Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok megtudnátok mondani, hogy mennyit megy egy CR125 ha 3dikból visszarakom 2dikba?
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
honda cr fékbetétek eladók, valamint: kézvédők, kormányszivacsok,láncszettek és egyéb kiegészítők...gumik! nézz be, megéri!
Energiavámpírok...túrázol, dumálsz, győzködsz, elfáradsz, ő meg ugyanúgy tele van kételyekkel
Nem hisznek ezek senkinek ,csak azt nem értem akkor minek kérdeznek?
egy exc sose 42 lóerő,csak a hirdetésekben van annyi írva... gyengébb, de egy exc már inkább alkalmas endurora,de nem hiszem hogy számottevően kevesebbet fogyasztana,
még jó hogy írtam neked egy regényt emailben, de nem hittél nekem....
jolvan jolvan:D na akkor az lenne még a kérdésem "endurozni vegyél endurot" hogy ha veszek egy 125-ös exc-t amiből szintén kivan préselve 42 LE (kb) akkor mi a külömbség egy cr vagy egy exc között?
Sokat bammeg, kúva sokat
Múltkor kiszámoltam, hogy 60-as átlag tempónál homok pályán 11 litert 100km-en, de 2 napig fájt tőle a fejem. Endurozni vegyél endurot, ilyen egyszerű.
Gondolom azt hiszed, hogy bunkó a társaság, meg hogy nem akarunk segíteni, csak hogy nem erről van szó! Az alap-kérdésed kb. úgy hangzott, mint ha valaki azt kérdezte volna, hogy mennyit fogyaszt egy kombájn átlagosan, aszfalt úton közepes terhelés mellett? Egy ilyen kérdésnek lenne bármi értelme is? Nem hinném, mert nem erre tervezték és ilyen adat mérésére túl sok lehetőség sincs, mivel az üzemeltetése során talán aszfalton halad a legkevesebbet a rendeltetésszerű használat mellett. Egy CR-nek a rendeltetésszerű használata során olyan kérdés nem merül fel, mint amit te kérdeztél! Ez az oka a kapott válaszoknak! Egy versenymotor terhelése a saját képességein túl teljes mértékben pilótafüggő. Ez a helyzet. Szerinted foglalkozik itt valaki azzal, hogy mennyit fogyaszt?
igen....... es volt egy offroados csapat is veluk.....
kik voltak ? magyarok?
koszi ! s bocs meg1 szer a hulye kerdesert majd mikor jottok ide torocko kornyekere akkor ertesitsel.......most voltak a hetvegen valami motrosok jottek hozzank a panziohoz megszallni ! hard enduro 3 nap.... reggeltol estig nyomtak
nem egy benzintemető..

alapvetően minél nagyobb a köbcenti annál gazdaságosabb fogyasztásilag mert ugyan azt sokkal kisebb erölködésböl csinálja meg,

persze ez is csuklo függő, mert ha az ember elkezd vele egy ismert pályán verseny tempot menni rövid féktávokkal erőből akkor ezen is ürül a tank rendesen...
hello ! tudom h nagyon hulye es idegesito kerdes de ugy kivancsisagboll sokat eszik a 300 2 t normalis korulmenyek kozott?..... koszi
hátra 8-as kapupánt csavar , előre 6-os önmetsző lemez csavar.

mi érdekel még.?
ha már enyira aktivak vagyok....
ötleteke,tanácskoat szeretnék kérni szeges gumi témában... hogy igazábol mi is lenne a legjobb megoldás... mert olvastam olyanokat h a facsavar az törik de eddig a legjobb a kapupánt csavar meg h milyen méret stb...
Ja ... ha csak kb-ra kérdezted akkor a válasz, 7-15 literig ...
köszönöm a segitő válaszokat ,csak kb ra kérdeztem de utána nézek ba**ki azért is

kérdezd Kemét ő is imádja az ilyen kérdéseket
ha ez érdekel hanyagold a témát, kit érdekel,....sokat
ezeket én sem értem meg... ha elötte olvasnál pár tesztet stb. kiderül h a fogyasztás a legkisebb költség... a másik meg (legalábbis is) 25-ös cr-el szar menni endurozni töri az ülés a picsám meg nem nagy a hatótávolság.... sztem 1 krosszmotor pályára meg homok,soderbányába való
mennyit eszik, háhh, az ilyen kérdésektöl kész vagyok...

az lessz a legkissebb költséged ebben a sportban.

ha meg endurozni szeretnél egy CR 125-el akkor tedd fel ugy a kérdést, jo-e rá, alkalmas-e stb...

arra a válasz.: Nem!
van egy olyan alul hogy előzmény, ha vissza nézed én nem neked irtam amit irtam hanem robogotuning gondolatára irtam,

mielött magadra vennéd..
Ki a gecit érdekli mennyit fogyaszt?Ha kifogy tele kell tankolni oszt kész!Nem értem mit geciznek itt a fogyasztással.... ez krossz motor
Egy 125-nek mi az átlagtempó terepen? Na? Szerinted? Láttál te már crossmotort terepen haladni? Milyen átlagtempó?
Hello sracok!

"Nagyon segitokesz ez a csapat"(ezt pozitiv szandekkal irtam,nem tudom kinek hogy jott le)
Nem ertem hogy miert irjatok hogy megse koszonom.
Igenis nagy segitseg volt nekem a valaszok.
Elsore az lesz amit ti is irtatok hogy szetszedem es akkor tobbet latok.
Hetvegen lesz csak idom ra es akkor irok hogy mik a fejlemenyek.
Nem kell lehurrogni az embert:)