Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Wiseco hüvely,prox dugó,jó az.Mit kínlódsz,ha kell megcsináltatom kicsi pénzé.Nem kell ezt túlbonyolítani,a lényeg van-e ,Ha van nyisd ki a bukszát,ha nincs kár beszígetni róla.
Dilikkel vigyázz,csinálja ablakolást boldog boldogtalan,csak nem sokan tudják,hogy kell.Utómunkát nem is ismerik
Egyébként a persejes henger tejesitményben ugyanazt tugya mint a nikaszilos? Meg tartoság szempontbol jo egyáltalán vagy gyorsabban kopik? Mongyuk elönye is van mert lehet tulméretes dugot kapni hozzá Amugy menyibe fáj egy persejezés meg egy nikaszilozás? Mongyuk azt is hallotam hogy ithon a nikaszilozást sem valami jo minöségbe csinálják igaz ez?
Csak az igazat
Hát a nikaszilozás elég drága és sokáig tart, a perselyezést meg sokan elbasssszák! De így legalább tudod, hogy volt gazdája a motornak! Láttam már olyat, hogy A-s dugó volt egy szanaszét kopott hengerben, amibe már a C-s is kicsi lett volna!
Tőled nem is vártunk mást!
Pauuuuuuuuuuvwereggyy racsing az jóóó,láncot azzal kenem Légszűrő olajat teszek a benzinbe Fúró vágó sprayyal nyomatom a fékeket,néha zsírzom is a tárcsát,ne rozsdásodjon,főleg meg nekem ne nyikorogjon,a gumiba tartósított hegyilevegő van a gyertyát a templomból lopom,a légszűrőbetét helyett tisztasági betét van,a telókba meg tampont dugok
Én 2900 ért találtam pesten egy cégnél de itt nálunk a motoros boltba is négyezer körül van és csak rendelésre. A mocival az lesz csinálva holnap csinálják a hengert az uj dugo meg már meg is jött hozá a légszüröm jo minden motorozás után csere meg mosás. Nemhiszem hogy homokot kapott volna mert a felülete a hengernek meg a dugonak is fasza nincs rajta semmi berágodás de mostmár mindegy igy jártam azt kész. most legalább franko lessz Csak az a gáz hogy ucso dugoméret ezután persej vagy nkaszilozás még nemtudom mejik lesz a jobb?
Ok! Láttam felvettél msn-re, majd ha leszek rádírok, vagy elküldheted az e-mailemre (bazsikadam@freemail.hu)!
Hát a fogyasztói ára asszem 4400 Ft, de a valvoline termékekre 50% kedvezményem van, úgyhogy kétezerpárszáz Ft! Lehet nem jó a légszűrőd, vagy valahol bemegy a por! Vagy esetleg még előtted valaki megragasztotta, és nem csináltak vele semmit, csak összedobták! Hónoltasd meg és rakj bele hozzá való dugót, hidd el megéri! De nem az olajjal van a baj az biztos!
Szeva!Ha kép kell,akkor a laszlo.csika@gmail.com ra írj,vagy msn,me a c2.húúú 3 napja szerverhibás.
akkor mi a roseb hibája? A hengerem nem persejes tán jobb anyagbol van a dugo! Mongyuk én laikus vagyok nem szerelö ugyhogy bocs az ijen jokis kérdésekért egyébként prox dugo volt benne. amugy menyibe veszed az olajat?
De ez nem az olaj hibája! Én is a synpoert használom, és gyönyörű a motor belseje, sehol nincs lerakódás szépen kiég mindenhonnan és nem is olyan büdös, mint a castrol!
Ezt az arányt a motulra értetted? Mert látom hogy irta más hogy ö 1:33 al ment vele helyböl nem mertem volna ezzel az arányal meni nehogy nagyon vastag legyen a keverék azt a gyertyát zabálja nekem!
ezt énis hallotam a castrol rol az egyik motoros cimbi mesélte hogy a haverja ott dolgozik a közelükbe lévö faluba ahol dobozolják mondta hogy egyébként mejik olajcég gyártya én meglepödtem rajta azota énsem vagyok castrol párti mongyuk elötte se voltam de etöl még lehet jo olaj én nem álitom hogy nem! Ezt nem én találtam ki ha nekem hazudtak akkor énis hazudok!
valvoline synpower 2t vel mentem leszetük a hengert és ultrabrutál perem mutatkozik benne nem zabált be homokot vagy mást mert egyébként szép a henger felülete meg a dugoé is a szerelö haver monta hogy ez nagyon durva a kopás nagysága az az érdekes hogy nem a dugo kopott szará hanem a henger fala kopott el!
hát én MOL Moto 2T-vel mentem meg Motul 800-al a motulnak nagyon jo illata van,nagyon csipem de a cr-nek mind2 olaj tetszett 33as keverékkel mentem én és most h generálozva van nagyon szép a blokk belselye a dugón sincsnek nagyon erös kopás nyomok... én inkább motul pártni vagyok... de mentem 1 ideig Castrol A747-el is ami azértdrágább és jo is de halottam olyat is h a Castrol-t hamisitják...
1:40 azt elbújhat mindenki
szerintem is castrol!1:40-be!azzal birja a cr!
hali!az szép ár! de muszály lesz intézni majd előbb-utóbb!még használható!ha lesz pénz rá kereslek!szerintem hőkezelés nélkül nemigen tartós ugyhogy majd ugy kell!köszi!üdv!
Nem vagy vele megelégedve? Pontosan milyet használtál?
castrol bevált nálam is.
Csak Castrol Power Racing 1-ről tudok beszámolni, 1:40-ben a CR szerette, meg én is. A beszerzési árát meg imádtam.
Hello! Segicséget kérnék töletek 2t olajal kapcsolatban ki mivel jár és milyen keverési arányban és persze hogy mik a tapasztalatok! Ugyanis olajváltás elött álok valvolinal mentem edig de nem vagyok vele megelégedve! A kiszemelt a motul 800 1:40 es keverék lenne a gyári elöirásom 1:32 de a motult 1:50 et irnak szerintetek mi lenne a jo?
köszi!