hello.sziasztok. 125ös cr-nél a karbiba mekkora az uszó,a benzin szint? nagyon nagyon fontos lenne a segítségetek. néztem a manuálját..de nem nagyon találtam. köszönöm előre is
Segítségre lenne szükségem, elszállt a berúgó kar a mocimon. Szétszedtem de nem láttam semmi hibát. A kérdésem az lenne, hogy kell állnia pontosan a tengelyen lévő furatnak meg a fogaskerék mögött lévő kis "karmantyú"-nak mikor visszateszem? Itt egy kép: http://noob.hu/2011/03/04/b.JP...
A probléme pedig ez: http://www.youtube.com/watch?v...
Yamahámra nem jó a Honda tárcsa, nézegetni drága, volt egy csaj érdeklődő rá, valami Xéna vagy Xalma, de azt mondta, túl tompa az éle. Úgyhogy ennyiért viheti, aki akarja.
A vicc az, hogy még ennyiért is csak levelezőpartnereket találok, írjak róla, milyen színű, szagú, legyen róla fénykép állítva, fektetve, lemenő nap fényében stb...
Ahelyett, hogy megvenné az illető, és ha kiderül, hogy mégsem jó a motorjára, akkor eladná 6-ért.
Gumit legolcsóbban is 10-ért tudok elsőt, igaz, az vadi új. Hátsó meg most van akciósban a Yamaha Fehérnél, 13-ért, Pirelli Scorpion, tegnap vettem egyet.
Jó kérdés, nem tudom. Utána kell nézni, hogy egyforma-e az átmérő, lyukkör és furatszám. Ma este (ha lesz időm) lefényképezem a tárcsát, hátha az segít.
Na most lett megnézve csak nemrég a motorom és ki lett próbálva másik elektronikával is,nem az volt a gond mert az enyém is hibátlan volt a szerelő szerint.Az hogy mit kellett pontosan cserélni azt majd leírom ha megkapom a listát,de így " sajnos " az elektronikát nem kell megvennem a motorhoz.Azért a segítségedet és jóságodat köszönöm szépen,ha valami kell akkor keresni foglak
Helló mindenkinek !
Van egy 125 ös cr em 92 es !
A motor egy ideig tejesen jó volt és valamelyik nap leállítottam és utána nem bírtam beindítani . Megnéztem nem adott szikrát a gyertya.
Szerelö megnézte a trafó jó tranzisztor is jó. A gyertyát és a gyertya pipát beleraktam másik motorba ott adott szikrát biztos az se rosz.
Egy ideig mivel nem igazán értek hozzá a kábeleket megmozgattam megint adot szikrát (nem tudom mit csinálhattam vele) be is indul. Másnap ismét akarnám inditani erre ugyan ez a hiba viszajött .
Segítséget szeretnék kérnii aki tud lécci írjon elöre is köszönöm .
Le kell korlátozni a kommunikációt a legszügségesebbekre:
-helló, 110/90-18-as krossz gumi kell, mennyi?
-12ezer
-Oké, Gipsz Jakab, Jakabszállás, Szállás utca 3., köszi, cső.
Segítségre lenne szükségem, elszállt a berúgó kar a mocimon. Szétszedtem de nem láttam semmi hibát. A kérdésem az lenne, hogy kell állnia pontosan a tengelyen lévő furatnak meg a fogaskerék mögött lévő kis "karmantyú"-nak mikor visszateszem? Itt egy kép: http://noob.hu/2011/03/04/b.JP...
A probléme pedig ez: http://www.youtube.com/watch?v...
Mennyire komoly a probléma, és lehet orvosolni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
U.i.: Üdvözletzem!
A vicc az, hogy még ennyiért is csak levelezőpartnereket találok, írjak róla, milyen színű, szagú, legyen róla fénykép állítva, fektetve, lemenő nap fényében stb...
Ahelyett, hogy megvenné az illető, és ha kiderül, hogy mégsem jó a motorjára, akkor eladná 6-ért.
a nagy hondámra köll guma..ráadásul mingyá kettőis
pilot ród 3-at kívánom...qurva drááága
a féktárcsa 5 ezerért qurva jó árba adod
Ez a féktárcsa passzolhat XR 400 ra?mert ha igen akkor érdekelne!
Na most lett megnézve csak nemrég a motorom és ki lett próbálva másik elektronikával is,nem az volt a gond mert az enyém is hibátlan volt a szerelő szerint.Az hogy mit kellett pontosan cserélni azt majd leírom ha megkapom a listát,de így " sajnos " az elektronikát nem kell megvennem a motorhoz.Azért a segítségedet és jóságodat köszönöm szépen,ha valami kell akkor keresni foglak
persze csak akkor ha másnak nem
merre lakol maga messze vadj posta
pézt előre nem kűdök nanehogymá
Van egy 125 ös cr em 92 es !
A motor egy ideig tejesen jó volt és valamelyik nap leállítottam és utána nem bírtam beindítani . Megnéztem nem adott szikrát a gyertya.
Szerelö megnézte a trafó jó tranzisztor is jó. A gyertyát és a gyertya pipát beleraktam másik motorba ott adott szikrát biztos az se rosz.
Egy ideig mivel nem igazán értek hozzá a kábeleket megmozgattam megint adot szikrát (nem tudom mit csinálhattam vele) be is indul. Másnap ismét akarnám inditani erre ugyan ez a hiba viszajött .
Segítséget szeretnék kérnii aki tud lécci írjon elöre is köszönöm .
-helló, 110/90-18-as krossz gumi kell, mennyi?
-12ezer
-Oké, Gipsz Jakab, Jakabszállás, Szállás utca 3., köszi, cső.
csak előbb küldd a pénzt, aztán érdeklődj
(www.krosszmotorok.hu)