szerintem egy 250es cr-el jól lehet endurózni! én legtöbbször csak azt szoktam! cr után mentem xr400-al az meg kehe utánna meg már tul puha a futómüve!a tatyóba meg egy kis benya oszt azzal is elmehetsz egész nap! meg birja is a strapát pedig az enyém elég mumia!
mire kialakultak ezek a jó nyomok, jött a gép, és eltúrta, hogy a quadok ne akadjanak fenn. A videóbal is látszik, a kissrác felakad, egyből megy rá a simító gép.
át hát!
vágja a témát az ismerősöd!
Ha már annyira endúrózni akarsz akkor a hajtás áttételen kell módosítani....de ezt ne mondd el az ismerősödnek, nehogy rögtön szétkapja váltót és kicsrélgesse a fogaskerekeket...elég ha a lánckerekeken módosít!
Honda cr 250-et 2005-ös évj.
Szeretnék 1 ilyen motort endúrózásra használni. Egyik ismerősöm mondta, hogy át kell karburálni a karbiját, hogy ne legyen olyan hirtelen, az erőleadása. Endúrósabb legyen. Kérdés: Ezt érdemes megcsinálni rajta? Meg lehet-e egyáltalán? És mennyibe fog ez nekem kerülni kb?
Honda cr 125 87-97" eladó alkatrészek:
membrán, sárvédő,kézvédő,első rajtszámtábla, fékbetétek,fékcsövek, üzemóra számláló, kiegészítők, gumik, kormányok, egyéb alkatrészek...
nézz be, megéri!
más motorokhoz is vannak alkatrészek, láncszettek, kiegészítők...
állítva gondoltam
a motorszállító pénteken meglesz.....már csak abban bízom hogy bele is fér egy Kangooba....valahogy
Bárcsak nálunk túrnák gyakrabban....
nekem tetszik
http://youtu.be/sQDSBo0A9VI
különben is...egy Yamaha kék...még ha milleneumi is
feszes kemény crosszpályára kitalált futomű,
7 literes tank,
rövid crosszpályás válto,
agressziv motorkarakterisztika.
hogy csak egy pár dolgot emlitsek...
sok sikert hozzá.
Az ki van zárva, mert nem tudom
Mizu Imi, megkékült a motorod? volt hozzá kék idomszetted is vagy vetted? És ha igen mennyi egy teljes szett? és ha nme mé nem?
vágja a témát az ismerősöd!
Ha már annyira endúrózni akarsz akkor a hajtás áttételen kell módosítani....de ezt ne mondd el az ismerősödnek, nehogy rögtön szétkapja váltót és kicsrélgesse a fogaskerekeket...elég ha a lánckerekeken módosít!
Akinek van írjon légyszi egy emailt!
köszi előre is!
Szeretnék 1 ilyen motort endúrózásra használni. Egyik ismerősöm mondta, hogy át kell karburálni a karbiját, hogy ne legyen olyan hirtelen, az erőleadása. Endúrósabb legyen. Kérdés: Ezt érdemes megcsinálni rajta? Meg lehet-e egyáltalán? És mennyibe fog ez nekem kerülni kb?
Nekem a cr-hez eddig mindig tudtak alkatrészt küldeni!
Hol tudnék szerezni honda cr 250 97-es hez hátsó teleszkóp védőt ?
Köszi !