Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Szecsumx!

Én személy szerint a Motul 300v Factory Line mellett döntöttem.
Még a váltoolaj csere hátra van.
Mindjárt kész az is.
Köszönöm a tanácsokat
Sziasztok!
némi informáciot szeretnék kérni töletek ha nem gond. ajánlotak nekem egy 95-ös cr 250-et. öszintén szolva nem ismerem ezt a tipust és az egész cross témát. tehát egy ilyen gép mennyi idö közönként szorul dugo+henger stb cserére? mik azok az alkatrészek amiket sürün kell cserélni. persze minden infot szívesen veszek.
elöre is köszönöm.
üdv.gábor
385-425 ccm között.De stílusfüggő!
Így van.
A négyütemű motorkerékpárokhoz fejlesztett olajak a váltban is helytállnak(gondolj csak a többi modellre ahol a motor és a váltó egy olajból működik).
A Hondánál ez egy igen jó megoldás,mert a váltó ill. kuplung kopadéka nem koszolja a forgattyúsház olaját.
Amúgy a feltöltési adatok stimmelnek,én személyszerint ajánlanám bele a Motul 5100 Ester-t vagy az Ipone 4T Racing olajat.

Jó szervízelést!
Köszi Matis.stan!

Letöltöttem 1 service manualt hozzá!( ha vkinek kell szívesen elküldöm)
Most már látom hogy külön van.
A motorolaj szürő cserével 0.69 liter
A váltóba pedig 0.59 liter olaj kell.
Ha jól olvasom ki akkor a motorolaj jó a váltóba is!?
Külön külön van
Hello!

A segítségeteket kérném Crf-es kollégák!
Mennyi olaj kell a crf 450-be (2005)?
A váltó külön olajjal műkődik vagy a motorolaj egyben a váltóolaj is?
Azt látom hogy két leengedő csavar van és mindkét oldalon olaj betöltő nyilás,de azért rákérdezek(mert ugye nem szégyen).
Hogyan szoktátok az olajat lecserélni?

Köszi
Sziasztol!
Megmondanátok hogy a crf-250 elsövillába menyi olaj kell?!
köszi
Sajnos már nem tudom megmérni, mert egy haverom elkérte, és beletette a saját cr-jébe. Szerinte túl korán cseréltem, és jaóóóó az méjg...
Valakinek csak van egy kiszedett dugója, srácok...
Hogy a dobozon mi van az nem feltétlenül jelenti azt , hogy nem jó bele.
Nem tudnád esetleg megmérni a régit, hogy mekkora a csapszegtől lefele felfele és a csapszeg furata?
Meg esetleg egy képet róla.
Passzolom...pedig nemrég vettem dugattyúszettet a gépbe, de nem emlékszem, hogy mi volt az évjárattal...talán a dobozán rajta van, ha meg van még.
Erre a dugattyúra nem tud mondani senki semmit? Ha jól tudom 85-01ig a löket hossz is stimmel.
eladtam, a CRD kartel védöt, és a Pro-circuit kipufogo rendszert is, még van egy alig használt hengerem dugoval, gyűrűvel csapszeggel, használt idom garniturák crf-R-hez ,és crf-X-hez.
hát nem tudok róla h valakinek kellene+
de ha valakinek valami váz kell akkor azonnal szólok
Van egy 91-es CR 125-ös VÁZAM, hátsó nyúlvánnyal együtt, igen szép állapotban, nem kell valakinek 30-ért?
Ezek pont elkeltek olvass 1 kicsit vissza
Az előbbi Ronies-nak szól
Hello!

Érdekelne engem a kartelvédő és a kipuffrendszer ha megvan még.
Mit kérsz értük?Képet tudsz küldeni róluk?

Köszi

Róbert
hello
nekem is 250-es crf-em volt én 14/48-as áttételt használtam, végsebesség kb 140 volt 145:) de sztem elég hosszu volt ez az áttétel is ennél hosszabb sztem 250-es motorra nem kell!
Van valami különbség a különböző évjáratú cr dugattyúk között?
Mert úgy néztem, hogy 85-óta ugyanaz az átmérő, tehát akkor a lökethossz is ugyanaz elvileg.
92-03között egyenes a dugattyú teteje de előtte és utána is domborúval adták ki ha jók az infóim.
Ezek szerint a 86os mocimba belerakhatóm akármelyiket amit nem 92-03 közöttibe való?
sorstárs
SZevasztok!volna egy kérdésem szeretnék venni egy crf 250-et de csak utccára szeretném használni supermotonak!milyen áttétel legyen rajta h azért menjen is a gép!nem tom mennyit lehet belölle kihozni(km/h)?köszi
A kopás egy dolog...
Volt egy 250 es Yamahánk ,egy dugó éppúgy elment 50 órát mint a bevonatolt hengerben.Attól hogy nem találtok hozzá dugattyút meg ne nagyon izgulj mert annyi méret van mint a szemét,sőt jónéhány gyártónak vannak túlméretes dugói szériában.
Tehát ne legyen mumus az a hüvely,mert ha jó akkor jó!
helló nincs valakinek honda cr 250 (91), hez hátsó fékpedálja?