Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bammeg nekem volt,kitűnő,de télleg az ,az mé nem kellett teli extrával,Teeeeeeeeeeee?
Vagy ezt nevezzék át,bakker milyen fejetlenség lett itt egy nap alatt,beszabadul 1-2 fél vagy teljesen őrült,tőszavakban írogat,senkinek nem címezi...
Csika vitted az úszót a tát-tátal
bazdmeg mert nem olvasol egyéPként bazdmeg te
kakukk79
[28648] ma 18:20
nézd meg az adatlapomon az eladó holmiknál.

válasz erre előzmény

M.Márkó
[28647] ma 18:19
mien krosz ra ? egyépkénet nem nagyon metr otta cr

válasz erre előzmény

oldalak: 1147 1146 1145 1144 1143... » 1
b+ nem látam a hirdetésedet !
Írok a sportmotornak hogy csináljon egy hülyegyerek topicot
na jó,akkor most leirom hogy értsd!látsz rajta rezót?ezért 4t,450be soha nem csináltak 2t-t.oda van írva hogy 63 lóerő,ebböl tudtad volna hogy sok neked,amúgy ha 450 2t lenne akkor nem lenne sok?ne fárassz!
bakker,megkíméltél volna egy kis gépeléstől,meg másokat is itt a fórumon.mindegy,mentséged a korod
jó motorozást
+ néztem
ÉS?
mingyárt + nézem
elolvastad a hirdetést?
fúú az nekem is sok mert én csak most mentem 2 kerékre 1 kis 25 ös cr el
az a biza
az a tm 450 ?
jó de mien motorol lenne szó ?
4t ? vagy 2 ?
helyileg merre vagy?tényleg érdekel?mert kamubol nem akarok kocsikázni.nekem sok volt a 450.most vettem egy 250est és nem kell 2 motor,azért cserélném quadra,motorra nem mert az van.mikor nézzük meg a vasakat?
igen 2005 ös amit tudni kell róla 2. tulaj vagyok az elözö tulaj ugymond... haverom volt ő alig használta mert hitelre + vette és annyi pénze nem volt hogy kétszer teletankolja szoval nállam 1 éve lessz januárba edig semmi bajom nem volt vele csak 1 kuplung lamela csere volt most az is új benne a gyári gumik vannak rajta mikor elhoztam a motort szőrös volt még a gumi annyira nem használta de én már lekoptattam szoval azt kéne rá tenni 1 másikat!
2005ös az ltz?ha jó állapotba van akkor mehet 1az1be
na neked irtam hohy hogy akarnád a cserét
ezt kinek írtad?használd a válasz erre-szöveget!
egy motorszerelőtől hallottam a csavar olajzásról
10?
de tejesitményre?
8 ezerért nem eladó a kipufogó...
hogy szeretnéd a cserét ?