Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké köszi, de remélem nem mostanában szarik be
Igen ott, meg találtam mégegyet belül, egy apró hajszálrepedést de kívül nem látszik. Inkább ilyenkor derüljön ki amíg szét van szedve, remélem hétvégére már kipróbálhatom
egyébként meg ha megint befosik a berugómechanika, akkor van nekem itt egy pár a szekrényben. Megegyezünk nagyon baráti árban (mondjuk egy 10es ), tekintettel, hogy az enyém volt valamikor.
jó lesz az! Ami biztos,hogy tavaly lett hüvelyezve a hengere, új dugó, új hajtókar, új csapágyak mindenhol (blokkban, kerekekben,kormányon).
Hol van a dekni repedve? Olajleeresztő környékén?
örülök hogy segithettem!
Igen, itt vettem. Tegnapelőtt mikor írtál néztem a képeidet, akkor vettem észre, hogy a Tied volt a motor Gondoltam így kezdésnek megfelel, bicikli után
Keme, köszi szépen de holnap megyek egy helyre, állítólag meg tudják csinálni és itt van helyben. Ha mégse menne a dolog akkor majd írok
Dombováron vetted?
igazán nincs mit!
egyébként a mocid egyszer régen még az enyém volt....úgy 2 éve!
Enyém 6-os
Azért nézd meg légyszi.
Szia, megvan még, de (már bocsánat...) szarni sincs időm. Nincs nagyon mit fényképezni rajta, egy CR első fék tárcsa, max. annyit írj meg, hogy neked 4 vagy 6 csavaros kell, más változat nincs.
Úgy rémlik, hogy ez 4 csavaros, holnap megnézem.
A típusok itt vannak, "FRONT BRAKE ROTOR" az első féktárcsa:
http://oem-cycle.com/HONDACR12...
Keme! Tárcsa megvan még? Írtam mail-t, csak nem válaszoltál még. Cr 250 R4-en volt?
Deknirepedésre tudok profi aluhegesztőt, postázhatod is neki. Telókra is tudok embert, ha érdekel, írj, és megírom az elérhetőségeket.
csuhi, molnarzo nagyon kösz a segítséget, megcsináltam amit mondtatok és nagyon király lett Örök hálám Nektek
Már CSAK egy deknirepedést, egy beszakadt csavart + teleszkóp olajfolyást kell orvosolnom aztán meg is vagyok. Remélem nyár végéig kitart a gépezet
ja ja...meg a rugót ami mögötte van felmelegíted, ésszel meghúzod,majd egy bögre olajba dobod...tuti recept!
Rendben, köszi a segítséget
ha rázoomolsz a képre ott mutatja hogy kell állni!berakod ugy és a rugót a helyére forditod!
Ok, holnap szerintem megpróbálom Visszatérve az összeszerelésre, a fogaskerék mögötti fogas gyűrűn az a kiálló rész merrefele kell nézzen mikor berakom a tengelyt?
ha ésszel csinálod tuti jó lesz! nekem szerencsére bevált!és igy megspóroltam 20ezret! hátha ir még valaki jobb tanácsot!azért majd irdd meg sikerült-e!
Ok, köszi a választ. Megpróbálom remélem jó lesz. Ha mégse akkor marad az új.
meg vannak kopva a fogak amik összeakadnak!nekem is ez volt a hiba!molnarzo user csinál neked 20ezeré ujat! VAGY leveszed a tengelyről a fogaskerekeket és szépen meghuzod flexel 1es korongal a fogak éleit ahol összeakadnak!de csak óvatosan!meg egy kicsit visszafele álljanak a fogak!nekem több mint fél éve hibátlan igy!egyszer nem csuszott meg!mint ha ujat vettem volna bele!elrontani nem igen tudod mert már ugy is szar! próba szerencse!
Igen, nem akad meg sehol simán le lehet nyomni kézzel. Olyan mintha a fogaskerék (mikor lenyomom a berugókart) kifele mozdulna és kiakadna a mögötte lévő fogazott részből.
én ugy tudom hogy passzol! de nem tudom biztosra!évjárattól is függhet!
végülis most az a problémád hogy nem tudod berugni a motort mert elcsuszik a berugókar? mert arra van egy jó megoldásom!nekem is az volt a baj!