Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Gondoltam megkérdem tökletek... Érdekelne h milyen a tapasztralatok a Honda CRF 450 (06) -el? Találtam egy jo álapotu gápet és az ára is megfelel... Supermotová szeretném alakitani! A kérdésem h ha valakinek ilyen hasonl Sm-je ak jo lenne ha megosztaná a tapasztalait, negativumokat esetleg a gyakori hibaforrás...!? Kösz elöre is... :)
ombre! Lehet ,hogy nem is olvassa a fórumot
Szasz ez eddig szép és,jó de nem jelentkezett,akkó nem is lehet olyan jó
Tényleg neki kell. Nosztalgia 88-felfelé lehet neki,csak baba legyen
Komolyan? sajnos nem nagyon tudok de elvileg miskolc mellett van egy eladó tűrhető az ára, de tudod minden helyben dől el hogy mit mutat valójában. azt hiszem már korábban belinkelték ide egy pár napja
Ahááá Szevasz!Balogi Zolinak kéne egy ötkilós honda,nem tudsz neki valót?
köszi!hogy lehet oda regisztrálni?mert csak a főoldalt tudom használni!
Majd egyszer egy ilyet szeretnék
http://www.servicehonda.com/20...
Teljes felújítás?
csak moto cross már eladtam most készül az újabb példány
krosszmotorok.hu
helló!nem tudja valaki hol lehet kapni ilyen berugófogaskereket?(89"honda cr250)mind a két oldalit!én nem találok sehol! sokszor elcsuszik mikor rárugok!várom a segitséget!
Az adatlapodon elnézve a tiédet, igen jó bőrben van. Endurozol vele, vagy pályázol?
Nem tudom hol találtad a vevőt rá de szerintem olyan ritka mit a fehér holló ennyi pénzért. :) De ha úgy gondolod a legközelebbi CR 500 vásárlásnál azért inkább kérdezz szívesen segítek 500 témában eléggé otthon vagyok.
Konkrétan egy kisebb vagyont toltam bele. Egy kicsit szarul jártam körül a 500-as témát, a vásárlás előtt. De amikor megvettem 250-ért az eladó tuti befizette a tizedet az egyháznak, meg bontott egy pezsgőt.
Mázli volt, Évjárat valami olyasmi. Baszki! 94-es nek vettem .
Az arcom le esett amikor szembesítettek azzal a ténnyel, hogy a legjobb esetben is 88-as lehet.
Nagyon jó áron adtad el ügyes vagy. 1987-88 évjáratú volt egyébként.
Valószínű ,hogy nem ez volt az utolsó 500-as. Csak nem itthonról fogok választani. Amikor jó volt, élmény volt a motorozás.
Nem titok. 300-ért .De össze szakadt a központi rugóval.
130cm+-2cm
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Honda cr alkatrészek! nézz be, megéri!
Ha nem titok mennyiért ment el a CR 500?
Hali! Lehet érdekel az első fékcső (ha még nem passzoltad el). Mérd meg a hosszát légyszives és írd fel ide a fórumba! Köszi!