D A N I üzenete:
na szia keme
na figyelj már ide
láttam h nagyon hozzászóltál a fórumon a dolgokhoz
...
jó lenne , ha az ilyen hozzászólásaidat megtartanád magadnak
na mind1
ha valami nem tetszik
akk meg nem itt kell pattogni
na csá
--
keme üzenete:
na idefigyelj...megfürdetem a gyereket, és jövök
szóval
ha ezt aféle bekeményítős fenyegetésnek szántad, akkor rossz helyen keresgélsz, menj a cigányokhoz vagy a kocsmába, normális hangnemben írtam neked, amit írtam.
Ha az fáj, hogy igaz, amit leírtam, akkor gondolkozz el inkább rajta
D A N I üzenete:
egyáltalán nem befenyítős hülyeségnek szántam
de
az h így kicikizve, lenézően
írsz
keme üzenete:
bevásároltál egy rakás szemetet, szutykot, amiket drágán akarsz eladni, ez tény
D A N I üzenete:
és
azt sem tudod h mi a helyzet
akk
jobban tennéd
ha csöndbemaradnál
keme üzenete:
az, hogy ez így alakult, nem az én hibám
D A N I üzenete:
am a cuccok
a saját motorjaimról jöttek
ée
ezeket eladogatom
és igen,
valakinek
kellenek
de szerintem kár ilyenekről beszélni
én árulom amit akarok
ott ahol akarom
úgy ahogy akarom
keme üzenete:
Dani, amikor írják, hogy unják azt, hogy teleszemeteled a fórumokat a hírdetéseddel, és ez zavarja az embereket...ennek melyik részét nem érted?
D A N I üzenete:
és annyiszotr illesztem be ahányszor akarom
úgyh szokd meg h ott lesz a hirdetés
és nem érdekel
ennyi
keme üzenete:
szokd meg, hogy beszólásokat kapsz cserébe
D A N I üzenete:
kész
keme üzenete:
ennyi
D A N I üzenete:
senki nem szólhat bele semmibe
ok
keme üzenete:
látod, te se ebbe
D A N I üzenete:
szokjátok meg h leszarom azt amit mondotok
keme üzenete:
szokd meg, hogy osztunk
mellesleg én bántottalak a legkevésbé
D A N I üzenete:
oszd a krva anyád
jó
na csá
hagyjál a hülyeségekkel
nem érek rá ilyenekre
keme üzenete:
nwow
ejha
kicsit azért megijedtem, kíváncsi vagyok, a többiek is meg fognak-e, ha nem baj, ezt mind bemásolom a fórumra is
Ezt jól megmondtad, és a TE áraid a reálisak az ilyen cuccokért szerintem!
Elkezdi a csávó "ja és a használt cuccokat is el lehet adni" hát én 2-3 hónapja ugyanazokat a használt cuccokat látom a hirdetésben szereplő fényképein, kivéve a membránt, mert azt lecserélte a jelenlegi motorján egy V force-ra.
Berinszki Dani. Gondolkozz. Aki ilyesmiket keres, már ezer éve megtalálhatott volna a hírdetés rovatban. Sőt, biztos vagyok benne, hogy meg is talált, csak mikor meglátta az áraidat, nem hívott. És ha ott nem kell senkinek ez a sok lom ilyen drágán, akkor itt sem fog. Kár teleszemetelni vele a fórumot, főleg, hogy sokakat bosszant. Erre azt mondhatnád, hogy nem kell elolvasni. Ez sajnos gyenge válasz
u.i.:
Még valami, csak az árakkal kapcsolatban, szétnéztem a megmaradt lomjaim között, és kicsit átírtam a hírdetésed:
Első fékcső(használt):2500ft ( nekem van, 1000Ft-ért vihető)
Hátsó fékcső(használt):2500ft ( szintén egy ezres)
Hátsó fékbetétek cr125-re:5500ft ( 5ezerért első+hátsót adok, újat)
Idomok:
UFO piros, hátsó sárvédő Honda cr-re(használt):4000ft ( nekem van, 1000Ft)
Első rajtszámtábla Hondára (használt):2000ft ( 500Ft-ért vihető)
Kormányok:
22mm-es Adrenalin Group ezüst színű használt kormány:7000ft ( merevítős 22-es kormányok 3db 5000-ért vihető tőlem)
22mm-es ÚJ krossz kormányok(merevítős, minen színben, extra erősek):11500ft ( na, új az nincs :D De 16-ért Renthal 22-est tudok szivaccsal együtt újonnan)
Scoyco márkájú kormányszivacsok többféle színben és mitában 3500-4000ft ( Parillában a fele az ár)
Motorgumik:
19-es krosszgumik 1000ft-tól, az ár a minőség függvényében változik!
