Sziasztok!
némi informáciot szeretnék kérni töletek ha nem gond. ajánlotak nekem egy 95-ös cr 250-et. öszintén szolva nem ismerem ezt a tipust és az egész cross témát. tehát egy ilyen gép mennyi idö közönként szorul dugo+henger stb cserére? mik azok az alkatrészek amiket sürün kell cserélni. persze minden infot szívesen veszek.
elöre is köszönöm.
üdv.gábor
Így van.
A négyütemű motorkerékpárokhoz fejlesztett olajak a váltban is helytállnak(gondolj csak a többi modellre ahol a motor és a váltó egy olajból működik).
A Hondánál ez egy igen jó megoldás,mert a váltó ill. kuplung kopadéka nem koszolja a forgattyúsház olaját.
Amúgy a feltöltési adatok stimmelnek,én személyszerint ajánlanám bele a Motul 5100 Ester-t vagy az Ipone 4T Racing olajat.
Letöltöttem 1 service manualt hozzá!( ha vkinek kell szívesen elküldöm)
Most már látom hogy külön van.
A motorolaj szürő cserével 0.69 liter
A váltóba pedig 0.59 liter olaj kell.
Ha jól olvasom ki akkor a motorolaj jó a váltóba is!?
A segítségeteket kérném Crf-es kollégák!
Mennyi olaj kell a crf 450-be (2005)?
A váltó külön olajjal műkődik vagy a motorolaj egyben a váltóolaj is?
Azt látom hogy két leengedő csavar van és mindkét oldalon olaj betöltő nyilás,de azért rákérdezek(mert ugye nem szégyen).
Hogyan szoktátok az olajat lecserélni?
Sajnos már nem tudom megmérni, mert egy haverom elkérte, és beletette a saját cr-jébe. Szerinte túl korán cseréltem, és jaóóóó az méjg...
Valakinek csak van egy kiszedett dugója, srácok...
Hogy a dobozon mi van az nem feltétlenül jelenti azt , hogy nem jó bele.
Nem tudnád esetleg megmérni a régit, hogy mekkora a csapszegtől lefele felfele és a csapszeg furata?
Meg esetleg egy képet róla.
eladtam, a CRD kartel védöt, és a Pro-circuit kipufogo rendszert is, még van egy alig használt hengerem dugoval, gyűrűvel csapszeggel, használt idom garniturák crf-R-hez ,és crf-X-hez.
hello
nekem is 250-es crf-em volt én 14/48-as áttételt használtam, végsebesség kb 140 volt 145:) de sztem elég hosszu volt ez az áttétel is ennél hosszabb sztem 250-es motorra nem kell!
Van valami különbség a különböző évjáratú cr dugattyúk között?
Mert úgy néztem, hogy 85-óta ugyanaz az átmérő, tehát akkor a lökethossz is ugyanaz elvileg.
92-03között egyenes a dugattyú teteje de előtte és utána is domborúval adták ki ha jók az infóim.
Ezek szerint a 86os mocimba belerakhatóm akármelyiket amit nem 92-03 közöttibe való?
SZevasztok!volna egy kérdésem szeretnék venni egy crf 250-et de csak utccára szeretném használni supermotonak!milyen áttétel legyen rajta h azért menjen is a gép!nem tom mennyit lehet belölle kihozni(km/h)?köszi
A kopás egy dolog...
Volt egy 250 es Yamahánk ,egy dugó éppúgy elment 50 órát mint a bevonatolt hengerben.Attól hogy nem találtok hozzá dugattyút meg ne nagyon izgulj mert annyi méret van mint a szemét,sőt jónéhány gyártónak vannak túlméretes dugói szériában.
Tehát ne legyen mumus az a hüvely,mert ha jó akkor jó!
Én személy szerint a Motul 300v Factory Line mellett döntöttem.
Még a váltoolaj csere hátra van.
Mindjárt kész az is.
Köszönöm a tanácsokat