Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lomtalanítás jóárasítva. Akinek 1984-1992 körüli CR 125/250-ese van, szóljon, ha kell valami.
Komplett hagyományos és fordított teleszkópos eleje, kuplungkosarak jó állapotban, fékrendszerek, váz, segédváz, blokk alkatrészek, idomgarnitúrák, rezók, ülés, merevítős kormányok, cr125 kuplungdekni, komplett gyújtásrendszer, üzemanyagtankok stb.
Kérdezd meg, mennyi a bontókban, és odaadom féláron. Bontósoknak is féláron odaadom

20 555 02 76
Dunántúlon keresek CR 250-et eladót! Aluvázas szériából már, régebbiek nem érdekelnek.
Aki tud ilyen írjon rám!
yahzee@freemail.hu
egy barátom gépe aki igazi 2T fan és kicsit egyedi gépet farag a CR-éből,nem mintha eddig nem az lett volna! tavasszal szerintem lesz specifikáció is,én nem akarom elárulni
Aunernél tuti van?
Az hülyeség ha nem húzza meg, majd leshet ha elszáll a menet a hengerfejből! Na meg amúgy is kiveri az olajat!
Attól függ, milyen erős marka van haverodnak.
helo lenne 1 kérdésem
eggyik haverom ugy rakja be a cr 250 -ébe a gyertyát hogy nem húzza + csak kézzel !
szerintem ez nem előnyös de ő helyesli szerintetek ? szerintem úgy nem az igazi !
Auner
Halihó! Kéne egy kis segítség! Hol lehetne venni krosszmotorhoz kuplung mechanikus rásegítőt! Ez egy kis zárt szerkentyű a bovden közé kell beiktatni, ha minden igaz fogaskerék áttétellel működik! Tudom Lehet venni már hidraulikus rásegítőt de az úgy tudom nem csökkent akkorát a húzóerőn! Na meg drágább is!
köszi :)
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ENDURO/KROSSZ ALKATRÉSZEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK!
NÉZZ BE, MEGÉRI!
HONDA CR CUCCOK!
YAMAHA DT ALKATRÉSZEK!
ez jó! nekem már sokat segitett!
1992
Kis karácsonyi ajándék
http://www.filefront.com/14670...
Étem! Köszi szépen a tanácsokat!
Üdv!

Vki megtudná mondani, hogy ez hányas évjáratú cr? 125 ccm!
HM [X] JE 01-5303288[X]
Kellemes ünnepeket minden Hondásnak !
Mondom,az összes saajátom átalakítom.Emberkékét csak értekezés,vagy hajlandóság esetén Vasárnap gyün a következő
1995, hát ez csodás.
Ebből vágókalapács lesz Csika!
Köszi a válaszokat!
Beteszed a helyire, azt vágó kalapács Minnyá nagyobb lesz az ablak.Vagy beledugsz egy egeret,ne félj,kirágja nagyobbra
Az lenne a lényeg hogy a szívónyílást ugyanúgy nyissa-zárja az alsó illetve felső él,és meglegyen a nyílás szélessége is,ha nagy az eltérés (10mm es résnél ugye 1-2 mm is számít)akkor nem fogja az elvárt teljesítményt nyújtani...vagy nem a belevaló volt benne,vagy vagy most nem az került bele,ha átforgatod kézzel a főtengelyt akkor sztem bele tudsz nézni hogy miképpen nyit zár az új dugó..
Sziasztok!
A dugón lévő ablak nagysága sokat számít a teljesítménynél, ha pl. egy kicsit kisebb?
Mert most cseréltem a cr-be dugót, és ami benne volt annak nagyobb volt a kis ablakocskája mint az új prox dugónak!
Előre is köszi a válaszokat!
Kösz Csoki,sokat segítettél

Na igen. Viszont vigasztaljon a tudat, hogy az arany színű DID-eket hamisítják, lehet, hogy beleszaladtam egy ilyenbe, ezért pukkant el 20 óra alatt.