Mivel érdemes lefujni a vázat...? elhatároztam magamat h teljesen felujitom a kis CR-em a blokk is már alakul kap most zsír új gyári Honda duigót meg prox cuccokat.. de a vázat szeretném valami szép fehérre csináltattni mivel érdemes..?
Hali! Köszönöm a gyors választ, a kérdésem óta most jutottam először gépközelbe. A méret egyébként stimm, de az egyik motoros cimbora is ígért közben, megvárom őt. Mégegyszer köszönöm!
Sziasztok!
Egyik haveromnak kuplung lamellákra van szüksége.
Hogyan tudnánk megállapitani az évjáratot?
A vázszám jh2me0302hc902858
Elöre is köszi a segitséget
segitség kellene....
tegnap az elsö hó láttára kihoztam a kis CR-em a mezöre hawernak odaadtam a mezőn felszedte a balámadzagot és 4.-be felkapta a hátsó kerékre leblokkolt leszedtük ,nem tudtam megrugni... 10 perc után sikerült de nagyon zajos volt elöötte semi zörej nem volt ma szétszedtük és nagyon durván lóg a hajtókar (Prox) tehetek majd fel képeket v vidit de h ezzel lehet még valamit csinálni v uj hajtókar stb..?
volt az évek alatt 3 db 450 R-em és egy 450 X. bár én nem supermotonak használtam, csak terepen,
azt tudnod kell hogy űzemorás holmi igényli rendesen a simogato karbantarto kezeket, ha figyelsz minden cseréjére időben akkor nincs gond,
nekem is van itthon egy husosláda a régi cserélt cuccokkal tele jo sok holmival, dugok , vez lánc ,stb hegyek.. nagyon érzékegy az olaj evésre , ha kűldöd neki mind eszi, és igen hamar szint alá kerűl...
szelep bajom sose volt egyikkel sem pedig sokan azt emlegetik mint fő hiba forrást.
ha esetleg endurozni használnád elég hamar megforr a lassu helyeken.
Lenne egy S.O.S.kérdésem?
Tudja valaki,hogy egy 99'-es cr 250-re passzolnak e a fiatalabb típusok hátsó sárvédői pl.2005?