Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fájt a szívem, hét ágra sütött a nap, meg a +7 fok. Szívesen mentem volna én is. Pistinek nem tört el semmije?
Kezdésnek ne vegyél 250-est. Évjáratot kép alapján be tudod itt azonosítani: http://www.motorera.com/honda/...
vagy pedig a vázszám 10. karaktere alapján, az a gyártási év, tehát egy 96-os modellnél 5-öst kell, hogy láss. 92-től 96-ig nagyjából egyformák. Kompressziómérés se rossz, de a hangja és az ereje árulkodóbb, meg ha kézzel letolod párszor a berúgókart.
Sziasztok.
95-96-os cr 250-ről szeretnék infókat gyűjteni,szeretnék venni egy ilyen motort,de cross témában teljesen laikus vagyok.Kérdésem az lenne,hogy a két évjárat között van e külömbség?Vagy csak elég a 96-os service maualját letölteni?A másik kérdésem pedig az lenne,hogy hogyan tudom megállapítani,hogy az eladó által mondott évjárat stimmel?Olvasgattam vissza ebben a topicban,de sajnos nem találtam meg,hogy melyik évjárathoz milyen jelölés tartozik.Kompresszió mérésel meg lehet állapítani,hogy milyen állapotban van a blokk?
Segítséget előre is köszönöm.
Frissen meg volt túrva, pénzt nem kértek, és félmeztelen playmate-ek forró teát szolgáltak fel minden mandínernél

...a szokásos atom szar, lelakott foshalom, de szeretjük
Visszafelé mentünk rajta Dzsekóval, marha érdekes úgy. Sajnos Isti a vállára esett az RM-el, hazafelé már nem ő vezetett
Milyen volt taksony?
nagy igazság
Rádsózhattam volna 1-2 ezerért, de nem hiszek az ilyen használt kopó cuccokban, ne vegyél használt csapágyat, dugószettet, láncszettet, fékbetétet stb...
Köszi, akkor veszek újat Úgyis messze laksz
Szia

Van egy komplett eleje, befogókkal, teleszkópokkal, abban benne van az alsó-felső kormánycsapágy, fene tudja, milyen állapotban. Odaadom az alsót, ha eljössz, és megnézed, milyen. De inkább vegyél újat.
Hali!
Szép a motorod!
Hol vetted rá a hűtőidomon lévő matricát?
Nyugodtan használhatod, nem ettől fog behalni a motorod. Több száz üzemóra tesztelés utáni tapasztalat,több különböző motoron(98/2001/2006 125-CR, 96/2001 YZ-125, 2000 YZ-250,2003 KTM,Husqwarna láncfűrész,Stihl fűkasza,stb...)a legforróbb nyári napon is tökéletes működést biztosított.A castrol flakonban(régen R1,majd Power1)is ezt az olajat (BP olaj) fogod kapni,csak ott meg kell fizetned a nevet.Tökéletes égés,gyönyörű dugótető és hengerfej.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215890

SÜRGŐS! (nem azért mert szar hanem mert kéne a pénz a másikra!)
Sziasztok!
Keme!
Nincs véletlenül alsó kormánycsapágyad, jó áron?
De másnak is hajlandó vagyok érte fizetni:)
Nincs mit, ezek saját tapasztalatok. Most Castrol olajat használok. Igen, jó az 500-as, csak eléggé kondícióigényes... Hát sokat kell motorozni és mindig jobban fog menni!
Köszi szépen a választ! Ezt akartam hallani. Ugyebár nem hiszem, hogy bevállalnák, az esetleges hamis tanúsítvány miatt keletkező károkkal járó bonyodalmakat. Te milyen olajat használsz? Egyébként Most veszek CR 250-et 2005-öst gyári állapotban, ahhoz keresgélem az oilt. Nagyon szépek a volt, és jelenlegi motorjaid! Te aztán nem nyomod gyengén. Főleg az az 500-as CR döbbentett le. Azt hittem, hogy azt csak a sósivatagban használják. :-) De Te igen fasza gyerek vagy, hogy megülöd. További sok sikert neked!
Én régebben sokat mentem ilyen olajjal( amikor nem votl másra pénz...), semmi gond nincs vele! A felújított RM-em még anno csak ilyen olajat látott, amíg nálam volt és minden okés volt vele. 33-as keverékkel mentem vele akkor.
Az én tapasztalatom szerint, nyugodtan vehetsz ilyen olajat, nem lesz semmi baja a motorodnak!
Még szép Azt odafigyelj rá,mert újszerű a bele,ne hanyagold el.
Ok, így már értem. Csak ezt a teflont nem mondtad és azért csodálkoztam.
A posta az annyi, azt tudom...
Ha kész a blokkfelújítás, teszem be a telókat, letesztelem kisimít-e mindent
Hát igen, ugye papírforma szerint nyugodtal lehet használni a legjobb 2t motorokhoz is mivel megfelele a:

