Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az enyém:
www.krosszmotorok.hu

itt találsz párat, árban meg kell egyezni Attilával. Ebayen is 25ezer körül vannak a Magurák.
Hali! Miután megtudom melyik is javít többet rajta, és netán a hidro, akkor érdekelne, persze jó volna 20-ban mert a mechanikus meg 10.000 Annyival meg nem tudom hogy jobb e!
ö ö ö én 40 alatt nem találtam újban,mert nekem és haveromnak is jó lenne...ktm után nekem akkor is nehéz,a jót könnyű megszokni...
keme e-mail-ban ha érdekel. Az adatlapodon lévőre küldtem üzit
Azt megnézném! De úgy tudom hogy ez a mechanikus többet segít! De ha nem így van világosítsatok fel! Én erről a Matern Balázzsal beszélgettem ő azt mondta jobb!
Mééég Hiszen 3 éve kezdtem, most kezdek belejönni! Csak aki tud motorozni és érti is mit miért kell csinálni, meg mikor annak tudnia kell hogy ha telitenyérrel kuplungozik vagy fékez annál a fejlődés max csak egy darabig megy... Amúgy kössz!
Jah, pitbike-ra való, láttam olyat már. Szétesni is.
12-é is van zsír új hidro
Nem tudom, mennyid van rá, de tudok Magura hidrokuplung szettet 20-25 körül.
Íjjjjj,dícséretes,hogy még nyomod
150, készpénzben?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215890

Ha valakit érdekel. :)
Hali, akár arra is kellhet Amúgy sem olyan nehéz a kuplungom, csak az a nagy helyzet, hogy 18 éves koromban szalagfűrésszel kicsit megcakkozták a kezem, szal középső ujj első ujjperc viszont látás, mutató ujj első ujjperc hossz irányban feles! Na most próbálj így motorozni! Lehet teli tenyérrel, az meg mekkora hátrány?! De valahogy meg kell oldani Megy így is a motorozás, de hogy jobban menjen ahhoz kell a kettő vagy egy ujjas kuplung használat, esetemben másfeles felejtős mert középső nem ér el, mutató ujj gyengébb mint kéne és ehhez meg az kell! Ennyi..
Nagyon szép!
Bikepics-en már láttam ilyet, nagyon jó ezzel az idomszettel.
Elnézést mindenkitől, válaszolok mindjárt, csak ez a szb@szott sz@r szemét gci rohadás freemail egy tetű csiga a fagyott takonyban
Minek az? Csajod is akar motorozni? Esetleg erősített kuplungrugóid vannak? Nekem az egyik quadon olyan kuplungkar van, amibe háromféleképp lehet befogatni a bovdent. Más lesz az erőkar. Vagy esetleg nincs rendben a bovdened?
Küldem ímélt a rendes77@freemail.hu -ra!
Köszönöm! ;)
technoboy636@freemail.hu
CR250-é egész biztosan van, az nagyon szép, utánanézek a 125-ösnek is. Írj te is mailt, az megmarad, és nem felejtem el.
Írj nekem egy mailt, és ott egyeztetünk, hogy legyen. Postai utánvét felejtős, az neked indokolatlanul horribilis sokba lenne
Üdv Keme!
Engem cr125-re belső kuplungkosár(agy) érdekelne!
Nekem 1999-es a motorom, de úgy tudom 86-99 ig ugyanaz a kuplung szerkezet!
Előre is köszönöm!
Borsod megyében lakom hogy oldjuk meg az átvételt?posta játszik előre utalással? szerintem levélbe eltudod küldeni :)
Nekem van egy, de az a csőcsonk, amire a nipolan benzincsövet húzod, törött. Ha kell, jelképes 500Ft-ért elviheted, javítható.
Helló mindenkinek!
Légy szíves segítsetek
1989 Honda CR250-hez honnan tudok venni benzincsapot?de ha van valakinek használ az is érdekelne! :)

Előre is köszi!