heh mi is néztük azt a 25ös cr-t ami hetesen van... 2X elmentünk érte elöször nem vettük meg mert ugy volt h cserélünk ( Gillera Runner 180) másodszor meg kp-ra vettük volna Patrik a neve aszem bemelegitette kiprobálom és meghalt alattam állitolag bemosott neki.... mi is meg akartuk venni nagyon csak harmadszor már mondtuk h hozza el ö de nem tudta ezután meg hagytuk...
Amúgy-na ez már csak kérdés mert megnyugtattatok hogy király minden -a blokkot nem lehet valahogy megnézni hogy mikori gyártású.Ez már csak a tegyünk pontot a végére kérdés persze-mivel mint mondtátok nincs külömbség köztük .
Naaa.Ilyen yamaha 250 volt az is,csak azt hiszem 2006 os.Na ez brutális mire képes-illetve azt nem tudom elképzelni se mert nem barátkoztunk össze-csak magázódás-de az utcai 900ccmhez képest áhhhhhhhh.Nem is akarok emlékezni se rá annyira király volt
Én is elbasztam ezt anno.
1987 RM125-el kezdtem,
1990 CR125
1994 CR125, na ez után rontottam el a dolgot:
2003 CR250 (szerencsére lelakott volt kicsit, így volt mire költeni, meg nem ölt meg)
2004 CR250 (na, ez hibátlan volt, itt jöttem rá, hogy sok nekem a 250 2T)
2007 YZF 250 (jelenlegi, szeretem nagyon, ha nem lenne meg, akkor 2T 125 lenne)
Kb tavasszal vette Kaposváron a Sikiéknél, aztán nyáron rendberakta, full felújította a blokkját. A himbáját 1 hónapja cserélte ki zsír új persejekre (azzal sem lesz baj). nagyon fasza motor. Pályán nem járt vele, mert mindig a nagyobb ccm-es 4t endurókat részesítette előnyben, a CR helyett is azt akar, mivel földúton, erdőben motorozik inkább.
E-bayn már néztem! Van is meg nincs is! Ott sincs tökéletes! De legalább nem törött! Már csak embert kell kerítenem aki rendel nekem onnan! (e-bay.com-ról)
Ja keme.Először én is a 250 es hirdetéseket néztem csak-kisi nekem a 125 .... .....Én barom.
Yamaha Dt(sógié) után felajánlották hogy menjek 1 kawa 125kxel.Basszameg ment mint állat .Vele volt egy másik srác is yamaha yz 250 el....,.,.,.,.,....Na akkor menjek már eggyet azzal is.,.,.Hát o.k.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhhhháháháhh.1-2 kis gáz és majdnem kiszakadt a kezem és otthagytam a gyomromat.BRUTÁLIS-nem nem soha...,.,.,Szépen 2 be végignézelődveminthavárosnézésen lettem volna visszamentem és örültem hogy visszadhattam a gazdijának.,.,....FIGYU---SOKKOT KAPTAM.
Eldölt hogy max 125 Azt hittem mi hogy kell nekem 250 Max 3 év múlva amikor majd megtanulok motorozni-na nem utcán sportmotorral hanem a "kis125 Cr el".
Igen,Hetesen .Akkor te talán tusz többet is a moccról-előélet vagy valami hasonló.255 ért sikerült megvennem de az már nagyon a vége volt-többszöri telefonálgatás után és mert komolyan meg akartam venni .
A srác azt mondta hogy elvileg nem eladásra hanem saját magának csinálta-költött rá rendesen extra cuccokért.Ezért lett full felújítva a motorja is meg minden (fékekre mindenre-váltókarra-gumira stb stb)
Üdv Sporttásak!
Ha tudtok segítsetek! Szükségem lenne egy CR 500 blokk-félre/felekre. Ugyanis történt az a helyzet, hogy hozzám került egy CR 500 és a blokkfelek töröttek. Gondolom kitaláljátok, hogy melyek azok...Hát persze, hogy a berugó felőli rész az.
Ha valaki tud ilyet vagy tudomása van hogy kinek van ilye az kérem jelezze!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Cz520MX-láncról tud valaki valamilyen véleményt mondani? Vagy van tapsztalata?
Cr-125-re kellene!
Válaszokat előre is köszi!