Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Érdeklődnék hogy crf 450r mennyire szervízes mert elég rossz dolgokat olvastam róla?
dugo ls szelepek mennyi óránként kell cserélni?
Választékos szókincsed és mélyen szántó,észérvekkel támogatott hozzászólásod mindig lenyűgöz kedves használt gumi szökevény
hát te aztán egy nagy gyökér vagy , de mondom h nem érdekelsz nem érted
Én is körbejártam már a namura dugó kérdését, meg érdeklődtem is pár helyen és eddig csak pozitivat mondtak róla! Valamint szerintem a legjobb ár/érték arányban van. Én a Kx-be azt fogok rendelni ha odakerülök ez tuti. Japán cucc és jó olajjal vegyitve szerintem elmegy annyit mint egy prox és 10-el olcsóbb! Ha a haverodnak az ára fontos akkor rendeljen namurát, ha a minőség akkor wisecot, de egy namurától ne várjon wiseco minőséget és ez egyátalán nem azt jelenti hogy szar cucc. Saját vélemény!
No mi az összeült a család és ennyit tudtatok összehozni,te melyik betűvel járultál hozzá?
Az a helyzet kiskancsó hogy piszkosul igazam van,és te csak ilyen másfél éves gyerek szellemi szintjén tudsz erre reagálni,ha a gerincesek rendjébe tartoznál akkor elgondolkodnál hogy mekkora egy paraszt vagy hogy nem tudod értelmezni a "fórum" és az "apró" közti különbséget...lehet te is vmi használt guminak köszönhetően jöttél világra,azért vonzódsz ezekhez a dolgokhoz Sok sikert az egyszerű világodhoz,arra vigyázz nehogy fény gyúljon benne mert akkor tuti szörnyethalsz
sz.rok rád
Üdvözöllek ifjú Padavan,ismét futtatod magad mint vmi rossz ku..va?Miért kell teleszemetelned megint egy rakat topikot a hülye hirdetéseiddel?Ott az apró rovat,ha gondolod küld át hogy mit szeretnél hirdetni és megoldom azt amit nem neked nem sikerül...hiszen látni hogy ez meghaladja az értelmi képességedet.
Ne fáradj hogy erre a hozzászólásomra válaszolj,hiszen smiley-kon kívül máshogy nem tudsz reagálni,ha mégis akkor felmerül bennem hogy segítséget kértél...
Ha gondolod havi 5e ft-ot átutalok neked csak tényleg ne spamelj.
Tényleg nem tehetsz róla hogy kb annyi észbeli képességgel rendelkezel mint az általad árusított gumik kaucsuktartalma...10-20%.
Változatlanul érdekel hogy mennyit adsz az általam kínált,keveset futott dugattyúért,hengerfej tömítésért és váltóolajért..ezer ft-ért mindez a tiéd lehet és vszeg csomagolnék hozzá egy letojt tyúkot is hogy legyen kit b..szogatnod
Üdv!Nem igazán találtam a kérdésemre választ,pedig keresgettem fórumon itt ott!
Ezért a kérdésem a következő lenne: Egy barátom szeretne vásárolni egy Cr 250 94évj-ot .(nekem is hasonlóm van) Elvileg felújított blokkal rendelkezik , viszont ami kicsit riasztó, mármint nekem, hogy NAMURA dugó van benne. Mit érdemes tudni róla? Én special az "Ólcsó Húsnak híg a Leve" Filozófán vagyok! De kitudja hátha van jó tapasztalat is ! köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Honda cr 125-250 87-97" alkatrészek
Enduro/Krossz alkatrészek!
hát nekem még nem kellett eddig benne cserélni semmit. a szervizben gépre rakták a motoromat és azt mondták minden patent még rajta. Nem szabad még hozzá piszkálni. Hát az én motorom blokkja még bontatlan.És most van meg kb 7 hónapja.
Hány üzemórát vágsz bele egy évben? Dugót szelepeket meg egyéb kopókat nem kell cserélni?
Én olyan hiedelmeket hallottam 4T krosszokról, hogy 5üó olajcsere, 25üó dugócsere... mi a valós? Valaki valósat írjon már könyörgöm....
Bocsi amm leirtam csak akkor lehet nem küldtem el délután köszi szépen hogy megkerested nekem én nem találtam sehol! és a csokit küldöm postán De nem csak 1-et
Hát nah most is van lent a garázsba 2 zacskó. nekem egyszer azt mondták hogy a motor lelke hogy mindig jó levegőt szivjon. és jó olaj legyen benne ez a 2 kulcs ami a legfontosabb hogy a motorodnak ne legyen semmi baja. és én ezt betartom mert szeretem a motoromat.
Ilyen a világon nincs Beszarok
...nemcsak.

de mondjuk ezen a minden cserénél új szűrő dolgon én is meglepődtem
Az USA-ban divatos a preoiled, feltéped a zacsit, berakod a motorba, és GO... a versenyeken a versenyzők használják, akiket szponzorálnak, de duhhhván...
az év befektetése : légszűrő ! bazz hogy ez eddig nem jutott az eszembe
Évi 150-170ezer Ft légszűrőkre.
áh,inkább nem írom le.
CrfZoli, nagyon szívesen. Nagyon jól esik az embernek, ha segít, és kedvesen megköszönik a fáradozását, hogy rád fordítottam némi időt és energiát, hogy ingyen megkeressem neked a Service Manualt, amit megvehettél volna másoknál CD formátumban, hogy ne csak a CD-ért, de a postáért is fizess. Jól esik, hogy hálás vagy, gondoltál rám, és viszonzod a kedvességet. Ilyenkor az emberben felsejlik a gondolat, hogy legközelebb ha bármiben segítségre szorulsz, mi lesz a teendő.
Megyek holnap Taksonyba, ja. Meglátjuk, hány kört bírok, köhögésre van gyógyszerem, hasmenésre meg...majd nem eszek...
Minden motorozás után újat teszel bele?
akkor te tele vagy mint pap ........
persze én mindig újat teszek benne én nem hiszek ebben a mosás témában ugy sem lesz olyan mint egy új.és mindig zacsiból kibontom beásztatom ebbe a levegőszűrő spraybe és kicserélem magamnak