21-es 90/90-es krosszgumi(használt):3000ft
4.00-18-as pirelli MT40 enduro gumi 50-60%-os:2000ft
17-es Metzeler tourance gumi (XT660R gyári gumi) használtan:1500ft
WEE RUBBER BELSŐK 19-ES 21-ES 14-ES MÉRETBEN 2000-2500ft/db
( na, erről mind annyit, hogy itt van vagy 15db krossz gumi vegyesen, van totál szar, és van egész jó is, 18-19-21, az egész halmot 2ezerért el lehet vinni, csak ne lássam)
Persze,te is egy használt gumi szökevényeként jöttél erre a világra,hogy miért nem értesz a szép szóból kisgyermek,húzzál az apróhirdetésekhez vissza szépen,ne szemetelj a topikban,használd az oldalt rendeltésszerűen.Hogy vulkanizálnád bele magadat vmelyik hasonló iq szinttel rendelkező gumikülsőbe mint te vagy...
Nem értem hogy miért nem lehet ezt megérteni,és azt sem hogy miért nem tudsz normálisan reagálni?
Gondolom erre beírsz vmi káromkodást vagy szórsz vmi hangulatjelet te igazi hülye,na az nem válasz,de kb ennyit gondolok az értelmi szintedről.
miről beszélsz, azért mer használt cuccok vannak a képeken, nem kell leszólni, ja és a használt cuccokat is el lehet adni, de sztem hagyjuk ezt a témát, tartsd meg magadnak a véleményed, akinek nem tetszik vmi az meg....
Hali Keme.Há má hogy ne lenne jó az ára.Király vagy.Holnap (vasárnap) lesz szétkapva a mocc,ha beigazolódik hogy az a gánya tényleg(CDI) akkor küldheted is (posta-futár ami neked jó) a motyót,az hogy az összes kell vagy csak a doboz azt még megálmodom ha kiderül mennyit kell költenem a vasra,csak ez e a baj.Addig is köszönöm,holnap este jelentkezem szétszedés után hogy kell e még valami amit el tudnál küldeni ha van raktáron .
89-es CR 125-re szeretnénk lámpát tenni.
Van olyan világítástekercsed amivel ezt
megoldhatnánk?
köszi: csaba
na szia keme
na figyelj már ide
láttam h nagyon hozzászóltál a fórumon a dolgokhoz
...
jó lenne , ha az ilyen hozzászólásaidat megtartanád magadnak
na mind1
ha valami nem tetszik
akk meg nem itt kell pattogni
na csá
--
keme üzenete:
na idefigyelj...megfürdetem a gyereket, és jövök
szóval
ha ezt aféle bekeményítős fenyegetésnek szántad, akkor rossz helyen keresgélsz, menj a cigányokhoz vagy a kocsmába, normális hangnemben írtam neked, amit írtam.
Ha az fáj, hogy igaz, amit leírtam, akkor gondolkozz el inkább rajta
D A N I üzenete:
egyáltalán nem befenyítős hülyeségnek szántam
de
az h így kicikizve, lenézően
írsz
keme üzenete:
bevásároltál egy rakás szemetet, szutykot, amiket drágán akarsz eladni, ez tény
D A N I üzenete:
és
azt sem tudod h mi a helyzet
akk
jobban tennéd
ha csöndbemaradnál
keme üzenete:
az, hogy ez így alakult, nem az én hibám
D A N I üzenete:
am a cuccok
a saját motorjaimról jöttek
ée
ezeket eladogatom
és igen,
valakinek
kellenek
de szerintem kár ilyenekről beszélni
én árulom amit akarok
ott ahol akarom
úgy ahogy akarom
keme üzenete:
Dani, amikor írják, hogy unják azt, hogy teleszemeteled a fórumokat a hírdetéseddel, és ez zavarja az embereket...ennek melyik részét nem érted?
