mi lesz ott? feléek nincs hó? bazz itt 3 napja esik átlag 10cm,de vannak fél méteres hófúvások is...
így nem lesz a szombatból semmi,hogy rúgja meg a matka
Röviden összefoglalnám: Ha nem érsz rá kivárni, mire megjön a féktárcsa, ha egyedi tárcsát akarsz, és ha pontosan tudni akarod, milyen anyagminőségből van a tárcsád, akkor Téged kell keresni!
én sosem politizálok nem érdekel és nem is fog sosem viszont hullámos féktárcsát valószínű külföldről sem hozatsz olcsóbban bár nagy a világ de a döntés a te kezedben van
Én itthon lassan már csak a benzint veszem. Sajnos annak durva a postaköltsége
Mi vagyunk a korlátlan védővámok, illetékek és adók hazája, így teszik bátor zsidó vezetőink verseny-és életképtelenné a magyar vállalkozásokat.
Gyárilag ott egy spec gumi tömítés van,amit Hondáék megszüntettek és egy dupla "hullámos"lemez tömítés van helyette ami nálunk nem volt túl tartós,így több verzió lehet,pl találsz pont odavaló gumigyűrűt,hőálló szilikonpaszta+egyéb,fémháló+cementes kipufftömítő áttekerve azbesztszállal...a lehetőségek tárháza végtelen,de hogy melyik lesz a legjobb
Nagy szükségem lenne egy a Honda cr 125 '96 os cross motoromba egy "tömítésre" . Viszont nem tudom a pontos megnevezését Inkább leírom , körbe írnám:
Ami a henger kipufogó nyílásánál van egy csonk és arra kel ráhúzni a kipufogó rezonátort, amit 2 rugó tart. NAH ÉS a kipufogó és a csonk közé kel vmi "tömítés" v vmi ,mert kifúj .(BLACK PASTA NEM SEGÍT =KINYOMJA)
így nem lesz a szombatból semmi,hogy rúgja meg a matka
Asszem ideje aludnom legalább 7-8 órát
valószínű az sem jó,de te berugókart írsz
Mi vagyunk a korlátlan védővámok, illetékek és adók hazája, így teszik bátor zsidó vezetőink verseny-és életképtelenné a magyar vállalkozásokat.
mióta van vízsugaras vágógépünk és is ezen gondolkozom....csak még időm nem volt megvalósítani.
Nem akarom szemetelni a topicot, de volna egy ilyen Fox Racing szettem, 34" nadrág, XL mez bontatlan, újan, 29.000 Ft.
Nagy szükségem lenne egy a Honda cr 125 '96 os cross motoromba egy "tömítésre" . Viszont nem tudom a pontos megnevezését Inkább leírom , körbe írnám:
Ami a henger kipufogó nyílásánál van egy csonk és arra kel ráhúzni a kipufogó rezonátort, amit 2 rugó tart. NAH ÉS a kipufogó és a csonk közé kel vmi "tömítés" v vmi ,mert kifúj .(BLACK PASTA NEM SEGÍT =KINYOMJA)
VAGY H HOGY NÉZ KI VAGY MI A PONTOS NEVE.