Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!Az felejtős.Nem véletlen van az ott.A KTM fórumban a múltkor ki lett tárgyalva az áruk is,alsó felső.Ne játsz vele,sokba kerülhet
szeva főnök!te mint szakember,pds szemet érdemes esztergáltatni vagy felejtös
Keresek Honda CR 500-at 91-től,kifogástalan gyári állapotút.Nem bohóc-motort Szutyok kókányolt nem érdekel.
Van,majd keress meg priviben,adatlapon találsz.Amilyet akarsz legolcsóbb bolti ár alatt.
Hu ezt nagyon köszönöm.Ebben sok válasz lesz nekem.Szeretnék sokmindent megtudni a motorrol-mikor mit mennyit stb.Köszönöm szépen
96-tól 43mm SHOWA, töltsd le ezt, sok kérdésedre van válasz:
CR biblia
O.k .De a felni adatok mit jelentenek?
Nem érdekes... Hagyd az évjáratokat

Minden krossz motorban van 2 és 4 ütemű változat,
CR - CRF
YZ- YZF
RM- RMZ
KX- KXF
SX - SXF...stb...
a 4 ütem nyomatékosabb, de nem pörög úgy, és ugyanakkora lökettérfogatnál kb. fele annyi lóerőt tud, mint a 2t
Nem akarok messzire menni, de az ötlet nem olyan rossz. Izgat viszont ez az új, kis pálya Taksonynál.
Első villa átmérője 43mm
Amúgy ez kayaba lehet?
Keme:Ez van a felnikre írva,te talán tudod mi micsoda rajta.

Első:Takasago J 21X1.60 DOT 521 japan 794

Hátsó:Takasago J 19X1.85 DOT 522 japan 896

Ebből kiderül valami?
Tapiobicske?
Akkor yamaha yz be van 2 és 4 ütemű is.Amivel én mentem az 2 T volt
Hello! Nem tudod véletlenül hogy a 07-es crf 250-hez honnan tudnék manualt leszedni?
Ha ilyen esős idő lesz, Monor ugrik. Taksony valamelyik pályája esélyes. Drukkolok!
Hali,lehet penteken ma az uj geppel megyek!
Az nekem 3-4 hónap alatt szétnyúlt a 125-ös CR-en, de lehet, hogy bekaptam valami hamisítványt, vagy az állandó homok pályázást nem szerette...
nincs mit...
Köszi Keme!
És a DID ERT2-ről mi a véleményed?
én használtam CZ láncokat, o-ringest x-ringest , sárkinyomosat, jo láncok olcsok is , egy baj van velűk hogy kicsit szorosra szegelik össze ezért elég nagy a gördűlési ellenállása, még huzamos használat után is sajnos....

de lehet hogy a sima amit te akarsz azzal nem lesz ilyen gond csak a ringesekkel..
Ez hasonló állapotú mint az enyém legalábbis a leírtak szerint,max pár dologba nem.És drágább 65000 el sacc.Akkor nem vettem sokért
Jaja Patrik a neve a srácnak.Nálam (meg elötte a faterja ment vele pár kört - lássam/ halljam kívülről is:meg be is voltam szarva mert nem tudtam mennyire megy.3 ba úgy jött alatta kerékre hogy jó volt nézni.Amúgy nem tudom miért állt le nálatok mert meleg volt amikor én mentem vele és nálam faszán ment a vas , és könnyen is indúlt hidegen/melegen eggyaránt.
Ja ...Vagyúgy.Na látod milyen amatőr vagyok mééééég .Ennyit számit a 2T és a 4T különbsége motorenergiába ?
AFAM-ról és DID-ről tudok nyilatkozni.

ez meg 500-as