Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Cz520MX-láncról tud valaki valamilyen véleményt mondani? Vagy van tapsztalata?
Cr-125-re kellene!
Válaszokat előre is köszi!
Ha már szóba került, EZ pl. 1994-es.
Igen! csak nnem egy pár játékos kellene, hanem vagy két csapat a drukkerekkel együtt!
Eszembe jutott, Morvai Gábor, Eurocent... El kéne menni Aradra pár baseball játékossal...
heh mi is néztük azt a 25ös cr-t ami hetesen van... 2X elmentünk érte elöször nem vettük meg mert ugy volt h cserélünk ( Gillera Runner 180) másodszor meg kp-ra vettük volna Patrik a neve aszem bemelegitette kiprobálom és meghalt alattam állitolag bemosott neki.... mi is meg akartuk venni nagyon csak harmadszor már mondtuk h hozza el ö de nem tudta ezután meg hagytuk...
Már én is! elolvasod?
Válaszoltam.
Öööö...a 250-es Yamahám 4 ütemű. Az a 125 2T-vel van egy "osztályban".
Amúgy-na ez már csak kérdés mert megnyugtattatok hogy király minden -a blokkot nem lehet valahogy megnézni hogy mikori gyártású.Ez már csak a tegyünk pontot a végére kérdés persze-mivel mint mondtátok nincs külömbség köztük .
Naaa.Ilyen yamaha 250 volt az is,csak azt hiszem 2006 os.Na ez brutális mire képes-illetve azt nem tudom elképzelni se mert nem barátkoztunk össze-csak magázódás-de az utcai 900ccmhez képest áhhhhhhhh.Nem is akarok emlékezni se rá annyira király volt
ment az e-mail! Akkor tudnál segíteni? Persze nem ingyen gondoltam...
Elküldtem az e-mailt! Kíváncsi vagyok! Nagyon...
Szívesen, márkatárs!
Én is elbasztam ezt anno.
1987 RM125-el kezdtem,
1990 CR125
1994 CR125, na ez után rontottam el a dolgot:
2003 CR250 (szerencsére lelakott volt kicsit, így volt mire költeni, meg nem ölt meg)
2004 CR250 (na, ez hibátlan volt, itt jöttem rá, hogy sok nekem a 250 2T)
2007 YZF 250 (jelenlegi, szeretem nagyon, ha nem lenne meg, akkor 2T 125 lenne)
Esküszöm hogy nekem is ugyanezt mondta .Akkor kezdek megnyugodni minden szempontból .Ezzel most sokat segítettél a lelkemnek.Köszönöm
Szoktam ebayről rendelni, vagy GeryV8 is segíthet. Mailben küldd el a linket, melyik kellene.
Kb tavasszal vette Kaposváron a Sikiéknél, aztán nyáron rendberakta, full felújította a blokkját. A himbáját 1 hónapja cserélte ki zsír új persejekre (azzal sem lesz baj). nagyon fasza motor. Pályán nem járt vele, mert mindig a nagyobb ccm-es 4t endurókat részesítette előnyben, a CR helyett is azt akar, mivel földúton, erdőben motorozik inkább.
E-bayn már néztem! Van is meg nincs is! Ott sincs tökéletes! De legalább nem törött! Már csak embert kell kerítenem aki rendel nekem onnan! (e-bay.com-ról)
Ja keme.Először én is a 250 es hirdetéseket néztem csak-kisi nekem a 125 .... .....Én barom.

Yamaha Dt(sógié) után felajánlották hogy menjek 1 kawa 125kxel.Basszameg ment mint állat .Vele volt egy másik srác is yamaha yz 250 el....,.,.,.,.,....Na akkor menjek már eggyet azzal is.,.,.Hát o.k.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhhhháháháhh.1-2 kis gáz és majdnem kiszakadt a kezem és otthagytam a gyomromat.BRUTÁLIS-nem nem soha...,.,.,Szépen 2 be végignézelődveminthavárosnézésen lettem volna visszamentem és örültem hogy visszadhattam a gazdijának.,.,....FIGYU---SOKKOT KAPTAM.

Eldölt hogy max 125 Azt hittem mi hogy kell nekem 250 Max 3 év múlva amikor majd megtanulok motorozni-na nem utcán sportmotorral hanem a "kis125 Cr el".
Google vagy e-bay: "Honda CR 500 case right"

Nagyjából kizárt, hogy legyen, hegeszteni nem lehet?
Igen,Hetesen .Akkor te talán tusz többet is a moccról-előélet vagy valami hasonló.255 ért sikerült megvennem de az már nagyon a vége volt-többszöri telefonálgatás után és mert komolyan meg akartam venni .
A srác azt mondta hogy elvileg nem eladásra hanem saját magának csinálta-költött rá rendesen extra cuccokért.Ezért lett full felújítva a motorja is meg minden (fékekre mindenre-váltókarra-gumira stb stb)
Üdv Sporttásak!
Ha tudtok segítsetek! Szükségem lenne egy CR 500 blokk-félre/felekre. Ugyanis történt az a helyzet, hogy hozzám került egy CR 500 és a blokkfelek töröttek. Gondolom kitaláljátok, hogy melyek azok...Hát persze, hogy a berugó felőli rész az.
Ha valaki tud ilyet vagy tudomása van hogy kinek van ilye az kérem jelezze!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Én 15 év közút után kattantam rá a krosszra, sokszor az utakon is jól jön pár dolog, amit a pályán tanulgatok. Köszönjük, Demszky.
ezért megyek én is 125 2T-vel,mert azt se tudja sok ember kimotorozni,olcsóbb,és ezzel kell megtanúlni lendületesen menni...