Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán egy látnok Távszerelde nem szerelde,csk okoskodás,sokszor nem is az a baj amit elmondanak.Inkább kutakodjatok,vagy vigyétek el szerelőhöz
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Esetleg nemtudod melyik kábelnél kell keresnem a hibát?
Szasz,nem messze lakom,ismerem a részt, régóta
Igen Tarján én is azt mondom már több mint 10 éve!
nincs nem volt most ott kint a víz
fotogalériám közt van hogy szolnok nézd meg mi van ott naggyon ott van apálya
Kábel vagy test zárlat van valahol.Mindent át kellene nézni,kimérve.Ha valami rossz kidobja.Könyv van a neten,biztos benne vannak az adatok.Egyébként robogó CDI-vel is elmegy,még a krosszok is.Dzsamaha Dzsogg -é nem is drága.Csak tudd,hova kell tenni a vezetékeket.
Röhögtem olyat
Attilából kiölték az empátiát a hülyék
régóta szemezek vele... nincs az most víz alatt?
Ezek után egy komoly vevőnek félreérthető lehet a kezdeti "bunkózás."
Nem ismerem a srácot, de valamilyen szinten megértem. Persze nem így kéne hozzáállnia a vevőkhöz, de a 10edik "kínai quad csere érdekel?" e-mailre bennem is felmegy a pumpa, mikor kivan írva a hirdetésbe hogy CSERE NEM ÉRDEKEL. És mégis bepróbálkozik a parasztja.....
Sziasztok!
Tudom hogy nem ebbe a témába való(DT fórumba abszolút nem írt vissza senki..), de aztmondták ide járnak okos és segítőkész emberek!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy Yamaha DT 125 LCII -es motoromnak megváltozik néha a gyújtásidőpontja ilyenkor brekeg meg prüszköl.. azthittem valami henger baja van előszőr de kapott egy komplett új blokkot ugyanazt csinálja.. a bele való NGK gyertyával else indul.. egy régebbi izolátorral "működik" jelenleg
Szerintem a CDI-je van meghibásodva, mivel használtan nem akarok bele venni 20.000ft-ért és újonnan se 60.000-ért megszeretném kérdezni hogy DT 50 LC-jé vagy régi körlámpás DT 125. CDI vagy esetleg robogó vagy kínai quad cdi-je nem e jó bele!
Válaszokat nagyon szépen köszönöm!
én ezektől az életben ben veszek semmit!
Voltak neki tavaly első telójai. Akkor még nekem is a CR-em volt abba akartam rakni. Megkérdeztem tőlük mennyi a teló, amire mondtak egy tényleg barátságos árat. Aztán úgy gondoltam inkább eladom a CR-t és veszek valai 4T-t, így nem volt szükségem a telókra. Szóval nem vettem meg tőlük.
Keresgéltem YZF-eket, és pont úgy hozta az élet, hogy nekik volt egy eladó. Tetszett is a gép amit hirdettek, ezért gondoltam kérdezek a gépről bővebben mailban.....................hát haverek..............válaszképpen mailben úgy elhajtott a srác mint a magzatot....arra hivatkozott, hogy ha telóra nem volt pénzem akkor a motorra sem lesz, és húzzak a francba a hülye érdelkődéseimmel.
Én nem tudom ki van ott de valami ÜBERPARASZT faszkalap aki simán bekaphatja a faszomat..... semmit nem vennék tőlük még ha 1 Ft-ért adnák akkor sem....
nem lehetetlen amit irsz. Én egyszer voltam de ugy elzavart hogy az életbe nem megyek többet
Hívtam az komát ŐT

Amint már írtam volt neki fékpedálja 8000 FT-ért.De ha pontozni kellene a bunkóságot,és a rendkívüli egyszerűséget,némi rosszindulattal keverve akkor ennek a legénynek egy ötöt skálán csillagos fünföt adnék !

Aki erre az oldalra téved készüljön fel a lerázó,és a nemtörődöm stílusra.

Ha javasolhatom a Tarjáni bontót...na ott ember fogadja a hívást.

Tarjáni Bontó
Gyertek a szolnoki Cora pályára
ja és csak 2T-re gondolok...
Heló.Most egy 600as enduróm van és szeretnék cross-pályán motorozni.Ez ahhoz elég nehéz motor.Az érdekelne hogy így 600as után pályára elég lenne-e a 125ös vagy 250es kellene?
És hogy 125és250es között szervizelésükben van e ár különbség?
És mennyit kell költeni szervizelésre kb?
Nekem azt mondták ebbe a forumba h szinter..
De nézd az adatlapomat, ott vannak képek felujitás után h mien lett a váz.... a szinter az tartós is...
semmi baj!várom!üdv!
Szia

Ne haragudj, de nem, mert ma reggel posta helyett állásinterjúra mentem, és csak nemrég értem haza Voltak gondok rendesen.
Hétfőn 100%, hogy feladom.
hali!sikerült feladni a cr h.féktárcsát?
hullámos, úszótárcsa 12000,ugyanez 270-esbe 14000 Vannak akik itthon is tudnak.
sziasztok! lehet nem jo forumra irok, de mivel cr-em van, megprobálom előszor itt, ha tudtok jobbat, lécci irányitsatok át másik topicba:D na szoval, vázfestés előtt állok, tapasztalatokra lennék kiváncsi ki csinált már ilyet, és milyen festéket ill alapozot használt, mekkora mennyiség fogyott el. teljesen mindegy milyen kiszerelésű festéket irtok(spray, vagy tégelyes) van kompresszorom, úgyhogy lényegében mindegy. csak kiváncsi vagyok mivel fújjam. válaszokat előre is koszi!