D A N I üzenete:
és annyiszotr illesztem be ahányszor akarom
úgyh szokd meg h ott lesz a hirdetés
és nem érdekel
ennyi
keme üzenete:
szokd meg, hogy beszólásokat kapsz cserébe
D A N I üzenete:
kész
keme üzenete:
ennyi
D A N I üzenete:
senki nem szólhat bele semmibe
ok
keme üzenete:
látod, te se ebbe
D A N I üzenete:
szokjátok meg h leszarom azt amit mondotok
keme üzenete:
szokd meg, hogy osztunk
mellesleg én bántottalak a legkevésbé
D A N I üzenete:
oszd a krva anyád
jó
na csá
hagyjál a hülyeségekkel
nem érek rá ilyenekre
keme üzenete:
nwow
ejha
kicsit azért megijedtem, kíváncsi vagyok, a többiek is meg fognak-e, ha nem baj, ezt mind bemásolom a fórumra is
Köszönöm !
Elkezdi a csávó "ja és a használt cuccokat is el lehet adni" hát én 2-3 hónapja ugyanazokat a használt cuccokat látom a hirdetésben szereplő fényképein, kivéve a membránt, mert azt lecserélte a jelenlegi motorján egy V force-ra.
u.i.:
Még valami, csak az árakkal kapcsolatban, szétnéztem a megmaradt lomjaim között, és kicsit átírtam a hírdetésed:
Első fékcső(használt):2500ft ( nekem van, 1000Ft-ért vihető)
Hátsó fékcső(használt):2500ft ( szintén egy ezres)
Hátsó fékbetétek cr125-re:5500ft ( 5ezerért első+hátsót adok, újat)
Idomok:
UFO piros, hátsó sárvédő Honda cr-re(használt):4000ft ( nekem van, 1000Ft)
Első rajtszámtábla Hondára (használt):2000ft ( 500Ft-ért vihető)
Kormányok:
22mm-es Adrenalin Group ezüst színű használt kormány:7000ft ( merevítős 22-es kormányok 3db 5000-ért vihető tőlem)
22mm-es ÚJ krossz kormányok(merevítős, minen színben, extra erősek):11500ft ( na, új az nincs :D De 16-ért Renthal 22-est tudok szivaccsal együtt újonnan)
Scoyco márkájú kormányszivacsok többféle színben és mitában 3500-4000ft ( Parillában a fele az ár)
Motorgumik:
19-es krosszgumik 1000ft-tól, az ár a minőség függvényében változik!
21-es 90/90-es krosszgumi(használt):3000ft
4.00-18-as pirelli MT40 enduro gumi 50-60%-os:2000ft
17-es Metzeler tourance gumi (XT660R gyári gumi) használtan:1500ft
WEE RUBBER BELSŐK 19-ES 21-ES 14-ES MÉRETBEN 2000-2500ft/db
( na, erről mind annyit, hogy itt van vagy 15db krossz gumi vegyesen, van totál szar, és van egész jó is, 18-19-21, az egész halmot 2ezerért el lehet vinni, csak ne lássam)
CR 250 hátsó fékpedál kellene nekem..ha valaki tud kérem jelezze...ill ha lehet kapni valahol akkor a bolt címét...köszi...én eddig nem találtam sehol
Megkaptam a kis csomagot. Köszi!
Nem értem hogy miért nem lehet ezt megérteni,és azt sem hogy miért nem tudsz normálisan reagálni?
Gondolom erre beírsz vmi káromkodást vagy szórsz vmi hangulatjelet te igazi hülye,na az nem válasz,de kb ennyit gondolok az értelmi szintedről.
Enduro/Krossz alkatrészek, kiegészítők! Nézz be, Megéri!
Honda cr alkatrészek, fékcsövek, gumik, idomok, láncszettek, kézvédők, kormányok......
YAMAHA ALKATRÉSZEK
MINDENFÉLE TÍPUSHOZ ALKATRÉSZEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK!
PITBIKE ALKATRÉSZEK!