--JASO FD (A JASO szabványokat a japán motorgyártók dolgozták ki, az API által megkövetelt motortisztasággal. A JASO 2T szabványok az FA, FB, FC és FD kategóriákat tartalmazzák. Ezek közül az FD követeli meg a legnagyobb motortisztaságot.)

--ISO L-EGD (Az európai gyártók tartották kevésnek a JASO FC szabvány által előírtakat, mert az annak megfelelő olajok nem voltak képesek megakadályozni a karbonlerakódások képződését, és dugattyúberágódás, megszorulás lépett fel. Az ISO szabványok végül európai-amerikai-japán mérnökök közös munkájaként születtek meg. A JASO FC problémájára adott válasz az ISO-L-EGD szabvány lett, amely magasabb detergens-hatást vár el az olajtól.)
Van valaki aki ebben megbízik? Mert nekem nagyon kézenfekvő lenne.
ilyen márkába nekem lánckenő olaj van a sthilfürészhez! szerintem ne erőltesd! főleg ha valami krosszod van! drága benzinhez drága olaj dukál!
Sziasztok! Szerintetek ebben az olajban meg lehet bízni?:
http://www.olajsziget.hu/motor...
Egyébként az elvárt minőségeknek megfelel:
Előkeverő ill. olajbefecskendező rendszerekhez egyaránt alkalmazható. Valamennyi kétütemű motorkerékpárhoz, robogóhoz, kerti kisgéphez, valamint személygépkocsik kétütemű motorjához alkalmazható.
Kiváló kenést biztosít a csapágyaknak, csökkenti a dugattyúkopást. Védi a motor belsejét a káros lerakódásoktól.
Túlteljesíti minden jelenlegi európai és japán gyártó műszaki követelményeit. Az olaj-benzin keverési arány megválasztásához a gépkönyv előírásait kell követni.

Megfelel a következő előírásoknak:API TC+, JASO FD, PIAGGIO HEXAGON PERFORMANCE, ISO L-EGD
Tekergessed már egy kicsit csavarnyúzóval.Nem rég írtam le,hogy tekergetni kell,nem csak beteszem azt az álom
Szevasz!Az egyik szárban a dugattyún cseréltem teflont,amiatt+2.(A képeken látod az egyik tiszta alus volt,(a másik még jó)elkopott a teflon,és csiszolta a belsőcsövet),ha nem cserélem ki,tönkremegy,ha meg megvennéd a felújítószettet az abban sincs benne .
A postán értékbiztosítás nélkül nem adok fel semmit,ennyi az utánvét ára még egy hátsónál is.Ezt viszont nem Én szabom meg hanem a mindenkori díjszabásuk.
Még nem emeltem árat pedig nem a tavalyin kapok semmit.
Sziasztok.Eladó egy honda cr teleszkóp befogó alsó felső kifli forditott teleszkóphoz.Ár:5.000ft 0620 3498275
Csao megjött az áru minden rendben volt vele Már be is raktam csak egy kérdésem lenne a hátulja nem lesz igy nagyon puha? mert amijen volt ahoz képest most retentö puhának tünik?