Srácok!
Valaki akinek 500-as CR-je van még a vas vázas,úgy 94-97 körüli.
Lenne szíves megmérni a hátsógátló befogató likainak lyuk-közép távolságát?
Megkértem rá egy hirdetőt,lenne-e szíves megmérni,azt írta vissza :nem,a motor egyben eladó Majdnem dobtam egy hátast.Ilyen buta nem lehet valaki.Remélem nem fórumos
Előre bocsájtom nem nekem kell ,megkértek rá,csak nálam nincs ilyen,se 250-esé,bár szerintem megegyezik
Köszönettel:ÉN
csá...be tud foltozni egy 22es lyukat a hűtő közepén?
sztem cserés lesz...de azért köszi..minden megoldás érdekel, főleg ha occccó....egy új hűtő több csilliárd kemény HUF
Tegnap majdnem szopogattam Én is.Új csizma,csak puha a talpa(kézzel nem és a lábtartó sem éles)20 kilóm úgy belenyomta,a vasba a talpat,se fíkelni se váltani nem tudtam csak,ha felrángattam a lábam.Élmény vót főleg ugrón,meg utána is.Mentem így egy órát,de nem javult a helyzet Úgyhogy kuka a csimma
Gyógyulgassál cimbora, pihentesd ki rendesen, mert ha nem, akkor . Nincs mese rá kell szánni az időt a gyógyulásra, mert ha nem, akkor jön csőstül az összes buzi szövődmény és a még nagyobb baj. Jobbulást neked!
azt gondoltam profi vagyok......... ...de nem.
próbáltam (volna) szűken fordulni, de elakadt a lábam egy buckában
a legfaszább az hogy eltört a kormányom...........ami killukasztotta a hűtőm...
Valaki akinek 500-as CR-je van még a vas vázas,úgy 94-97 körüli.
Lenne szíves megmérni a hátsógátló befogató likainak lyuk-közép távolságát?
Megkértem rá egy hirdetőt,lenne-e szíves megmérni,azt írta vissza :nem,a motor egyben eladó Majdnem dobtam egy hátast.Ilyen buta nem lehet valaki.Remélem nem fórumos
Előre bocsájtom nem nekem kell ,megkértek rá,csak nálam nincs ilyen,se 250-esé,bár szerintem megegyezik
Köszönettel:ÉN
Auneréknél 97ezer....
sztem cserés lesz...de azért köszi..minden megoldás érdekel, főleg ha occccó....egy új hűtő több csilliárd kemény HUF
2000-es évjáratú Honda Cr 250-hez keresek berugókart!
Valakinek van elfekvőben?
Üdv:Attila
http://rapidshare.com/files/42...
Sztem 2-3 hét múlva kikapom a lábait a gépnek aztán küldöm...
próbáltam (volna) szűken fordulni, de elakadt a lábam egy buckában
a legfaszább az hogy eltört a kormányom...........ami killukasztotta a hűtőm...