keresztszalag? nekem is éppen az van...már 2 hete , erősebb volt a motor mint én. Csak én megúsztam műtét nélkül.
de hogy neked is legyen valami jó, ....így nem kell egy vagyont költened, hogy felkészítsd a félliterest a következő szezonra
Szevasz Zotyó! A kérdések jók! Imádom! Jól vagyok köszi, csak sok minden összejött mostanában. Párom csütörtökön műtötték (térd kereszt-szalag szakadás), szerencsére minden okés, a műtét jó lett. Össze-vissza rohangálok, ügyet intézek, polg. mesteri hivatal, t-mobile, anyát jövő héten hozom haza, biztosan el fog kelni a segítség, úgy hogy időm semmire. De nem baj, lesz ez jobb is! Te hogy vagy?
Héjj Tom...de jó hogy itt vagy!
Annyi, de annyi kérdésem lenne
Szerinted:
- boltba járni crosst vagy endúrót vegyek?
- melyik fogyaszt kevesebbet százon?
- melyik megy gyorsabban?
- 100ra hány másodperc alatt gyorsul?
- jó e bele az használt kocsiolaj?
Na?
ezzel a lánckerék töréssel szerintem be van fejezve idén a motorozás, pénz zéró. De ezek után csak acél lánckereket vásárolok.
Az agyat megpróbálom így használni, nem nagy szerepe van annak a peremnek
igen,ilyen címszó alatt lehetett kihozni a gyárból,de nem az a kis csiszolás nyom a gyenge pontja,hogy ott törne el,mert az nem számottevő,hanem az amit ronis is ír, hogy nem összefüggő a belseje,és képen nagyon jól látszik, mire képes(elfordul,ha már 2 helyen elreped)meg a márka se nagyon ismert,ergo alapból gyenge minőség(ERGAL)
Mostanában egyre többször van hozzá kedvem is (már mint írni). Egyébként eddig sem tűntem el, minden nap olvastam a fórumot, csak kicsit besokalltam az időnkénti (szinte napi) ostoba kérdésektől. Olvastam, hogy beléptél Te is a 40-esek táborába! isten hozott! ....És isten éltessen! Én meg már februárban 42. Hogy öregszenek a gyerekeink mi?
Na látom pont témába kerültem. Kezdek parázni kicsit én is, szerintem le is dobom a picsába. Egyébként ezek valami gyári hibás szarok voltak, mert a gyári színe meg van csiszolva. Én úgy vettem, hogy "azért van megcsiszolva, hogy selejtként ki lehessen hozni a gyárból, egyébként semmi baja"...lehet, hogy mégse véletlen selejtezték le őket...
húúú,eddig még mindíg én úsztam meg a legjobban ezzel a lánckerékkel... havernek az rmz450-en dettó így történt,egyébként észre kellett volna vennetek hamarabb, hogy valami baja van,mert én is így jártam volna ha nem veszem észre EZT
csak egy lánc kenés kellett hozzá,hogy feltűnjön a bibi...
szerintem Sutyeráknak is le kéne venni ezt az olcsó szart,mert a cr250-en hamarabb is bekövetkezhet egy ilyen...
de sajnálom a dolgot,rmz450-re agy+be-kifűzés asszem 40volt
hali
mondanak róla hideget, meleget, de ahhoz ,hogy normálisan tudjál motorozni akármit veszel költeni kell. Pinkmotors-nál kapsz mindent.
Én most újítottam fel a blokkot és mindent kaptam hozzá. Szana szét szívtam a motorral, mert egy sufni mestertől vettem, de végül is nem bántam meg. Szerintem te se bánnád meg. Egy ilyen motor egy kihívás. Sok sikert a választáshoz.
Sziasztok olyan problémával fordulnék hozzátok,hogy/honda cr 125 1988/bár mekkora fuvókát teszek a motorba 80-160-ig alapjáraton úgy bezabál,hogy utána csak gyertya pucolás után indul.Ha megfelelő fuvóka van benne akkor a menet teljesítményével semmi probléma.Mi lehet a gond szerintetek?
webmotoros lettem ............
de hogy neked is legyen valami jó, ....így nem kell egy vagyont költened, hogy felkészítsd a félliterest a következő szezonra
Annyi, de annyi kérdésem lenne
Szerinted:
- boltba járni crosst vagy endúrót vegyek?
- melyik fogyaszt kevesebbet százon?
- melyik megy gyorsabban?
- 100ra hány másodperc alatt gyorsul?
- jó e bele az használt kocsiolaj?
Na?
Hogy van a dandártábornok Úr?
Az agyat megpróbálom így használni, nem nagy szerepe van annak a peremnek
mobile.de
motorscout.de
http://www.servicehonda.com/ho...
olyat aminek a belseje nem összefűggő az kuka alapbol...
Rákeresnék külföldön is .
csak egy lánc kenés kellett hozzá,hogy feltűnjön a bibi...
szerintem Sutyeráknak is le kéne venni ezt az olcsó szart,mert a cr250-en hamarabb is bekövetkezhet egy ilyen...
de sajnálom a dolgot,rmz450-re agy+be-kifűzés asszem 40volt
mondanak róla hideget, meleget, de ahhoz ,hogy normálisan tudjál motorozni akármit veszel költeni kell. Pinkmotors-nál kapsz mindent.
Én most újítottam fel a blokkot és mindent kaptam hozzá. Szana szét szívtam a motorral, mert egy sufni mestertől vettem, de végül is nem bántam meg. Szerintem te se bánnád meg. Egy ilyen motor egy kihívás. Sok sikert a választáshoz.
Túl erős a motorod