Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem alu van 99es nincs vele gondom hála az égnek. De lehet azért mert nem megyek még rendesen hozzá. Most hallottam hogy az egyik embernek a 144SXjének egy nagy ugró után kettétört a váz a villanyaknál. Elgondoltató
Szarabb az alu 2000-ig. Ha nem hiszed, járj utána Még a VB menők is vissza ültek a "vas" vázasra az első szériáknál.Nekem repedtek,másnak nem tudom.Bár nekem mindíg van valami gyíkom,vagy másnak is,csak titkolják
én arra gondoltam h motorozás szempontjából mert halottam h ég és föld a 2 váz de nem tudom...
Ja igen YZ125 Csika tuning telókkal eladóóó! '98
Sok.Az egyik acél,a másik alu Mint a nőbe a fehér,meg a sitít Kinek melyik tetszik vagy jut
Hamár ilyen szépen összejöttetek,beszéljétek csak ki a telóitokat,mindkettőtöké tyuning
125-ös cr-nél sok különbség van az acélváz és az aluváz között?
xt akart lenni nem ct
Ja haverom árulta ugyanezt azt ct-t aztán nayaggatott, hogy van egy 125-ös cr mennyünk nézzük meg! Mondtam neki, hogy nem valami bizalomgerjesztő képek alapján, de nagyon el akart menni! Mikor odaértünk a gyerek azzal fogadott, hogy elfelejtett mondani telefonba, hogy felújították a blokkot és véletlenül fordítva rakták össze a váltót, úgyhogy fennt van 1 a többi meg lefelé! És ezt komolyan is gondolják az emberek! Ja és egy valami gilera gyorsasági blokk volt beletákolva! A gyerek meg azt mondja, hogy addig biszniszel motorkkal, amíg egy drz-je nem lessz! Mondtam neki, hogy ha így folytatja az nélkül hal meg!
Én is hírdetettem xt 600-at is annál is hogy cross csere, azt ugyenezek a gilera rx-es, meg cagiva elefant-os meg a tököm tudja még milyen emberek hívtak és tényleg nem lehet nekik megmagyarázni hogy az nem cross!
Anno 125ös 4T enduromat hirdettem, kiírtam hogy cross csere érdekel, próbálták is megmagyarázni a cigusok hogy a 125ös Gilera RX az krosszmotor, meg hogy milyen jól megy a gép, 140 a vége, 40ló, persze csak csere érdekelte volna őket....
Van sok dili,de ne tudd meg mennyi Iszonyú sok
Nagyon nagy! Engem is fárasztottak ilyen fogyatékosak, mikor hírdettem az RMX-emet, mert írtam hogy fiatalabb 250-es cross-ra ráfizetek! Volt egy gyerek, aki írt egy egy sms-t, hogy 125-ös 2001-es yz csere érdekel-e? Írtam neki, hogy kösz nem, mert 250-es kell, erre visszaírja, hogy bánhatom, mert az övé full tuningos 68 LE és a 450-es crf-et veri! Ja és persze az elmaradhatatlan helyesírási hibák ott voltak a szeren!
Hűleeeeee Bá, lehet má ezzel vannak bélelve
ezdedurva joszág, nem mernék vele menni..
54Le nikecil

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_mtx-4278080
kössz szépen meg is van
Moto-Complet stb.
Sziasztok! Van egy 96-os 250-es cr-em és szorul az első fék mert a nyeregben lévő gumikarmantyúk megdagadtak a ráfolyó olajtól ami az elsőtelóból folyt ki, néhány napja vettem a motort. Szerintetek honnan tudnék szerezni ilyen karmantyúkat
Nincs valakinek elfekvőben egy hátsó kipufogó vég ?Az a dísz a végén.
Esetleg hol lehet ilyet szerezni?cr re kéne.
Hali valaki tudna nekem segiteni mennyi olaj kell száranként egy 250 es 2001 es cr villájába?
így már értem,csak elsőre általánosítottam,hogy az összes afam rossz,de akkor ezek szerint van belőle strapabíró is
Köszi szépen! Megnövök ,meghálálom