Sziasztok! Nekem pl. a D.I.D lánccal soha nem volt problémám, egy évet simán kibír! Lánkerékben pedig JT-használok, azzal sincs semmi gond, de ha az egyik beszarik, akkor is szettet cserélj,mert a kopott megeszi az újat!
Matyi barátom tudna erről mesélni, én kétszer cseréltem az O-és X-gyűrűs láncot a 125-ösön, míg neki végig megvolt az AFAM, és mikor a láncfeszesség-utánállításról kérdeztem, akkor csak gyanakodva nézett, hogy viccelek-e...
Az AFAM gyárt szart is, olcsón, meg jót is, drágán.
Köszi szépen.Rendes vagy .Nem tudom jó-e ,most már az kéne,hogy olyan írjon akinek van vagy 97 körüli CR 250-je Már nem merek hírdetőknek írni,me hülyeséget vakognak vissza,akkor ,hogy akarná egy komoly vevőnek eladni a moccát ?Vagy csak a markát tartja? Sőt, lehet el is verné ha nem akarja elvinni
Na megvan a cucc, holnap megyek érte, a legerősebb AFAM gyűrűtlen láncra és egy 52 fogas JT hátsó lánckerékre esett a választás, ami ACÉL. Elértünk oda, hogy az acél lánckerék drágább, végre van igazság a Földön
2010. November 7.
Használt krossz motorok, ruhák, tartozékok, börzéje!
Old boys 45-65 év közöttiek bemutatója! 16- 45 évesek 125-250-450cc Krossz Show és Qadok Bemutatója. Helyszin. 3-as út 87,7Km kőnél balra Visonta Krossz pálya! www.mxvisontacross.lapunk.hu
Mondjuk Én sem a fagyishoz megyek kenyérét Sokan mégis megpróbálják Értelme nincs ,mégis hátha Örültem,hogy segíthettem mert akinek eddig segítettem mind el akart verni a nagy hátával,vagy 39-es karjával
Én is segítek ha bírok. Azt elhiheted ha lenne ilyen motor akkor lemérném. Meg nem az volt az első hogy ideszaladok segítségért, körbenéztem elég rendesen csak sehol nem találtam meg az értéket.
De ha te nem mondod hogy tudod akkor nem nyaggatlak ezzel.
Hálás vagyok az infóért, köszi
Kérdezz rá tőle, hogy mit gondol? Látta a motort, tavaly ősszel Kiskunlacházán voltunk csapatni Kemével, meg Matyival, ott volt a Pisti is (még ki is próbálta az enyémet is). Emlékeztesd erre, úgy emlékezni fog a motorra is, aztán ha mégis csak............ akkor megmérem.
Egyszer kérek valakinek valamit,osztakkó jön az,hogy okosítsak Ej,de rafináltak vagytok 10W-30 motorolaj 140-145 ccm.
Na és TE mit tudsz segíteni?Vagy eltünsz mint szürkeszamár(többiek)a ködben?
Az AFAM gyárt szart is, olcsón, meg jót is, drágán.
Használt krossz motorok, ruhák, tartozékok, börzéje!
Old boys 45-65 év közöttiek bemutatója! 16- 45 évesek 125-250-450cc Krossz Show és Qadok Bemutatója. Helyszin. 3-as út 87,7Km kőnél balra Visonta Krossz pálya!
www.mxvisontacross.lapunk.hu
De ha te nem mondod hogy tudod akkor nem nyaggatlak ezzel.
Hálás vagyok az infóért, köszi
Na és TE mit tudsz segíteni?Vagy eltünsz mint szürkeszamár(többiek)a ködben?