Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem egy 250es cr-el jól lehet endurózni! én legtöbbször csak azt szoktam! cr után mentem xr400-al az meg kehe utánna meg már tul puha a futómüve!a tatyóba meg egy kis benya oszt azzal is elmehetsz egész nap! meg birja is a strapát pedig az enyém elég mumia!
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Honda cr 125 87-97" eladó alkatrészek:
membrán, sárvédő,kézvédő,első rajtszámtábla, fékbetétek,fékcsövek, üzemóra számláló, kiegészítők, gumik, kormányok, egyéb alkatrészek...
nézz be, megéri!
más motorokhoz is vannak alkatrészek, láncszettek, kiegészítők...
ok ott a pont!
állítva gondoltam
egyszer elmegyek ide is!
a motorszállító pénteken meglesz.....már csak abban bízom hogy bele is fér egy Kangooba....valahogy
mire kialakultak ezek a jó nyomok, jött a gép, és eltúrta, hogy a quadok ne akadjanak fenn. A videóbal is látszik, a kissrác felakad, egyből megy rá a simító gép.
mi a fax? Már az is baj ha túrják? ...vagy ez most mi ez? Quadok is motorok is egy helyen?
Bárcsak nálunk túrnák gyakrabban....
Azaz. A nagykőrösi Palm Beach, jó a part, csak rohadt messze van a tenger. Meg nagyon gyakran túrják.
ez a Nagykőrösi pálya?
nekem tetszik
Szerintem azért el lehet endurózgatni egy cr-el is,persze biztos,hogy sokkal jobb egy exc-vel
jól van, én csak sárgán láttam a Yamaukit vagy Suzuhát...vagy mi volt a neve
különben is...egy Yamaha kék...még ha milleneumi is
cr 250 endurozni.?

feszes kemény crosszpályára kitalált futomű,
7 literes tank,
rövid crosszpályás válto,
agressziv motorkarakterisztika.

hogy csak egy pár dolgot emlitsek...

sok sikert hozzá.
Te, kéken vettem, csak kaptam hozzá azt a sárga acerbist...idén majd visszarakom Most kék. Árat nem tudom tehát...
Az ki van zárva, mert nem tudom
hát néha van min az biztos!

Mizu Imi, megkékült a motorod? volt hozzá kék idomszetted is vagy vetted? És ha igen mennyi egy teljes szett? és ha nme mé nem?
Úgy látom nem csak nekem tetszett.... de legalább jót röhögtem már megérte
Én már csak röhögni járok ide.
át hát!
vágja a témát az ismerősöd!
Ha már annyira endúrózni akarsz akkor a hajtás áttételen kell módosítani....de ezt ne mondd el az ismerősödnek, nehogy rögtön szétkapja váltót és kicsrélgesse a fogaskerekeket...elég ha a lánckerekeken módosít!
Sziasztok! CR 125 szívócsonkot vennék, ami 4 csavar felfogatású.
Akinek van írjon légyszi egy emailt!
köszi előre is!
Honda cr 250-et 2005-ös évj.
Szeretnék 1 ilyen motort endúrózásra használni. Egyik ismerősöm mondta, hogy át kell karburálni a karbiját, hogy ne legyen olyan hirtelen, az erőleadása. Endúrósabb legyen. Kérdés: Ezt érdemes megcsinálni rajta? Meg lehet-e egyáltalán? És mennyibe fog ez nekem kerülni kb?
Köszi próbálkozom .
www.gerecsemotor.hu-n próbálkozz!
Nekem a cr-hez eddig mindig tudtak alkatrészt küldeni!
Sziasztok !

Hol tudnék szerezni honda cr 250 97-es hez hátsó teleszkóp védőt ?
Köszi !
Sziasztok! crf 250 x-be(2006) mennyi olaj kell?