Kis segitséget szeretnék kérni 450 crf sm ülésmagasága kellene nekem.Meg hátsó telót lehet-e ültetni,ha igen hol lehet olyan alkatrészt venni és mennyi?
kicsit széthullott a brigád!kinek a motorja volt szar,valaki nem ért rá,én is dolgoztam egyfolytába.de jövőre tervezünk egy nagyobb kimozdulást!valahova külföldre is,Szlovákia valószinű,Venkőce.jönnétek?
Motul 800 tényleg szuper. Régóta használom cr125-ben és kx80-ban.
De a dobozán lévő keverési arányszámok a fantázia szüleményei!
Az unokaöcsém KX80-ában kipróbáltam az 1:50-et.
Néhány óra után megállt mint a szög, pedig nem üveghangon használja!
Igaz a motorszétbontása után enni lehetett volna a hengerfejből olyan tiszta maradt...
Szóval az csoda olajoknál is maradjanak a jól bevált keverési arányok
...akkor ez bíz varázsteló! Állásában is képes elromlani. ...de ez lehet jó hír is, mert akkor szerintem tedd vissza a régi kormánycsapágyakat és megjavul. Ezek után....
Nem tudom mit csináltál vele,így nem tudok semmit mondani.
Megmondom miért.
Sok emberke elmagyarázza mit csinált a telóval stb.A lényegi hülyeségüket amit elbasztak azt viszont nem.
olyan gondom van vele hogy kormánycsapágyat cseréltem és állt a motor 4-5 hónapot! telókhoz nem nyúltam és most h raktam össze vhogy nem működnek!lenyomom és ott marad ja és lenyomni is rohadt nehéz!mi lehet a baj?
mongyuk nem laksz valami közel mert néztem hogy 180 km tölünk dehát ez van itt felénk nem foglalkozik senki telo javitásal meg akihez horgyák a töbiek azis vagy 140km ugyhogy az a kicsi már mindegy meg más áron dolgozik mint te!
Egyébként köszi mindenkinek a segicséget! Csika látom te telokal is foglalkozol ugyhogy biztos ösze fogunk még szaladni mert az enyémeket szeretném rendberakatni meg beálitatni mert szerintem nincsenek jol beálitva!
Jövő héten edzésen odaadom, ha előbb nem kell.