Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt megtalálod , 2000-ig. 2002-től van a III. generációs, én azt nagyon szerettem.
helló!
250est
125 vagy 250?
help !
Az első aluvázas crt meddig gyártották?
97=?
Hej Tom baretom kosz a magasztalast. De te voltal a tesztbabu. ...... :)
Bocsi az ekezetzek miatt de telorol vagyok.
Hokezeles nelkul 15 darab ezres.de ha kell a hokezeles akkor az meg 5 ezer'meg plusz 2 het.
Semmi probléma, úgy is szar időt mondanak hét végére. Ez az egy az csak ami probléma, mert én mennék így is-úgy is, de ahhoz már el vagyok kényelmesedve, hogy szétfagyasszam magam. Ha az időjárásjelentésnek bejön, amit jósolnak, akkor nem megyek. -10 fokban csak lenne valami megfázás, el vagyok én már szokva az ilyen hidegben motorozástól. Ha a jövő hét vége kellemesebb lesz, majd megyünk akkor.
Tom, holnap kispályát tesztelek Taksonyban, szombaton dolgom van, vasárnap meg a taksonyi öreg pályán Sanyás edzés, halasszuk el a nagykőrösi pályatesztet, ha nem gond. Jövő hét vége jó lehet.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Honda cr alkatrészek! karácsonyi akció nézz be! megéri!
hali!és mennyiért adnád a 2 fogaskereket? üdv!
'Molnarzo" rendes srác, komolyan írta hogy van neki! Nekem is ő segített, beszélj vele, nem fogod megbánni!
itt van egy pár a szekrényben...
...de komolyan!
Ez a beszéd ,kösz
5 ezer
Majd kűdök Újat már kint csináltatom majd,itt egyre silányabb,egyre többért
Jaja zx10r-nél ezt hozza a maual. köszi szépen az infót
Kűűűűgggyééé képet, meeee a múúútkóó se kűűttttéééé! Qrva jó az új matrica!
KAwasakiban van igaz?Ez az olaj típusát jelöli. Kettő és feles olajnak felel meg.
Én pénteken szabadnapon vagyok, kimegyek egyet motorozni, kipróbálom, hogy megy a hagyományos gumi, mielőtt szögeset csinálok. Vasárnap meg edzés Tak(s)onyban. Hát. Majd most is rakunk tüzet.
Csika Bácsi!
A KHL 15-10 (KYB) jelzés most mit jelent? 10w-15w-ig? Vagy ez a típusjelzése. Azért van különbség. Tanácstalan vagyok
Hali mindenkinek! Nem tudom a hét végére tervezett motorozásból lesz-e valami.....? Reggel óta szakad az eső, a havas eső, meg az ónos eső. Szombat-vasárnapra meg mondják a kemény hideget. Rohadjon meg ez a szemét idő! ...most is fotelcross. Pedig már nagyon ki voltam éhezve, egész évben nem mentem a térdem miatt, meg a párom műtéje miatt. ..erre most meg beokádik az idő!
Hai!
Én a hátsó sárvédőre gondoltam,picit rossz a megfogalmazás.
Szerintem a hátsó oldalidomokra gondolsz de azok nem passzolnak