Hali! Szerintem abszolút jól tudod! Én pl. következetesen az első villaszárra karmantyút szoktam kérni, aztán ilyenkor néz rám az eladó értetlenül, hogy hol van ott karmantyú? A pláne az, hogy ez már előfordult Aprilia márkakereskedésben is, ahol azt hinné az ember, hogy tudják miről beszélsz..... Itt pl. úgy jártam, hogy közölte az eladó, hogy ez szimering és az különbözteti meg a karmantyútól, hogy a karmantyún nics rugógyűrű - ezen meg van. ...szerintem, ha mondtam volna, hogy a különbség az alternáló és forgó mozgásból adódó különbségekben keresendő, akkor megint csak bámult volna értelmesen, így hát nem is mondtam, hanem kértem azt a 2 db "szimeringet".
egyszer a robogómba vettem vízpumpa szimeringet,úgy,hogy vittem a régit, csak az volt a baj,hogy nem forgásirányos volt a szimering amit vettem,és 2hét múlva meg kellett vegyem az utángyárott felújító szettet! lehet én voltam béna,és nekem karmantyút adtak,nem szimeringet,nem tudom,de én így jártam egy szimeringessel...
jól mondom,hogy a karmantyú ott van ahol "csúszik benne valami" nem pedig forog ?
Vágtam én mire céloztál az előbbi hozzászólásodban !
Abban tisztában vagyok, hogy nem 1 Simson, vagy egy Mz blokkot keresek, így nemis 50ezer pénzért keresek. Ha lenne valakinek, nem szurnám ki a szemét, de 1800dollárt viszont nem adok ki 1 blokkért, mivel nem vagyok politikus (mondjuk, ők inkább ellopnák).
Arra céloztam, hogy ez már 30 éve nem az a "padláson + a fészerben található" szintű cucc. CR500, KX500 cuccokat heroin árban adják, ha egyáltalán lehet kapni. 1800 dollár egy működő blokk kompletten, karbival, kipuffal mennyire emészthető?
u.i.: Ha valakinél kallódik gyémánt, ami lomtalanításkor kikerül, vagy a kutya alszik rajta, esetleg a gyerek LEGO-ja közé keveredett, engem érdekelne
Szevasztok!
Kérdésem mindössze annyi lenne, hogy ki rendelkezik otthon a sufni leghátuljában, a kutyaól mögötti, csirketelep utáni diszperzites vödör alatti Cr500 blokkal?
Vagyis, valakinek van Cr 500 KOMPLETT, működőképes blokkja emészthető áron?
Használd egészséggel! Megbízhatót?Pfú olyat nem.Úgy vegyél használtat,hogy a szár,ne legyen kopott,beverődött,a karmanytúnál nem baj,ha jön az olaj,a nagyobb baj,ha az alja szélénél jó saras olaj van,ami már felcsiszolta a belét.Látod milyen a tiéd,na ,olyat ne vegyél
Most még nem nagyon fordítottam időt arra a témára,te véletlen nem tudnál megbízható forrásból szerezni egy nem olyat,mint ami volt ezelőtt benne?
amugy a telók faszák lettek!
Krossz/Enduro alkatrészek kiegészítők!
Honda cr125 membrán
honda cr125-250 fékcső,sárvédő(hátsó)
láncszettek,kézvédők,KORMÁNYOK
UNIV
ERZÁLIS KUPLUNGKAR+FÉKKAR+KONZOL SZETT 90FOKBAN HAJLANAK A KAROK, VISSZAFELE IS!
Má megyek is a csapágyboltba!
jól mondom,hogy a karmantyú ott van ahol "csúszik benne valami" nem pedig forog ?
Valaki meg tudná mondani, hogy 91'-es cr-125-höz honnan lehetne vízpumpa szimeringet beszerezni, és milyen a mérete?
Előre is köszi!
Honda cr 125-250 alkatrészek!
membrán,dékbetétek,fékcsövek,gumik,kormányok,kézv
édők és gyéb alkatrészek, kiegészítők,segédváz.... nézz be, megéri!
Abban tisztában vagyok, hogy nem 1 Simson, vagy egy Mz blokkot keresek, így nemis 50ezer pénzért keresek. Ha lenne valakinek, nem szurnám ki a szemét, de 1800dollárt viszont nem adok ki 1 blokkért, mivel nem vagyok politikus (mondjuk, ők inkább ellopnák).
u.i.: Ha valakinél kallódik gyémánt, ami lomtalanításkor kikerül, vagy a kutya alszik rajta, esetleg a gyerek LEGO-ja közé keveredett, engem érdekelne
Kérdésem mindössze annyi lenne, hogy ki rendelkezik otthon a sufni leghátuljában, a kutyaól mögötti, csirketelep utáni diszperzites vödör alatti Cr500 blokkal?
Vagyis, valakinek van Cr 500 KOMPLETT, működőképes blokkja emészthető áron?
amugy a telók faszák lettek!