Jól. Március óta csak olajat cserélek, láncszettet kétszer és gumikat egyszer...a gumik a gyáriak voltak rajta, meg az első láncszett is, a másodikat 4 hónap alatt ette meg, Regina volt. Könnyen indul, jól megy .
Eddig nagyon bevált, de ha ő nem lenne, akkor 125 2T lenne.
Sokszor ha van még türelmem ugyanarra a kérdésre százegyedjére válaszolni, válaszolok. Ha meg nincs, akkor egyszerűen csak nem írok semmit. Engem is fáraszt, de ha megköszönik, az jó, ha nem, akkor az illető bekerül nálam is a "segítsen rajtad legközelebb az epilepsziás nílusi krokodil" mappába...
igen ez sokszor nekem is eszembe jut , amikor az ember megprobál joindulattal segiteni, és még csak annyit sem kap vissza válaszként hogy... : - köszönöm.
akkor mi a fasznak akarok neki segiteni oldja meg a problémáját egyedül.
Csak mert aki csinálta nem látta hogy kopott lett volna bármi is-elvilg a srác akkor nem csináltatta volna meg a motorját / nem költött volna rá állítólag.
Viszont mit jelent az hogy a nikasil a kipuffnál kopott/kopott volt ? Nikasilos a henger azt már hallottam,de akkor másik/nagyobb gyűrű kell bele ha kopott vagy mit jelent?
A hajtókar már megoldva mert a srác akitől vettem kicserélte azt is(komplett motorfelújítás volt rajta) ,meg nem tudom mi van alátétezve az első féknél (nem láttam semmit,de majd átnézem még1X) de már elvileg az is mindegy mert kapott komplett új fékrendszert elől hátul hullámos tárcsákkal .Köszönöm szépen az infókat tőled is,ha eszedbe jut valami még akkor hálás lennék minden infóért ,
kérdeztem a gyereket,aszongya a nikaszil meg volt kopva a kipuffnál,elsö fékcsönél ovatosan tekerd mer alátétezve van,kicsit hajtokar kotyogott,de lehet h. akinek elatta az megcsináta rajta.
amugy akármien nem aluvázasra veszel vázvédöt,passzol az összes
Azert van valami konyitasom az ilyesmihez nem vanyok teljesen bena:)De meg nem volt motorom.Autot meg szereltem mar nem egyet(valtot,difit,kuplungot stb)...szoval azert egy probat meger szerintem.
...bocsi, de én nem állítottam semmi olyat, hogy bárkire is rá szeretnél sózni valamit. Én is csak öletet próbáltam meg adni. Ettől azért még oltogathatsz, ez nem fáj. Egy csepp rosszindulat sem volt bennem hidd el! ...De ezt hagyjuk is szerintem, mert előrébb nem jutunk vele, a srácnak meg nem segít, ha egymásnak osztjuk az észt. Peace!
Koszi a gyors valaszokat.Nagyon segitokesz ez a csapat.
Akkor ahogy latom az a leghelyesebb ha eloszor szetszedem es akkor tobbet latok.
Hetvegen nekiesek.Bar meg eletemben nem szetdetem szet valtot.Azt sem tudom hogy fogjak hozza.Blokkal egyutt kikell venni a vazbol vagy a helyen is egyszeruen szetszedheto?
A kuplung reszet mar javitottam az egyszeru.
Szevasz!Figyelj csak,ha jót akarsz olcsón,keress meg,ha nem akkor ügyeskedj,vagy gyüjts sok zsét (szerelőre)vagy gyorsan azonnyombandenagyonhirtelen hirdesd meg Csak ki ne nyomozzák,hogy a tied volt ,me szaron a kutyának se kell,csak fillérért
Eladnám a következő alkatrészt.
Cr első teleszkópszárak, nem tudom pontosan de szerintem 2000 előttiek.
Ár:40.000.-
Tel: 20/9-124-142
Eddig nagyon bevált, de ha ő nem lenne, akkor 125 2T lenne.
Amúgy megy rendesen, de ki tudja beindul e még?
Csak ne az legyen a végén hogy a motor a hibás.
akkor mi a fasznak akarok neki segiteni oldja meg a problémáját egyedül.
amugy akármien nem aluvázasra veszel vázvédöt,passzol az összes
Aztan egy samurai-t vennek offroadra
Koszi a gyors valaszokat.Nagyon segitokesz ez a csapat.
Akkor ahogy latom az a leghelyesebb ha eloszor szetszedem es akkor tobbet latok.
Hetvegen nekiesek.Bar meg eletemben nem szetdetem szet valtot.Azt sem tudom hogy fogjak hozza.Blokkal egyutt kikell venni a vazbol vagy a helyen is egyszeruen szetszedheto?
A kuplung reszet mar javitottam az egyszeru.