hali!a postaköltség nem férne bele az árba ha utalom a pénzt?jó lenne! sajnos az elsőre nincs pénzem meg az még birja!egy tel.számot küldhetnél!ide vagy az emailemre:csuhi25@freemail.hu üdv!
A tárcsa 4mm gyárilag, 3,5mm-nél javasolják a cserét, ami volt nekem 90-es CR125, azon 2,5mm-es volt a tárcsa hátul, de működött vele. Vegyél puha fékbetéteket, és akkor nem eszi a tárcsát.
A hátsót odaadom 5-ért. Viszont van egy újszerű első tárcsám is, ha mindkettőt elviszed, 15.
6 csavaros felfogatású, 3,62mm vatag, 220mm átmérőjű, egyenletesen van kopva, nem vállas, nem hordós, szép egyenes, 18-as felnin van, NEM 4 CSAVAROS! Jó az neked?
hali!nekem csak a hátsó tárcsa kellene!mennyi lenne az ára postával együtt?milyen vastag?nincs homorura kopva?mert az enyém még elég vastag csak a közepe elvékonyodott!csak ilyen tájt vagyok a gép előtt!meg reggel!esetleg adhatnál egy tel.számot is!üdv!
Bántotta a fene, tanácsot kapott.
Viszont a "kurvaanyámos" részre pár barátom jobban berágott, mint én, kevésbé humorosan fogták fel a dolgot, és szerintük nem aggályos dolog gyerekeket verni.
Köszi Keme,így még jobban kijön hogy mekkora pancser a kisfiú...
Kisfiú:így sem kell senkinek a motyód,ezekből a belinkelős,majd beszólós szitukból ha nem tűnt volna fel mindig rosszul jöttél ki,ki akar vásárolni olyan majomtól aki beszól a lehetséges vásárlóinak?
Igaz a negatív reklám is reklám,és aki hülye az is marad
No büfizz vmi káromkodósat vagy mutass be danika..
Ne mutogassál, te szartál bele a ventilátorba..
Azt fogd már fel, amiket te árulsz bármelyik boltban 30-40%-al olcsóbb.. Mire jó ez? Hány embert nézel hülyének? Mindenkit? Szerintem itt te vagy a legnagyobb veréb, remélem valaki egyszer rá lép a pöcsödre és hanyatt lök..
a képenlátható motorhoz !
A hátsót odaadom 5-ért. Viszont van egy újszerű első tárcsám is, ha mindkettőt elviszed, 15.
bááár van ára de van úgyhogy meg is beszéltünk egy randit a héten..felhozza..
Köszönöm a segítséged
06 70
u.i.: Közben jelzem, hogy az előbb leírt krosszgumijaim mind ELKELTEK! Ingyen. Elviszi egyik jóbarátom.
nem szép dolog..de nem érdemes kiakadni rajta van itt még számtalan nethuszár aki a távolság mögé búvik
qurva fékpedál nem találok üzletet ahol áRRúnának
Viszont a "kurvaanyámos" részre pár barátom jobban berágott, mint én, kevésbé humorosan fogták fel a dolgot, és szerintük nem aggályos dolog gyerekeket verni.
Viszont van néhány remek fotója gratula
Kisfiú:így sem kell senkinek a motyód,ezekből a belinkelős,majd beszólós szitukból ha nem tűnt volna fel mindig rosszul jöttél ki,ki akar vásárolni olyan majomtól aki beszól a lehetséges vásárlóinak?
Igaz a negatív reklám is reklám,és aki hülye az is marad
No büfizz vmi káromkodósat vagy mutass be danika..
Azt fogd már fel, amiket te árulsz bármelyik boltban 30-40%-al olcsóbb.. Mire jó ez? Hány embert nézel hülyének? Mindenkit? Szerintem itt te vagy a legnagyobb veréb, remélem valaki egyszer rá lép a pöcsödre és hanyatt lök..