Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
99 125 cr-emen Nehéznek találom a kuplung behúzást, a bovdent már megnéztem nem ott van a gond. Szerintetek mit kellene csinálnom?
Sziasztok!

94-től sztem jó majdnem mindegyik cr125-250re
Én 7000 gondoltam a szettért

Üdv.
Köszi ! Az árukról lehet tudni valamit?
Ezek az alkatrészek a 90-97-ig elvileg bármelyik cr 125-be jók.
Heló ! milyen évjáratúhoz valók?
SPOK
hányas évjáratúhoz való? És mennyiért adnád?
bágya ha tudnál nekem is kellene idom azt meg köszöném persze magyar pénzben is.92 hez hátsó rajtszám tartót
Hello Hondások!

Matricaszett vkinek?
Szevasztok, van 1 cr 125-ös hengerem,alaplapom,rezóm eladó,ha esetleg valakit érdekel.
Holnap ha eljutok oda is, kiterítem őket, és lefotózom. Nem ígérek semmit, inkább legyen kellemes meglepetés
1-2 képet nem tudnál felrakni róluk?

kössz
Szia!

Egyenlőre még nincs nálam a motor, ma megyek megnézni! Ha hozzámkerül, akkor fel foglak hívni de még nem bizti. Köszi!
Köszönöm szépen előre is! Az nagyon jó lenne ha megkapnám kedden, mert akkor még szerdán itthon vagyok és tudok utalni!
Szia, közben már megvan a mail, ma átírom a CD-t és postára adom, sztem max. kedden megkapod.
Szia keme!

Ha nem tudod a címem akkor elküldöm újra!
Nem tudod megnyitni amit írtam?
Ha felhívsz,elmondom mi a teendő a rugóstaggal!706215763
valamiért egyik freemailes címem sem tudom megnyitni, de kitartás, majdcsak sikerül
Szia keme! elküldtem a címem a cd miatt. Köszi!
hi

mar elpaszoltad?
Bajner Józsi a teleszkópmester, 30 231 22 99, gyáli krapek.
Szia, írd meg a freemailemre a címed, én másolok egyet, és postára adom neked, a levélbe meg teszek egy számlaszámot, amire utalsz egy ezrest (vagy nem, de akkor 1000 Ft-ot ért a becsületed, ami eléggé ócska ár érte, ha már lop valaki, csak SOKAT érdemes, lásd Tocsik és társai )
Szia keme!

Azt olvastam hogy van cr 125 1999 es hez service manualom könyved! Nekem megérne 1 ezrest, hogy tudnék hozzá jutni?
köszi

Szükségem lenne még azokra a helyekre ahol elvégzik a felújitást. Webcím is jó
Kell hozzá pár villáskulcs, kova és kb. 10perc és szét is van szedve.

Ülést leszeded, esetleg az oldalelemeket. Kicsavarod fent és lent kiszeded a csavart és viheted is az egészet. Érdemes emelőn szétkapni.
Hát nem olcsó :-((
Egyébként mennyire nehéz kiszerelni a komplett rugóstagot? Kell hozzá célszerszám? még nem csináltam