Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosan!
eladóak a cumók!
Egyenletesebben húz, finomabban, nyúlósabban a 04-es, még annyi "hirtelenség" sincs benne, mint a 2002-2003-as, első RC-sekben. A 02 előtti "körpoweres" idegbeteg állatokról meg ne is beszéljünk. De a 02 03 is nagyon jó, ettől függetlenül.
És észre lehetett venni valami külömbséget menet közben a 03as és 04es között a gázállásérzékelő miatt?vagy az mi célt szolgált?
Mellesleg a 2004-es, amelyik már gázállásérzékelővel nyúl bele az elektronikába, a legjobb 250 2T motor volt, amin valaha ültem, pedig ültem már páron...fájt is a szívem érte, de ő volt az erősebb, ő ment, Yami meg jött
Nekem volt 2003 és 2004 is, semmi baja nem volt a power-nek, a 2003-asnak volt nagyon komoly baja, az, hogy idióta barbár "gazdától" vettem.
Nekem 2003as van és eddig még nem volt vele gond
a powerja is faszán működik
Szevasztok!
Kellene nekem egy szösszenetnyi HELP! 99'es manual-t szeretnék letölteni magamnak.Van valakinek esetleg a könyvjelzőjében egy jó féle oldal elmentve,amit megosztana velem?
Kösszenet!
Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek a 2003-as cr-250-ről.
Volt 96-osom, azt tudom milyen, az újabb problémásabb?
Hallottam ezeknél vmi elektromos vagy milyen powerről, az szokott tán kifeküdni?
várom a válaszokat...
thx
Minden motort ugyanugy kell inditani! Slusszgomb be aztán 4-5öt szivatóval rárugsz-sluszgombot kiengeded és felső holtpont alatt rugod, de nem kell izomból hanem ugy emberesen rárugsz /később majd kitapasztalod/, mert annyi néma ember van aki össza-vissza tapossa a berugókart aztán meg csodálkozik, hogy a berugótengelynél szétszakad az egész dekni. Szelephézag miatt is indulhat nehezen! 450-es crf-nél 15üó-ként nemárt ránézni a hézagra 250-nél nem tudom! Üdv!
Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy valakit nem-e érdekel egy 250es trxes sportquad csere honda cbr 400as res vagy xesre ráfizetéssel kb 600000 ig. (2005 )
hello zolee888 valoszinü hogy teis szivsz vele mint én nekem 450 van és kb 1 honapig rugdostam mint a hülye mindenki azt mondta jo rá kell rugni és kész hát nem igy van van neki egy teknikálya amivel egyszerü berugni megprobálom elmondani lassan nyomod a berugokart lefele érzed hogy nehezedik azon a ponton átnyomod szép lassan tovább ismét érzed hogy nehezedik azon a ponton is átnyomod akkor rögtön enged vissza a berugokart teljesen es akkor rugj rá egy lazát remélem tudtam segiteni
Kedves Keme! Irtam a mail címedre
Üdv, rendelésben szívesen segítek. Kinéztél már valami konkrétat? Írj egy mail-t, ha van kérdésed.
Értem.nagyon szépen köszönöm
Ebayen épp most nézegetek. vannak még olcsón használtak is.csak azt meg kitudja milyen állapotú. Viszont a rendelés menetét nem nagyon vágom.
itthon szinte bármelyik hondánál,amúgy e-bayen!de majd segitenek neked itt akik már vettek is,én csak itt olvastam!Keme majd biztos segít neked!
Köszi a gyors választ.
Esetleg valami weboldal ahonnan lehet rendelni?
Vagy merre érdemes szétnézni.Németben vannak ismerőseim, ott is olcsóbb vajon.Egyébként itthon hol beszerezhető? köszii
külföld,kb100ezer vagy itthon majdnem 200ért
Üdv! 96"-os Cr 250-hez hol tudok beszerezni nikasilos hengert és mennyibe pörög? köszönöm
köszönöm!
én a 25-ös cr-embe 10W-40-et használok a MOL-nak pont van ilyen motorokba valo 4T a válohoz azt tettem és jo volt de a MOTUL csinál 2T-hez 10W 40-et váltóolajbol...
10W40 4T
Sziasztok!milyen hajtóműolajat tegyek egy 96-os Cr 250-be?80w 90?10w 40?Vagy milyet?A segítséget előre is köszönöm!