Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kukába azért nem! inkább elfüstölni!
esetleg nem kallódik valakinél fölöslegbe 2 dugattyú az elsőfék munkahengerhez?
nissin 2 dugattyús, ha minden igaz a cr/crf olyan mint nekem az xr
köszi!
Hejj,ha az nem lenne kopott még kellett volna is,nade az nem 50 %-os, hanem kukába való
hali!valaki tudja hol lehet kapni kuplung áttétel módositót?ha valaki használt ilyet megirhatná hogy érdemes e megvenni!meg hogy hogy müxik!89es cr250re kellene!elöre is köszi!
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdv!

Közben úgy néz ki, hogy kapok egy első-hátsót, ami teremkrosszról maradt meg, ingyen. Köszi
szia keme!
ugye múltkor mondtam, h készítek képet a gumikról! de csak egy sima felületű 19-est találtam, a 21-esek elfogytak, csak krossz gumik vannak, meg 18-as gumik!
de itt van ez a 19-es, nem tudom, megfelel-e?
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Honda cr alkatrészek!
ENDURO/KROSSZ KARÁCSONYI ALKATRÉSZ/KIEGÉSZÍTŐ VÁSÁR!
NÉZZ BE, MEGÉRI!
A legszebb az egészben, hogy kb. egy éve szajkózom mindenkinek ezt, erre tegnap, mikor feltettem életem első, saját üzemóramérőjét (4t-re), engem is megszívatott, és elsőre rosszul tettem fel.
úgy úgy ahogy mondja kend :)
tekerjétek a gyertyapipára, a gumi gallér alá, arra a részre, ami nem látszik ki.
azt mondják árnyékolt a kábel és azért nem mér,de akkor hova kell kötni?
nekem sem mér!
Na úgy csináltam de nem jó
kösd a kábelra,ne a pipára Ha úgyse akkor
Szevasztok emberek !
Lenne egy kérdésem:crf 250-re hogyan kell felszerelni az ü.ó. számlálót,mert ha a gyertyapipához kööm mint a cr-nél akkó nem mér lófaszt se
Mire kimenné vele 2 tankot,cserélhetsz dugót Nem kell járatni
egy kérdés..
most generáloztam egy 25-ös cr blokkot uj főtengely csapágy,hajtókar, meg kapott új dugót.
Összeraktam 1-2 tankot kellene mennem vele óvatosan vagy lehet már az elején nyelezni? a henger nem lett bántva....
hát az egyik hengeren van egy kis repedés,de amugy meg vagyok elégedve teljesen,én Kalocsán lakom!nem én oldom meg a technikát,elviszem Paksra ott egy finomabb összegért megcsinálják.ehát inkább megfizetem,mert van szakértelem,a csávo már 2 cr af-et csinált eddig
Várom már a KX 500 hogy fogod technikailag megoldani a gépezetet. Mennyire vagy tőlem messze? A blokkal ennyi sok alkatrész jött? mert akkor korrekt az ár
na te aztán vicces vagy
inkább hagyjuk
már elkelt :(
neked nincs véletlen cr 500 rezod eladó?
hát valamennyi hiányzik,a 2. képen odatettem amik megvannak!