Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom Én,hogy nem kell segíteni,mert vagy beokoskodnak(hibát keresve)vagy elakarják verni az embert a nagy hátukkal meg a 39-es kezükkel
A tipp jó, de a PROX nem gyárt hozzá, és más sem, mert ehhez az évjárathoz más méretű telókat tett bele a HONDA, lehet futni a köröket, mindenkinek szíve joga, de ha elhiszed amit mondok, akkor sok időt és energiát takaríthatsz meg. Nem akartam rásózni senkire sem semmit, csak segíteni akartam.(mert sohasem sózok rá senkire sem semmit)
Ha így átugrál egy fogaskerék, az már akkor is cserés, ha nem a fogaskerék okozta a hibát, hanem a hézagolás, vagy a léptetővilla, de ha átugrál a fogaskerék, akkor megfeszíti a léptetővillát és nagy valószínűséggel azt is tönkre teszi.
Csikának tényleg igaza van, nem kell megmondani semmit, mert valakinek úgysem lesz jó.
Örültem, hogy segíthettem......
Úgy is csak megbontás után látszik rendesen, hogy pontosan mi is a hiba, nem biztos hogy fogaskereket is kell cserélni, lehet csak a léptető villa a ludas, lehet szar hézagolás, de lehet fogaskerék kopás is, ezt innen nem lehet megmondani (Csika cimbora is ilyeneket szokott mondani - és igaza is van!). Az első villa felújítószett hiányára azért ne vegyél mérget, nem biztos hogy nincs. Próbáld meg esetleg itt: +36-34/312047 (Pinkmotors-Tatabány), de ez csak egy tipp.
Ez sajnos fogaskerék csere, mert a kapcsoló körmök meg vannak kopva, meg valószínűleg a léptetővilla is.
Csak gyáriban kapsz hozzá.
92-es CR-be nem igazán van utángyártott teló felújító szett, csak 90-93-ig nincs, csak gyári lesz abból is, csak szimeringet kapsz hozzá utángyártottat, meg olaj, meg hozzáértés, ezek kellenek hozzá.
Hátsó telóhoz nem tudok hozzászólni.
Teló ügyben keresd csika1-et itt a fórumon.
Udv mindenkinek!

Uj vagyok a forumon.Nem reg lettem egy 92-es evjaratu Cr125-nek
Ket kerdesem lenne.
1es sebesegbol kidobja, ezt miert csinalja?ha nem megy a motor es ugy rakom be egyesbe es probalom tolni a motort elore akkor normalisan viselkedik azaz a motor megfogja a kereket.Viszont ha hatra fele tolom akkor nem fogja meg es kattogo,pattogo hangot hallok.Mi okozhatja ezt?
A masik kerdesem az hogy elso es hatso teleszkop sem csillapit semmit.Ahogy lenyomom es elengedem rogton felugrikElso telo egy picit log is.Felujitasahoz mik kellenek?szimering es olaj ennyi?Illetve,hol lehet olcson beszerezni mindezt, mert nem szeretnek sokat kolteni ra.
Elore is halas vagyok ha valaki segitene megvalaszolni kerdeseimet

Koszi
http://www.sportmotor.hu/motor...
KÉRLEK SEGÍTSETEK MEMBRÁN ÜGYILEG!
Nekem volt '99-es 250-es CR-em, nem volt vele több gond mint a másik motorjaimmal! Elötte egy barátomé volt, mindketten versenyre használtuk! Vázzal meg pláne nem volt gond.( Nálunk!)
Nekem semmi bajom az első generációs vázzal!
Az árat úgyis meg tudod nézni a hírdetésben, aztán alkudsz, amennyit sikerül. CR-ből én 1998-2001-ig nem vennék, de ez az én aberrációm, szar az I. generációs alu váz. Előtte-utána tök jók.
A hírdetésekben látott évjáratból ha kivonsz pár évet, megkapod a valóst
Értem. Akkor bocsi, kicsit morcos voltam még hajnalban. Megmondom őszintén, jelenleg egy dominatorom van. És fogalmam sincs mennyiért mennek jelenleg a CR-ek. Melyik évjáratot érdemes megvenni, van-e típushibájuk..stb.
Erre is válaszolhatnátok.
Köszi
97es ez. még nyáron egy Berzencei gyereké volt
Félreértettél. 350ezerért a 2006-os CR250 kiváló vétel, mindössze ennyit mondtam.
Szerintem keme nem arra értette hogy ennyi pénzed van motorra , nyomj egy előzményt a hozzászolásokhoz és meglátod
Egyébként mi a probléma a 350-nel? Ha adsz hozzá még ennyit, akkor EXC-t veszek. Fasz kivan, hogy lenézitek az embert, mert nincs mindjárt másfél millája egy újabb motorra...
Nyilván a dátum csak azért van ott, hogy ne 1989es motorral keressen meg akárki is.
350-ért? Kiváló
2006os már nem is jó?
Hali!
CR-t CR-et keresek 250-est 350.000ft-ig. Évjárat 1997től 2005ig.
Illetve cserelehetőség nem ártana. Honda Dominatorra.
Köszi
Üdv
Okés Háde muszáj
A poén az poén a meló meg meló Direkt hülyéskedek,de néha kell,mert sok "madár" elszáll magától,pedig Én sem tudok sok mindent,sőt ,ha jól bele gondolok szinte semmit Azért próbálkozom MAjd 80-90 évesen elmondhatom csináltam valamit,addig meg gyakorolunk
Hááááá meee mindíg beszóóósz valakinek! Holnap küldöm a cuccot!
miért? mert elég sok hozzászolásod elolvastam már,rossz telós nem lehetsz,igaz mindent el poénkodsz ,de a lényeg "legalább is nekem" hogy érted a szakmát
Mesterem,de miért? Sokan ellenkeznek ezzel mármint a szavaimmal.
köszi ! A te szavad számomra szent