Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt az alföldön pedig sok lehetőség nincsen szabad talajválasztásra....
Ne menj sokat vizes homokban
Bakker ha ezzel így elbánt akkor mit szabad (be)vásárolni...
A DID 520 ERT-t a CR 125 elnyújtotta 2 hónap alatt, remélem te jobban jársz az MX-el, annak 3800kg helyett 4100 körül van a szakítószilárdsága.
DID 520MX et kap,azt csak nem vágja gyorsan oda az acél sem :D
Nekem az acélok bírták a legtovább. Most is az van, Titax. Az alunál a lánckerék, az acélnál a lánc nyiffant ki hamarabb.
Milyen hátsó lánckereket érdemes venni 125re,acél JT,alu Reikon,WRP? Ezeket találtam,eddig alu Titax volt,bár nem volt vele különösebb probléma,de most DID lesz rá,és jó lenne ha ettől tartósabb lenne.
erre gondoltam!majd szétszedem és megnézem ezt is!köszi!
Nem egészen vágom, de ha jól sejtem, elkopott ennek az alja, ami a rudat nyomja. Vagy tévedek, interneten senki sem szerel, mutasd meg szakembernek.
köszi az ötleteket!bár szerintem ahogy nézem alul ahova beakasztod a k.bowden alját az a kis kar elég a felső határnál huz!a bowdenvég majdnem beleér a a blokkházba ha be van huzva teljesen a kuplung!ha lentebb fogna könnyebb lenne nem? na erre valami?
Nem, az a sok masztizástól lett
Te is olyan vagy?Irokéz?
Me kemény vagy 8 évesen má visszafele hajtogattam Nyomkodjad csak
akkor innen a satukéz
a kocsiban szoktam nyomkodni, 75km-re járok dolgozni
fene tudja.... nekem nem jön be, mert nyikorog
Meg ugye EZ sem rossz
fogj egy nagyobb injekciós fecskendőt tűvel(hosszú vastag)
aztán petróleumot felszívsz és nyomod bele a bowdenbe
amikor tiszta ami lent kifolyik akkor meghuzigálod a bowdent 15-20x és ismét tolod a petróleumot
ha nem műanyagos a bowden belső része akkor mehet bele némi fegyverolaj
petró oldja az olajat, rozsdát, kiszorítja a vizet
kb fél deciből megvan a mosás......
megpróbálom hátha segit!köszi!
mosd át vele a bowdent, a kart a befogónál stb.
(egyszer beírtam ide vagy 8 soron át, hogyan szoktam könnyű kuplungot varázsolni a motoromra, valahol itt volt, ebben a fórumban, régen)
és?
Vegyél egy flakon WD40-et, nincs egy ezres
köszi a választ!néztem az rmc-nél de nem találtam meg!asszem most 8ezer körül van!szerinted megéri?érezhetően könnyebb az a 10-15%?
Nézd meg az RMC-nél.Én 2 éve vettem akkor volt 11000 pénz.Kb 10-15 százalékkal lesz könnyebb a kuplung.Az aluminium házban van egy kb 4 cm hosszú kis kar az egyik vége azon fordul a másik végébe akasztod bele a két bowdent.Nem egy bonyolult valami.