Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megmérném vazzze! ...de az enyém már múmia! '86- os! Azért ha még is csak jó lenne, akkor írjad, 'oszt hónap mérek egyet!
Akkor nekem is megmondhatnád most már a Yamaha RD 80 LC első villáinak feltöltési mennyiségét, mert a jó múltkor azt mondtad hogy tudod.
Srácok!
Valaki akinek 500-as CR-je van még a vas vázas,úgy 94-97 körüli.
Lenne szíves megmérni a hátsógátló befogató likainak lyuk-közép távolságát?
Megkértem rá egy hirdetőt,lenne-e szíves megmérni,azt írta vissza :nem,a motor egyben eladó Majdnem dobtam egy hátast.Ilyen buta nem lehet valaki.Remélem nem fórumos
Előre bocsájtom nem nekem kell ,megkértek rá,csak nálam nincs ilyen,se 250-esé,bár szerintem megegyezik
Köszönettel:ÉN
hol van ilyen Keme?
Auneréknél 97ezer....
az elég olcsó,drz-be 90ezer/db
lehet,ha nem felejtem el akkor megkérdezem neked.
Durván 40ezer Ft párja, új.
csá...be tud foltozni egy 22es lyukat a hűtő közepén?
sztem cserés lesz...de azért köszi..minden megoldás érdekel, főleg ha occccó....egy új hűtő több csilliárd kemény HUF
Sziasztok!
2000-es évjáratú Honda Cr 250-hez keresek berugókart!
Valakinek van elfekvőben?
Üdv:Attila
cső,jobbulást!van mifelénk profi hűtős,jól megcsinálja!
Szia nekem van részletes, de az spanyol, ha minden igaz 2008-9 es ekhez, próbáld meg.

http://rapidshare.com/files/42...
crf 450 2006 hoz van service manualom. ha az jó akkor irj. nem sok különbség van a 2 közt szerintem.
Rendben
Na ennek örülök! Hétvégén szerintem kiveszem a hátsót és küldöm, de majd rádcsörgök előtte!
Télen-nyáron,éjjel-nappal
akkor olyet se veszek. Remélem dolgozol még a télen is!
Sztem 2-3 hét múlva kikapom a lábait a gépnek aztán küldöm...
Van benne egy óra mocizás.El sem merem adni csak max valami gumis lábtartósosnak
Szutyok Answer
...hát milyen csimma ez? ...lehet fordítva vetted fel?!
köszi...nincs is más választásom
Tegnap majdnem szopogattam Én is.Új csizma,csak puha a talpa(kézzel nem és a lábtartó sem éles)20 kilóm úgy belenyomta,a vasba a talpat,se fíkelni se váltani nem tudtam csak,ha felrángattam a lábam.Élmény vót főleg ugrón,meg utána is.Mentem így egy órát,de nem javult a helyzet Úgyhogy kuka a csimma
Gyógyulgassál cimbora, pihentesd ki rendesen, mert ha nem, akkor . Nincs mese rá kell szánni az időt a gyógyulásra, mert ha nem, akkor jön csőstül az összes buzi szövődmény és a még nagyobb baj. Jobbulást neked!
azt gondoltam profi vagyok......... ...de nem.
próbáltam (volna) szűken fordulni, de elakadt a lábam egy buckában
a legfaszább az hogy eltört a kormányom...........ami killukasztotta a hűtőm...