Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valaki tud-e cr-hez dobot?(európai érdekelne a hosszabb)
2002-2007 ig
Sziasztok!

Tudom a fórum nem a hírdetések helye de szeretnék egy Cr-t venni de elöbb elkel adnom a mostani motoromat ami egy Aprilia RX 50-es endúró.A motor 0 kilóméteres blokkal rendelkezik,ma lett összeszerelve az újj alkatrészekkel.Amit raktam a blokkba újj RMS főtengely RMS tömítésszett,Skf főtengelycsapágyak,Asso dugót kapott,Top karbonmembrán lett beleszerelve és újj kuplunglamellák lettek beleépítve.A váz is az elmúlt 2 hónapban lett teljesen áttfényezve.A motornak annyi hibálya van hogy az előző gazdályan 125ccm-es blokkot szeretett volna beleépíteni és ezértz elvágta a bölcsőt ezt sikerült közel gyári állapotba visszaállítanom.Azért írtam ide hátha valakinek megtetszik és elcserélné velem Ha valakit érdekelne kérem mail-ban jelezze telefonon ritkán vagyok elérhető!
Sziasztok! Tudja esetleg valaki, hogy honnan tudnék honda crf-hez csak fejidomot rendelni?
http://www.youtube.com/watch?v...
hali,ha valaki belebonyolodna egy 500as váltójába
Mindenképpen töltök fel képeket, elvileg 99%, hogy szombaton összerakjuk.
Ha kész lesz, jönnek a képek is.
CR 500 tulajok ha valakit érdekel gyújtás dekni alu ill. fekete eloxált színben nállam rendelhető 10000/db :)
Ha messze van a Pécs-Új zéland, meg a posta is sok, megoldható másképp is, Dabason lakom

Az egészből a CDI dobozka ér a legtöbbet, 10-ért odaadom, viszont 15-ért az egész motyó mehet, annyi van, hogy az alaplapon az egyik tekercs nincs meg, az tönkrement, leszedtük és elkevertük valamerre. Extraszolgáltatásom az, hogy 10 napon belül visszaküldheted, ha nem jó, vagy kiderül, hogy nem az a baj.

Jó-e? Vagy ahogy mi, új zélandiak mondjuk: jóje?
Hello.Mivel nem laksz közel : Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapiki- maungahoronukupokaiwhenuakitanatahu így nekem sokkkkk lenne lemenni hozzád Pécsről.(Pécs-Pest ) viszont ha tudnál mondani egy sacc írányárat a cuccokra akkor akár futár,posta stb is játszhatna részemről.Mondjuk azt nem tudom hogy jó e a 91/92 évj.a 94/95 höz.,ezt meg kell érdeklődnöm,de ha jó az ár akkor próba-cseresznye .
Üdv, van CR-hez cucc, CDI, jelfogó, alaplap, 2 tekercs, trafó, kábel, pipa. Emlékeim szerint HPP-s CR125-é volt, asszem 1991 vagy 92-esé.
Vagy eljössz érte, és ha kipróbáltad, megegyezünk az árban, vagy máshogy is jó, valamit kitalálunk.
ennek örülök!
nem tudsz egy képet feldobni a gépről? érdekel milyen
Megoldódott a probléma! Új gyertya, mindent kipucoltam amit lehetett... most jól peng a gép!
Jah, és kösz a tanácsokat.
Egy ilyen gömbcsukló szerűség és a hozzá két tömítés meg két gyűrű amik bent tartják a helyén.
és abba mi van a felsöbe?amugy mindkettö log picit
Hali4
Biztos, h a kutyacsont?
Nézd meg a hátsó teló felső rögzítőszemét is, az sanszosabb szerintem. (5e ft körül van az új prox szett).
Hellosztok!
Olyan gondom van hogy a cr en a hátsó lengövillámat tudom picit fel le mozgatni,nos az mennyire baj ,ha most még nem lesz esedékes a csere,
Esetleg tudtok valami olcsobb és jo megoldást adni nekem hogy mi kell hozzá hogy ne logjon a "kutyacsont" vagy mi
köszi szépen
Este megnézem, ha megvan még, és vállalod, hogy eljössz érte, kipróbálhatod, és ha nem jó, visszahozhatod.
Szia.Igen a CDI doboz elvileg.Másra már nem tudok gondolni mint hogy az nem fasza .Ha van és cr 125 höz 94/95 évjáratuhoz jó akkor légyszi mondj rája egy occcsó árat és összekaparom valahogy rá mielöbb a zsét.
Köszönöm szépen már megtaláltam ,850 igaz látom már rá van írva .üdv
Oldalt fel van írva a kuplungdeknire, asszem 850ml vagy ilyesmi. Van szintellenőrző csavarja is, Bill Haynes könyv mutatja, le kell tölteni.
Sziasztok!
Segítséget kérnék! 97-ES CR250 be a váltóba menyi olaj kel?
És nincs valami ellenőrző csavar rajta ?köszi
Hordát szerintem sem kéne. Hondát nyugodtan, annak csak egy baja van: a magyar tulajdonosok.
CDI doboz? Vagy mire gondolsz? Van otthon valami CR gyújtás maradékom, megnézem, mik azok.
Szia!

Nekem van ha kell!

UI.Mondtam hogy ne vegyél hordát!
Szia Keme.

Nincs véletlenül eladó cr 125 vezérlő elektronikád?