítalak tölle gyorsan.
Nincs nálam, kb. egy hét, mire megjön. Ha sürgősen kell, akkor alig drágábban vannak itthon is Gold Frenek, nézz körül.
kosztolanyig92@windowslive.com
jóaz! csak legyen legalább annyival kevesebb cuccot kell rendelnem akkor 1hátsó kéne nekem! nálad van otthon?e-mail-be ird már le az utcát házszámot és holnap elugranék 1ért ha nemgáz
CRF-hez kevláros van 5-ért.
Azokat cseréltem, amiket a képen látsz!
Az alkatrészek javát rendeltem.
Csapágyak,szimeringek:25000.- Dugó,hónolással:26000.- tömítéskészlet8000.- karbondekni meg ingyen volt, mert munkahelyemen meg tudtam csinálni.
keme 04es crf-hez is tudsz 4rongyért fékbetétet?kössz cs
Első sárvédőm csak régi, ronda van, 500Ft, amíg nem találsz normálisat, a semminél jobb
Hátsó fékbetétet 4ezerért tudok zsír újan.
Hali.Nekem van egy zsír új ha érdekel.
amilyen a motorolaj....2T full synt...Castrol faxa..
Sziasztok!
Ha valakit érdekel van egy komplett gyári karbon membránom cr-hez!
2005-2007-ig jó!
És ha adnám az enyémet meg dobnék rá lóvét is ?
valami hasonló állapotúra akarom cserélni.Eladni nemakarom,mert lelőnek a szomszédok ha a-nélkűl mennék vele
Cr 500 milyen hajtómű olaj kell?
Eladni nem akarod véletlenül? Odaadnám az enyémet, csak már nem szép szegény!
hali!megint zaklatlak!első sárvédőd lenne?az se baj ha az ujabb fajta!csak ne legyen agyonütve!a hétvégén lemaradt a mociról!meg esetleg hátsó fékbetéted?uj vagy ujszerü?
szép lett!
...csak én azt a FAG csapágyat be nem raknám....hacsak nem akarnám megint szétszedni hamar....
Hy!
Elado!
Honda szervízben szervizelt.Full állapot!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hali!
Mindent cseréltél?
Úgy rendelted az alkatrészeket?
Nekem is el kellene végeznem, mert egy éve vettem a motort aztán most fel akarom újítani.
Jah, és mennyibe volt?
Bocs, hogy sokat kérdezek. :D
Sziasztok!Cserélném hibátlan állapotú pro circuit dobot gyárira.CR 250,2000-es évj van.Email. m.viktor84@freemai.hu
Végre elkészült a blokkom! :)
Enyém Gold Fren 4 lukas, 135mm lyuktáv... sebaj, van rá más
6 csavarosból, ami neked kell, 12-ért tudok hullámosat, 10-ért hagyományost Angliából.
Helló nekem van 1 125ös honda crem 1989es oan kérdésem lene hogy a powernak a karja az húz vagy tol?és hogy hogyan kel beálitani mert ott lent a rugos fogaskeréknél lehet rakni pár fogat köszi