Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az így kék eztet csinyáni
köszi a segitséget! ha odajutok majd igy csinálom!
Flexibilis köszörűvel, kis marófejekkel tisztítottam fel a deknit, utána aluminium-komponensű DIAMANT-tal javítottam több rétegben. Türelem kell hozzá, de ez az eredmény. A tapasztalatom szerint a felület ott lesz igazán időtálló, ahol nem csak hártya-vékonyan kell felhordani (ott egy idő után lejön), de ahol tudod vastagon kenni, ott nagyon jól megmarad.
Én úgy tudom 91mm az utolsó túlméret.
hali!ezt hogy sikerült ilyen faszán megcsinálni? az enyém is hasonló állapotban van!
hali!a kuplungkosarat hogy szokták feljavitani? aluheggesztő cimbim az van! mert az uj ára az durva!
Hali! Sok türelemmel és időráfordítással a dekni talán javítható - bár látni kellene, hogy mennyire szar. Az enyém ilyen volt a kitakarítását követően, aztán látod a képen javítás utáni állapotot. Szoptam vele nem keveset, de jó lett.
Holnapra elintézem,hogy meg legyen hegesztve az a csoda,a kuplung kosarammal az a probléma,hogy már nem egyszer vissza reszelték,és már tragédia állapotban van...
már nagoyn várom,hogy vad gép legyen,a váz már szinteresnél van,telói csika-nál már alakul a vas!
azt hiszem,aluhegesztő jó barátom lesz,de sebaj!
ha egyszer kész lesz,remélem mindenért kárpótol!
a tankja,valami csoda festékkel lehet lekenve,mert eddig nem hólyagosodott fel,bár már pattog lefelé!
szerintetek adhatok neki kromofággal,vagy megeszi a műanyagot?
a dugó,ami most benne van 90,50 létezik még ezentúl túlméret?
Csáo!
én ráérek, idén már úgy sem lesz a bucimon..
az én sisakom széttört a buktában
Öhhh...először kimosom meg letakarítom, tiszta homok.
azúristeniiiit! fórum moci lesz?
tegyünk már rá még egy fél literes hengert
A telójai már itt vannak,nekem jó mocit csinájjatok neki
kő a sisakod!
Látom lement az ára.....mikor postázod?
na .....akkor már egy gond kilőve.....maradt még vagy ezer...
...meg nem ártana egy jó nikkelező sem...
aluhegesztőt tudok
sőt még a gyakorlatban is segít! A fogaskerekekkel nem lesz gond,azt is meg merem kockáztatni, hogy szinte a gyári minőségű lesz! a kuplungkosár necces....kell hozzá a jó aluhegesztő!
Váltó cuccok, Szatyina Balázs, Gerecse motor. Kuplungodnak mi a baja?
Bakker! Tiszta dezsavű érzésem van. Így kezdtem én is. Ha nem akarsz új oldal deklit venni, dremmel-el kapírgáld ki az oxidot, utána két komponensű gyurma ragasztóval töltsd ki a porózus felületet. Nekem így sikerült. És jó is lett.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ENDURO/KROSSZ ALKATRÉSZEK, KIEGÉSZÍTŐK! KARÁCSONYI AKCIÓ! NÉZZ BE! MEGÉRI!
Szia!
nem is tudom,hol kezdjem...
igazából mindenre...
a váltó fogaskerekeiben elvileg molnarzo-segít,azonkivül
minden csapágyfészek szar a blokkban,a kuplung dekni egy rakás fos,a vizpumpája szét van korhadva..
nem tudsz véletlen valami helyet,ahol van hozzá sok alkatrész?
jah,és még a kuplungom is fos,amiben elvileg megintcsak molnarzo segít...
sziasztok.Rájöttem a hibára!hengerfejes volt a gépem,azért durrogott szegénykém + le nem állást a leállító gomb vezetékének a repedése okozta.
Vagy hívlak, de pénteken tutira megmondom, megyek-e
Kösszkössz!
Ha az idő rendben lesz, akkor én 11-felé tervezem a kiérést. Ha úgy gondolod, hogy jönnél, akkor majd írsz, én pedig segítek odatalálni.
Bocs! azt elfelejtettem.. 2004-es de egyenlőre árakat gyűjtögetek ( költségvetést írok) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D köszönöm addig is az árat!