Szerintem meg. Ki kell próbálni, az YZF-en kiválóak még a tárcsák, de biztos akad innen más jelentkező, ha kedvező az ára, én meg majd idővel, ha ezeket elkoptattam.
Tényleg, ár?
Ez szerkezeti acél, ha jól rémlik, nem vetemedik el erős hőterhelésre? Nekem van egy ilyen hülye szokásom, hogy kanyarban folyamatosan "simogatom" a hátsó féket, stabilizálásképpen , tudom, hülyeség, próbálok leszokni róla, szép lila a hátsó tárcsám...
Sziasztok készítek egyedi hullámos féktárcsákat bármilyen elképzelés alapján ha valakit érdekelne az adatlapomon van elérhetőség árak meg egyezés szerint ha valakinek esetleg kellene tárcsa de nincs rá pénze csere-bere meg oldható szintén meg egyezés tárgya
Nem tom mibe csomagolta, mondtam neki, hogy be szoktam tekerni újságpapírba, ezek szerint szőnyegbe rakta! Hát egy párszor már megfordult az a doboz! Hajkurászok újat, de egyik boltba sem tudnak adni!
Szevasz Most végeztem a srác cuccaival,jó lett.Az egyik eleje,meg a hátulja az nagyon tré volt Holnap megy neki vissza.Tetszett a szőnyeges betekerés Egy csomagban küldöm,belefér a dobozba(hány kört ment már az a doboz?)minek fizetgessen annyit .Csáá
Helló segitség kellene keresek a kipufogó dob és a leömlöt összekötö résznél van 1 kis gumi ami azért van hogy ne fujjon ki és nekem annak a guminak a neve kéne mert sehol nem találok honda cr röl van szó
Omegamotor- Gyöngyös:
MC-hajtókar (HC-600 néven CR250 2002-2007 KZ3W-hez)16.200,- ft
TKRJ hajtókar HC-500 néven CR250 1978-2001-ig KZ3/KS7-hez 15.300,- ft
Az MC-ből fut néhány a környékünkön eddig nincs rá panasz.
Tényleg, ár?
Cr125 kipufogót tudok ajánlani: 95-ösön volt,gyári 15.000.- ft.
Üdv:bm
sok helyen be van horpadva aztán valami gyári ,vagy valami tuning hasznáált jo lenne...:)
Omegamotor- Gyöngyös:
MC-hajtókar (HC-600 néven CR250 2002-2007 KZ3W-hez)16.200,- ft
TKRJ hajtókar HC-500 néven CR250 1978-2001-ig KZ3/KS7-hez 15.300,- ft
Az MC-ből fut néhány a környékünkön eddig nincs rá panasz.
Üdv: bm
Ui:a különbségből a kólát te fizeted....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Ha ATAC-os CR125-re kell kipuff, nekem van kettő. (1988-ig)