Semmi probléma, úgy is szar időt mondanak hét végére. Ez az egy az csak ami probléma, mert én mennék így is-úgy is, de ahhoz már el vagyok kényelmesedve, hogy szétfagyasszam magam. Ha az időjárásjelentésnek bejön, amit jósolnak, akkor nem megyek. -10 fokban csak lenne valami megfázás, el vagyok én már szokva az ilyen hidegben motorozástól. Ha a jövő hét vége kellemesebb lesz, majd megyünk akkor.
Tom, holnap kispályát tesztelek Taksonyban, szombaton dolgom van, vasárnap meg a taksonyi öreg pályán Sanyás edzés, halasszuk el a nagykőrösi pályatesztet, ha nem gond. Jövő hét vége jó lehet.
Én pénteken szabadnapon vagyok, kimegyek egyet motorozni, kipróbálom, hogy megy a hagyományos gumi, mielőtt szögeset csinálok. Vasárnap meg edzés Tak(s)onyban. Hát. Majd most is rakunk tüzet.
Hali mindenkinek! Nem tudom a hét végére tervezett motorozásból lesz-e valami.....? Reggel óta szakad az eső, a havas eső, meg az ónos eső. Szombat-vasárnapra meg mondják a kemény hideget. Rohadjon meg ez a szemét idő! ...most is fotelcross. Pedig már nagyon ki voltam éhezve, egész évben nem mentem a térdem miatt, meg a párom műtéje miatt. ..erre most meg beokádik az idő!
250est
Az első aluvázas crt meddig gyártották?
97=?
Honda cr alkatrészek! karácsonyi akció nézz be! megéri!
...de komolyan!
A KHL 15-10 (KYB) jelzés most mit jelent? 10w-15w-ig? Vagy ez a típusjelzése. Azért van különbség. Tanácstalan vagyok
Én a hátsó sárvédőre gondoltam,picit rossz a megfogalmazás.