Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Zsír! Ha kell egy kb. 1 üzemórát futott első 5ezerért, szólj.
hali!megjött a féktárcsa!jó lett!köszi!
Sziasztok!

Eladó a képen látható CR 125 Supermoto...Bővebb info az alábbi linken:

http://kepesmotor.hu/honda-sup...

Üdv!
Szia, igen. Ne lepődj meg, postai utánvéttel küldtem. Marad 5, a postán kifizettem a feladás díját (1495Ft).
hali!na ma összejött a féktárcsa postázása?
én megtörtem a cr-en a rezót meg a hütőt! a gerecsemotornál volt mindkettő!másnap már itt is volt! ők szerintem elég korrektek!mondjuk nem is volt olcsó!
Semmit nem változtat,csak CDI-kell
Az egy igazi faszkalap! Volt egy rmx-em, elszállt a gyújtásom és sehonnan nem lehetettt szerezni, felhívtam az összes bontoót, azt mondták, hogy ötletük sincs honnan tudnék szerezni! 2 fajta volt belőle, az egyiket lehet kapni a másikat nem, persze pont azt nem ami nekem kellett volna (ebay-en sem)! Gondoltam megpróbálom tőlük azt mondta, hogy van 65 ezerért kompletten álló forgórész, egyből mondtam hogy OK, csak küldjön róla képet, hogy egyezik-e és ha igen megyek is érte......Persze, persze este küldöm a képeket......és még azóta is kűldi, úgy hogy vagy 6-szor felhívtam még utána! Még ha egy 5 ezer Ft-os dologról lenne szó, akkor azt mondom nem fárad vele meg ilyenek.... De ha a 65 nem kell neki bekaphatja...
Sziasztok, Honda CRF 250 2006 os évjáratot nézegetem, mit kell tudni róla miylen rejtett hibái vannak, amik gyakran jelentkeztek ennél a típusnál, érdekel mindne tapasztalat, vagy egyéb évjárat is... Köszi a válaszokat
Még egy kérdésem lenne! Ha veszek hozzá egy Jog cdi-t változtat a teljesítményén valamit? Meg csak 1 cdi-t kell vennem, nem kell hozzá másik gyújtótrafó jó az eredeti is?
hali!valaki nem tudja véletlenül a gyöngyösi motorszerviz t.számát?azt ne kérdezd hogy melyik!haveromnak ott ujitották az yz-jét de sajnos már nincs meg szám!
márc 15 épp megyek felétek ha gondolod össze futhatunk
Valahogy úgy
Csak arra akartam célozni, hogy könnyen általánosít az ember.
hát akkor baszakodjon a parasztokkal ne velem! Nem akartam én cserélni semmire! De azt tudom ha nekem valamilyen boltom lenne akkor másképp állnék az üzlethez..............hiszen ÉRTEM van mindenki
hát most már én is csak röhögni tudok ezen
Már így is sokat segítettél :), remélem egyszer meghálálhatom valahogy :)). úgy értelmeztem az előző írásodat hogy több test van a motoron azért kérdeztem vissza.
Elektronikusnak tanulok ezért furcsállottam is. Multiméter jóbarát úgy is sipól ha gondvan =)
NA,akkor beugorhatsz,majd bótolunk
Nincs fotógalériám,de van adatlapom Mészáros Lacika,Fehér Zolika,Skornyikék, stb mind ismernek Rád úgy nem emlékszem Rövid az agyam.
Jah látom már viszont úgy tudóm a jászberényi pálya sem semmi én viszont járok szentgyörgy re horgászni :)
Mesterem,nem segítgetek már leszoktattak róla .A test vezeték bárhol bármilyen formában szakadt,néha érintkezik,rozsdás a rögzítése,ha vázhoz csatlakozik,kilágyult,laza csatlakozások,koszos vagy korrodált csatlakozás stb,át kell nézni.Gugli barátod,azt beírod amit nem tudsz és keresel Bocs,hogy nem segítek,de ez hosszadalmas,meg nem egyszerű. Nehogy megsértődj ,ha valaki más ráér,segít,bár itt nem hiszem.
Na és milyennek találod ? meg hol az a nem messze ?
Közel fél éve kutakodok legyártattam hozzá egy cdi -t müller szabolcsal is de nem működött vele azonban a simsonomhoz jólett az a cdi
testzárlat alatt mit értesz?
De ez nem berúgókar hanem váltó!