Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaly voltam,már idő nincs.Gyerekek kijárnak,de maguktól össze-vissza.Látom szilvási vagy.Kis Zsinór viszont emberem lett
Lemaradt a ?jel...........
Ok, adok majd neki. Jah, jó volt a csomagolás

Csika, majd várom a beszámolót. Akkor ezek szerint igazad van, h a telókat mindig elhanyagolják...
CSocsika Csika.Szentgyörgyön szokol kijárni a gátra csapatni
Konkrétan rendszer kéne,ócsó ugari forintért.nem csak filter,vagy dob.
Holnap érek a belihez,jó ganaj vót
adjál neki Ultrával meg erős ronggyal, nagyon szép lesz!
Köszi keme, megjött a két 22es!
Ha nem gyári, akkor tunying, ahhoz meg dob is kell, hozzá való. 1-2 nap, és mondom, mik vannak, mennyiért.
Az hüvely érett,felejtsd el,így.
Ne kakkants be,mert büdi lesz.Vagy már van.Konkréttan fel sem tűnt,a kifli benne.99'-es,CR125,nem gyári!Na arra kéne.
Beszarok neked. Az nem volt gond, hogy az eredeti képen, amire rákérdeztél, 250-es rezó van?
Tudok 125-ös rezót is, gyárit. Kicsit pörögjünk már fel...szóval mikori CR125-re kell? Gyári kell, vagy tuning?
A hpp az oké.csak a cm3-el vannak bajok.Nekem ugye 25ösöm van.Nem kéne még egyszer 250es.....
Hello,

azért nézzék meg a többiek is de mintha az egyik gát is el lenne alul repedve, vagy csak nekem tűnik úgy ?
Hali
A képen látható hengerrel kapcsolatban lenne kérdésem.
Tegnap leszedtük a hengert és akkor láttuk,hogy levan törve 1 kis darab a kipufogó nyílásnál(a henger többi része szép állapotban van)
A kérdésem az lenne hogy használhato-e még a henger így,befojásolja-e ez a motort valamibe,vagy esetleg tovább repedhet-emég,mer gondolom ezt megcsináltatni nem nagyon lehet.
A válaszokat előre is köszönöm üdv
Ez már nincs meg, de van otthon egy CR250 rezóm, HPP-sre való.
Aham,a rezó.Az érdekelt volna.Keresek.
oké
Hali keme mégegyszer köszi az service manual-t sokat segített.főleg a képek. lefordítgattam. ugyh a héten megis csinálom az első saját szervizemet. már a cuccokat megvettem csak össze kell rakni. Nah mégegyszer köszi
Szia
Melyik része? A rezó?
Hali Keme.Ez elkelt?
250-be is raktam már, főleg abba jó sztem, mivel nem forog olyan sokat!
Értem! köszi Krisz30 az infot! Még most akarja megvenni a gépet ,és ez lett beleépítve.
köszönöm az infót.akkor azt mondod nem kell tőle félni . Te 250esbe építetted be? köszi
Nincs velük semmi baj, én már raktam be egy párat, de soha nem volt vele baj és az ára is jó!