köszi a választ!az a helyzet hogy az enyémen már elcsuszik néha a berugótengely!ezt a neten találtam!enyémet még nem szedtem szét!ugyhogy muszály lesz összehasonlitásképp!
http://www.sportmotor.hu/motor...
sziasztok!
ha valakit érdekel a vforce akkor itt van egy pár kép, ja és lene egy kérdésem is, aki válaszolni szeretne, és tud is és akar is az nézze meg a galériát, köszönöm elpre is, üdv:dani!
Nincs manualom sajnos. 450-nél a lendkeréken is van jel meg a kuplung oldalon is. Az enyém 250-es ezen csak a kuplung oldalon. Felül meg a vezérműkeréken! Mindkettő pontosan jelen van, de nem jó így. Elrakni alúl lehet csak a fogaskereket amit látsz a képen(100% hogy itt a baj). Persze tudom hogy a gyertya helyére kell bedugni valamit, onnan tudom hogy 3/4-ig jön fel a dugó mikor már nyomja lefelé a kipuff szelepeket. Azért kössz a választ, de mondjuk az lenne az igazi ha tudnék repair manualt szerezni.
a lendkeréken szokott lenni a jel általában. Hondáéknál nem tudom pontosan
de talán segít ha e gyertya furatba teszel egy csavarhúzót az megmutatja mikor van holtbonton csak a kérdés az hogy a gyújtás szerint ez jó -e ezért van álltalában a lendkeréken a jel !
hali,
az enyém pont szét van szedve és ugyanolyan cr-em van mint neked, megnéztem.
Azok a befele néző körmök egy kicsit szerintem gömbölyű a tiedén, egy letörés persze gyárilag van de nem gömbölyített. De ha funkcionálisan működött akkor hagyd benne.
Hali! Valaki nem tudna kisegíteni? Számomra érthetetlen módon nem tudom összerakni a vezérlést a crf-en. Kb 3/4-ig jön fel a dugó és már mennek le a kipuff szelepek. Másra nem tudok gondolni minthogy azt a fogaskereket ami megadja a jelet rosszul rakom fel. Jelölésre raktam mindenz mégsem jó . Biztos van itt olyan aki tudja mit baszok el, ha lehet ne tartsa meg magának . Kössz a választ előre is.
hali!megtudná nekem mondani valaki hogy a képen látható berugótengely jó állapotu-e? meg hogy a hpp blokkosé ugyanolyan mint az utánnalévőé? előre is köszi a választ!
Szerintem bármikor használható. 2k a beugró. De hívd Árpit, a 06 20 344 2668.
Most vettél egy V Force-t aztán gyorsan kérdezgeted, kell-e valakinek a gyári?
Nem hinném, hogy kapkodnak érte.
egy-két alkatrész, ha valakit érdekel!
eladó honda cr váltókar x-fun:4000ft
eladó honda cr e-h fékcső: e:3000ft h:2000ft
honda cr hátsó fékbetétek újonnan eladók:5500ft
sziasztok!
ha valakit érdekel a vforce akkor itt van egy pár kép, ja és lene egy kérdésem is, aki válaszolni szeretne, és tud is és akar is az nézze meg a galériát, köszönöm elpre is, üdv:dani!
de talán segít ha e gyertya furatba teszel egy csavarhúzót az megmutatja mikor van holtbonton csak a kérdés az hogy a gyújtás szerint ez jó -e ezért van álltalában a lendkeréken a jel !
manualod van ?
Elkapott a cr 500 láz? Sorry ,hogy nem küldtem a hátsó rugós tagot, de megváltam a motortól
az enyém pont szét van szedve és ugyanolyan cr-em van mint neked, megnéztem.
Azok a befele néző körmök egy kicsit szerintem gömbölyű a tiedén, egy letörés persze gyárilag van de nem gömbölyített. De ha funkcionálisan működött akkor hagyd benne.
Szerintem fénysebeséggel , vagyis jó gyorsan