Flexibilis köszörűvel, kis marófejekkel tisztítottam fel a deknit, utána aluminium-komponensű DIAMANT-tal javítottam több rétegben. Türelem kell hozzá, de ez az eredmény. A tapasztalatom szerint a felület ott lesz igazán időtálló, ahol nem csak hártya-vékonyan kell felhordani (ott egy idő után lejön), de ahol tudod vastagon kenni, ott nagyon jól megmarad.
Hali! Sok türelemmel és időráfordítással a dekni talán javítható - bár látni kellene, hogy mennyire szar. Az enyém ilyen volt a kitakarítását követően, aztán látod a képen javítás utáni állapotot. Szoptam vele nem keveset, de jó lett.
Holnapra elintézem,hogy meg legyen hegesztve az a csoda,a kuplung kosarammal az a probléma,hogy már nem egyszer vissza reszelték,és már tragédia állapotban van...
már nagoyn várom,hogy vad gép legyen,a váz már szinteresnél van,telói csika-nál már alakul a vas!
azt hiszem,aluhegesztő jó barátom lesz,de sebaj!
ha egyszer kész lesz,remélem mindenért kárpótol!
a tankja,valami csoda festékkel lehet lekenve,mert eddig nem hólyagosodott fel,bár már pattog lefelé!
szerintetek adhatok neki kromofággal,vagy megeszi a műanyagot?
a dugó,ami most benne van 90,50 létezik még ezentúl túlméret?
Csáo!
sőt még a gyakorlatban is segít! A fogaskerekekkel nem lesz gond,azt is meg merem kockáztatni, hogy szinte a gyári minőségű lesz! a kuplungkosár necces....kell hozzá a jó aluhegesztő!
Bakker! Tiszta dezsavű érzésem van. Így kezdtem én is. Ha nem akarsz új oldal deklit venni, dremmel-el kapírgáld ki az oxidot, utána két komponensű gyurma ragasztóval töltsd ki a porózus felületet. Nekem így sikerült. És jó is lett.
Szia!
nem is tudom,hol kezdjem...
igazából mindenre...
a váltó fogaskerekeiben elvileg molnarzo-segít,azonkivül
minden csapágyfészek szar a blokkban,a kuplung dekni egy rakás fos,a vizpumpája szét van korhadva..
nem tudsz véletlen valami helyet,ahol van hozzá sok alkatrész?
jah,és még a kuplungom is fos,amiben elvileg megintcsak molnarzo segít...
már nagoyn várom,hogy vad gép legyen,a váz már szinteresnél van,telói csika-nál már alakul a vas!
azt hiszem,aluhegesztő jó barátom lesz,de sebaj!
ha egyszer kész lesz,remélem mindenért kárpótol!
a tankja,valami csoda festékkel lehet lekenve,mert eddig nem hólyagosodott fel,bár már pattog lefelé!
szerintetek adhatok neki kromofággal,vagy megeszi a műanyagot?
a dugó,ami most benne van 90,50 létezik még ezentúl túlméret?
Csáo!
az én sisakom széttört a buktában
tegyünk már rá még egy fél literes hengert
Látom lement az ára.....mikor postázod?
ENDURO/KROSSZ ALKATRÉSZEK, KIEGÉSZÍTŐK! KARÁCSONYI AKCIÓ! NÉZZ BE! MEGÉRI!
nem is tudom,hol kezdjem...
igazából mindenre...
a váltó fogaskerekeiben elvileg molnarzo-segít,azonkivül
minden csapágyfészek szar a blokkban,a kuplung dekni egy rakás fos,a vizpumpája szét van korhadva..
nem tudsz véletlen valami helyet,ahol van hozzá sok alkatrész?
jah,és még a kuplungom is fos,amiben elvileg megintcsak molnarzo segít...
Kösszkössz!