Halló! Segítséget szeretnék kérni! Honda cr 250 2003-as modellhez milyen alapjárati-,főfúvóka és súbertű kell, ha egy komplett PC rendszer van rajta? Esetleg hol tudok nézni ilyenhez grafikont, táblázatot?
én az addesz kérdésére írtam . Az egyik cimborámnak is volt egy ilyen MXje és volt ilyen problémája, és ez volt a megoldás. Ha a power nem nyit ki akkor esetleg nem olyan gyorsan pörög ki, attól nem fog szaggatni...
Legalábbis amit leirtál abból 99% hogy a power lesz a bünös ha minden más megfelelően működik. A power üresben is le tudja szabályozni a motor fordulatát, ha nem nyit ki!
Szia .Próbáltuk azt is,nem indul akkor se sajnos.Meg elötte használtam 40 percet és eggyik pillanatról állt meg a másikra.Aztán vadi új gyertyával se indult-ott is próbáltuk a hézagot állítani,szikra van,motor nem indul.Még ötlet esetleg.Előre is köszönöm szépen .
Ha valakinek van eladó Cr 125 1994/95 höz elektronikája kérem irjon mert úgy néz ki az enyém meghalt.Egy kövérebb gáz/egykerék után megállt a mocc és most nem indul,dugó/gyűrű jó,membrán jó,eldugulva nincs sehol,gyertya új és szikra is van,anyagot kap,légszűrő nélkül sem indul-viszont úgy tűnik utógyujtása van mert minden sacc 10. rugás után van egy kis durranást.
Elötte pár órával beindult,ment 1 percet leállt,nem volt szikra-gyertyacsere után ment 3 percet leállt,nem volt szikra gyertyacsere.A 3.gyertyával ment 40 percet-fasza volt de az elöbb említett kövérebb gáz után leállt-szikra van motor nem indul.
Ha valakinek ötlete van azt megköszönném ha tudna segíteni .
Hello!
Az a kérdésem lenne, hogy egy motor miért nem foroghat ki üresben nyélgázon?
Van egy ktm mx 250-es motri, az szórakozik. A trafója szar volt, nem adott szikrát, az lett rá új rakva, de nem akar kipörögni teljesen most se, olyan mintha leszabályozna... Gyertya jó benne, szikra is van. Én arra gondoltam, hogy lehet letestel valahol valamelyik kábel, vagy el van dugulva a karbi valahol... Vagy az lehet, hogy a rossz trafó kiütötte a forgórészt is, nem tudom...
Ha valaki tud valami okosat mondani akkor megköszönném!
helló!
valakinek 88'honda cr 125 váltója van e eladó reális áron...? szétszedtük és összevan gányolva hézagolók sincsenek nem tudom összerakni ezért vennék kompleten amit csak belerakok akinek lenne kérem irjon vagy vegyen fel msnre:b.robi91@hotmail.com
Sziasztok
Eladnám a motoromat kategóriaváltás miatt. Az ár alkuképes! (azért sűrgős mert a másik hoz kellene a pénz amit már kinéztem és félek hogy elviszik előlem)
Ha valakit érdekel írjon/hívjon bátran bármilyen kérdésre válaszolok a motorral kapcsolatban.
Szia! AZ mindegy, hogy hanyas évjáratú, nekem olyan kell ami 4csavar felfogatású és 34es kabit beletudom rakni.
Ha egy képet küldenél belső átmérővel azt megköszönném :)
Berik Rc4 replica krossz csizma eladó(új ára 70e körül volt) használt, talpa nem jó, foglalkozni kell vele , a többi része teljesen jó! 44es méret
12.000ft telefon 06302033084
Ha valakinek van eladó Cr 125 1994/95 höz elektronikája kérem irjon mert úgy néz ki az enyém meghalt.Egy kövérebb gáz/egykerék után megállt a mocc és most nem indul,dugó/gyűrű jó,membrán jó,eldugulva nincs sehol,gyertya új és szikra is van,anyagot kap,légszűrő nélkül sem indul-viszont úgy tűnik utógyujtása van mert minden sacc 10. rugás után van egy kis durranást.
Elötte pár órával beindult,ment 1 percet leállt,nem volt szikra-gyertyacsere után ment 3 percet leállt,nem volt szikra gyertyacsere.A 3.gyertyával ment 40 percet-fasza volt de az elöbb említett kövérebb gáz után leállt-szikra van motor nem indul.
Ha valakinek ötlete van azt megköszönném ha tudna segíteni .
Az a kérdésem lenne, hogy egy motor miért nem foroghat ki üresben nyélgázon?
Van egy ktm mx 250-es motri, az szórakozik. A trafója szar volt, nem adott szikrát, az lett rá új rakva, de nem akar kipörögni teljesen most se, olyan mintha leszabályozna... Gyertya jó benne, szikra is van. Én arra gondoltam, hogy lehet letestel valahol valamelyik kábel, vagy el van dugulva a karbi valahol... Vagy az lehet, hogy a rossz trafó kiütötte a forgórészt is, nem tudom...
Ha valaki tud valami okosat mondani akkor megköszönném!
valakinek 88'honda cr 125 váltója van e eladó reális áron...? szétszedtük és összevan gányolva hézagolók sincsenek nem tudom összerakni ezért vennék kompleten amit csak belerakok akinek lenne kérem irjon vagy vegyen fel msnre:b.robi91@hotmail.com
cre 260 és a cr 250 között teljesítményben van különbség?
Eladnám a motoromat kategóriaváltás miatt. Az ár alkuképes! (azért sűrgős mert a másik hoz kellene a pénz amit már kinéztem és félek hogy elviszik előlem)
Ha valakit érdekel írjon/hívjon bátran bármilyen kérdésre válaszolok a motorral kapcsolatban.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215
890
Ha egy képet küldenél belső átmérővel azt megköszönném :)
Peti
Köszi: Peti
12.000ft telefon 06302033084