szevasztok! Most vettem egy 2006-os crf 250-et. Olyan kérdésem lenne hogy hogyan kell elinditani hidegen könnyen, mi a technikája?Elötte volt már 250-es cr-m de az könnyen indult bármikor! kössz szépen
De,szeretem a pinát És nem szeretném a sebeimet nyaldosni régi alutörés miatt(inkább a pinát)Bár a kötömök sem mutatnak megbízható képet,avval meg senki nincs kisegítve,hogy kap egy újat helyette.Sérülések?Nem nekik fájnak.Na és ha maradandó?Az sem,ha meg megdöglik az ember 1 hét múlva elfelejtik Bár, kéne párat kűdetni
nézegettem unalmamban az angol ebay-t... tele van Honda alu vázzal, 30ezer forintól,(főváz)
csak gondoltam beírom,mindig keres valaki CR500af építéshez! postáznak is magyarba 6000Ft-tól! ez a legolcsóbb
Szintén tudok henger javításról, ami jól sikerült, csak hozzáértőnek kell csinálni. Pl. Szűcs József, Halásztelken, nagyon profi alu hegesztő, ez a szakmája is, innen sokan ismerik.
Hallottam hasonló repedésről,megfelelő szaki meghegesztette azóta is hibátlanul funkciónál....mielőtt jönne a hurrogás,egy próbát megér,ha sikerül a henger ára zsebben marad,ha nem akkor csere.
Hellótok egy olyan kérdésem lenne, hogy a henger levan fogatva 4 csavarral és a bal oldalon a power alatt a csavar mellett elrepedt a henger és nagy gáznál szivárog a víz egy kicsit nagyon kis hajszálrepedés és hogy lehet-e ezt hegeszteni vagy mehet a kukába?
Sziasztok
A segítségeteket kérném! Egyik ismerősömnek szüksége lenne egy 19-es komplett hátsó kerékre. 2003-as CR 250 es. Hátha valakinek van elfekvőben.
sziasztok valaki nem tud honda cr125r-hez (97) tuninghengerfejt, tuningmembránt, tuningkipufogót.... ilyesmi dolgokat! olcsón vagy használtan! meg kéne még vázvédő, meg hátsó sárvédő(fehér) meg első rajtszámtábla(fehér) ha valakinek van elfekvőben az írjon légyszi! köszi
Hello!Nekem a kawasaki kdx-em powerja járt ugyan így.A sok koksztól megszorultak a tolattyuk.A hengert levettem és teljesen kivettem a powert,a tolattyukat nagyon finom csiszoló papírral megcsiszoltam(fém színűig).A tolattyuk helyét a hengerben furógépbe befogott csiszoló fejjel tisztitottam ki.Ezután olyan pontosan és jól működött a power mint az óra.Sok sikert a feladathoz.
eladó egy crf 450 r oldalidom gyári festéssel jó állapotban
1700ftú
tel:06209339747
csak gondoltam beírom,mindig keres valaki CR500af építéshez! postáznak is magyarba 6000Ft-tól!
ez a legolcsóbb
91'-es Cr-125 rezója nincs véletlenül valakinek elfekvőben?
A segítségeteket kérném! Egyik ismerősömnek szüksége lenne egy 19-es komplett hátsó kerékre. 2003-as CR 250 es. Hátha valakinek van elfekvőben.