Nekem alu van 99es nincs vele gondom hála az égnek. De lehet azért mert nem megyek még rendesen hozzá. Most hallottam hogy az egyik embernek a 144SXjének egy nagy ugró után kettétört a váz a villanyaknál. Elgondoltató
Szarabb az alu 2000-ig. Ha nem hiszed, járj utána Még a VB menők is vissza ültek a "vas" vázasra az első szériáknál.Nekem repedtek,másnak nem tudom.Bár nekem mindíg van valami gyíkom,vagy másnak is,csak titkolják
Ja haverom árulta ugyanezt azt ct-t aztán nayaggatott, hogy van egy 125-ös cr mennyünk nézzük meg! Mondtam neki, hogy nem valami bizalomgerjesztő képek alapján, de nagyon el akart menni! Mikor odaértünk a gyerek azzal fogadott, hogy elfelejtett mondani telefonba, hogy felújították a blokkot és véletlenül fordítva rakták össze a váltót, úgyhogy fennt van 1 a többi meg lefelé! És ezt komolyan is gondolják az emberek! Ja és egy valami gilera gyorsasági blokk volt beletákolva! A gyerek meg azt mondja, hogy addig biszniszel motorkkal, amíg egy drz-je nem lessz! Mondtam neki, hogy ha így folytatja az nélkül hal meg!
Én is hírdetettem xt 600-at is annál is hogy cross csere, azt ugyenezek a gilera rx-es, meg cagiva elefant-os meg a tököm tudja még milyen emberek hívtak és tényleg nem lehet nekik megmagyarázni hogy az nem cross!
Anno 125ös 4T enduromat hirdettem, kiírtam hogy cross csere érdekel, próbálták is megmagyarázni a cigusok hogy a 125ös Gilera RX az krosszmotor, meg hogy milyen jól megy a gép, 140 a vége, 40ló, persze csak csere érdekelte volna őket....
Nagyon nagy! Engem is fárasztottak ilyen fogyatékosak, mikor hírdettem az RMX-emet, mert írtam hogy fiatalabb 250-es cross-ra ráfizetek! Volt egy gyerek, aki írt egy egy sms-t, hogy 125-ös 2001-es yz csere érdekel-e? Írtam neki, hogy kösz nem, mert 250-es kell, erre visszaírja, hogy bánhatom, mert az övé full tuningos 68 LE és a 450-es crf-et veri! Ja és persze az elmaradhatatlan helyesírási hibák ott voltak a szeren!
Sziasztok! Van egy 96-os 250-es cr-em és szorul az első fék mert a nyeregben lévő gumikarmantyúk megdagadtak a ráfolyó olajtól ami az elsőtelóból folyt ki, néhány napja vettem a motort. Szerintetek honnan tudnék szerezni ilyen karmantyúkat
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_mtx-4278080
Esetleg hol lehet ilyet szerezni?cr re kéne.