Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit.
Szia
köszi szépen , megoldódott !
ufo-val
egy "t" lemaradt..
Ha UFO-t rendelsz, ot lehet kérni fehéret is.
http://www.ufoplast.com/en/pro...
Hali!
Megjött a cucc, csak az árral van egy kis gondom Úgy adtad fel, h 17e + 2520 a posta...
Hogy tudja
Levis cipőben szerelünk...
Jól megy ám!
Be van lőve (asszem 180 kilóra) alapra,beteszed azt goo,de tekergessed ide oda,azé vannak a beállítók,nem,hogy jóvan az,azt kísz.Minden nap más,minden talaj más,mindenki tanulja meg beállítani a neki megfelelő csillapítást(azt elrontani nem tudjátok,max beleszaggatni a csavarokat,azt azért nem kell ).Előbb-utóbb ráéreztek Ahhoz csak egy csavarhúzó kell,meg egy-két nap A hátulját neked nem csináltam,de azt tudd,hogy egy rosszul beállított hátsó elviszi a jó elejét,és fordítva.A rutinosabbja együtt csináltatja Ügyesen Júniusban vagy 40 üzemóra max,olajcsere.
Most már jön így, nem gond...
Akkor már meg sem merem kérdezni, h súlyra beállítottad?
Még,jó,hogy bejöttem .Jó állapotú,még Pfú,azt sem tudom ki kivel van Nem tudom,hogy beszéltük már meg, agyam nulla ,utánvéttel adtam fel,nem sokkal több
Nah, látom volt benne trutyi. Azon kívül volt vele vmi gond?
Számlaszámot küldjed, mert nem fizetem ki Vagy utánvéttel adtad?
Sziasztok!

Segítség kéne szerintetek a cr 250 97es re rámegy a 2002 hátsó sárvédö? Mert nem lehet kapni fehéret 97esre.
Szasz ,de sok fórumos van,azt,hogy elvagytok tünve Feladtam azokat is Holnap ott vannak
Hali,
valaki véletlenül nem tod 25ös cr-re 96, vagy 97es évjárathoz jo nicasiolos hengert? elkopott a nicasil vagy ebayröl probáljak?
Zsir látom otvannak az enyémek is készen!
Bazsinak gyorsba,mert elfelejtem.Fel is adtam őket.
Itt egy kis elfoglaltság télvíz idejére építs SuperMoto-t
http://www.kepesmotor.hu/felni...
ha érdekel ezen a számon elérsz:
0630/824-6949
Szeva
Szeva! Jövőhéten megy két pár első teló!
Ja-Ja.Mi Lakitelekre kukkantottunk ki.Illetve,én lemaradtam,eltököltem az időt.Szószerint.......
Hétvégén feküdt annyit mint állat,másnak 8 évre elég,de nem állt meg.A figura az ment most is.Nagykőrösön voltunk,aszonta oda soha többet Marad 2-be idén.Kötömö.A honda megy világba,ha viszik.
Azért,mert majd nézd csak meg mekkora feje van!Ha kérdi,nyugodtan mond neki én szívom a vérit.Jó barátok vagyunk.Megyeget,csak ne figurázna annyit "kifelé"az embereknek.Jobb helyeket is elérhetne.Na meg ha nem hisztizne,és felmenne MX1be.Mint ahogy felkérték rá ugye...
VAk vagyok má,pólót lestem Mé nagyfejű?Megy mint a disznó telójait csinálom idén.
Györgyei,nem szilvási.EMBERERD?nem értem.Gabi nagy fejű.
Nemcsak a régieket,az újakat is Este majd teszek róla ide képeket,milyen állapotban volt.