Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen az oldalon tudnak rezót is? mert én kerestem 25ös cr-re de nem találtam...
CR 500 gyújtás dekni fekete elox ill. natúr alumínium színbe info@mudfactory.eu
99 es cr 125 re leömlöt keresek gyéri vagy nem mind1 irj megegyezünk !
a képenlátható motorhoz !
hali!a postaköltség nem férne bele az árba ha utalom a pénzt?jó lenne! sajnos az elsőre nincs pénzem meg az még birja!egy tel.számot küldhetnél!ide vagy az emailemre:csuhi25@freemail.hu üdv!
A tárcsa 4mm gyárilag, 3,5mm-nél javasolják a cserét, ami volt nekem 90-es CR125, azon 2,5mm-es volt a tárcsa hátul, de működött vele. Vegyél puha fékbetéteket, és akkor nem eszi a tárcsát.
A hátsót odaadom 5-ért. Viszont van egy újszerű első tárcsám is, ha mindkettőt elviszed, 15.
hali!akkor jó lenne!bár nem tul vastag de valameddig elmuzsikál!ha jó áron adod érdekel!akkor mennyi?
6 csavaros felfogatású, 3,62mm vatag, 220mm átmérőjű, egyenletesen van kopva, nem vállas, nem hordós, szép egyenes, 18-as felnin van, NEM 4 CSAVAROS! Jó az neked?
bevágom a kocsonyát, kimegyek, és megnézem
hali!nekem csak a hátsó tárcsa kellene!mennyi lenne az ára postával együtt?milyen vastag?nincs homorura kopva?mert az enyém még elég vastag csak a közepe elvékonyodott!csak ilyen tájt vagyok a gép előtt!meg reggel!esetleg adhatnál egy tel.számot is!üdv!
Híttam ésvanis fékpeddál

bááár van ára de van úgyhogy meg is beszéltünk egy randit a héten..felhozza..

Köszönöm a segítséged
Figyó, Tamásom, itt nem babra megy alátét.
"kicsit azért megijedtem, kíváncsi vagyok, a többiek is meg fognak-e, ha nem baj, ezt mind bemásolom a fórumra is" én csak ezen szakadtam ...

Ne nevess, mert te is a halállistára kerülsz mellénk.
LOL
bazz...a telefonszám: 06 70 385 96 00
Csörögj már rá fékpedál ügyben Attilára holnap (sokszor):
06 70

u.i.: Közben jelzem, hogy az előbb leírt krosszgumijaim mind ELKELTEK! Ingyen. Elviszi egyik jóbarátom.
jahh az anyázásról nem tudtam

nem szép dolog..de nem érdemes kiakadni rajta van itt még számtalan nethuszár aki a távolság mögé búvik

qurva fékpedál nem találok üzletet ahol áRRúnának
Bántotta a fene, tanácsot kapott.
Viszont a "kurvaanyámos" részre pár barátom jobban berágott, mint én, kevésbé humorosan fogták fel a dolgot, és szerintük nem aggályos dolog gyerekeket verni.
Ne bántsátok a legényt..fiatal és büszke... kell kis idő amíg belátó és elfogadóbb lesz.Bízzunk benne hogy ez hamarosan bekövetkezik

Viszont van néhány remek fotója gratula
Köszi Keme,így még jobban kijön hogy mekkora pancser a kisfiú...

Kisfiú:így sem kell senkinek a motyód,ezekből a belinkelős,majd beszólós szitukból ha nem tűnt volna fel mindig rosszul jöttél ki,ki akar vásárolni olyan majomtól aki beszól a lehetséges vásárlóinak?
Igaz a negatív reklám is reklám,és aki hülye az is marad

No büfizz vmi káromkodósat vagy mutass be danika..
Köszi

Ne mutogassál, te szartál bele a ventilátorba..
Azt fogd már fel, amiket te árulsz bármelyik boltban 30-40%-al olcsóbb.. Mire jó ez? Hány embert nézel hülyének? Mindenkit? Szerintem itt te vagy a legnagyobb veréb, remélem valaki egyszer rá lép a pöcsödre és hanyatt lök..