Szevasz! Néhány motorbontónál próbálkozz, ill. évjáratfüggőn Honda-mkp. márkakereskedésben tudsz alkatrészt rendelni, de csak heroin-árban. Elég necces!
Üdv.
Egy kis segítséget kérnék.Honda cr 500 alkatrészellátására lennék kíváncsi.
Kritikában olvastam, hogy külföldről lehet rendelni csak.
Magyarországon nincs is hozzá alkatrész?
Ha van, valaki tudna nekem adni linket ahol van hozzá bármilyen motorblokk alkatrész?
Előre is köszönöm.
50 e környékét írtam,ha van hambiországban ismerősöd és oda küldik akkor gondolom ezt az árat tartják is,az ismerős pedig be tudja úgy küldeni hogy ne legyen rá vám és társai,ha nem s.o.s akkor emberi árban lenne rá postaktg. is,senkinek nem ígértem ennyiért hengert :D
Fentiek figyelembevételével a körülbelüli összeg tartható is,kérem a válasz elfogadását :D
Mindent lehet,de csak teljesen szétszedett,elmosott állapotában tudod megméregetve a kopásaiból kikövetkeztetve mi a szar.Már feltéve,ha jól van összerakva.A kopottat nehéz beállítani.Javítani kell.Csere vagy felheggejt.Távszereldében nem megoldható
Nekem is lenne egy kérdésem uraim:
CR125 98 évj nál amikor le volt szedve a henger,a powert kézzel működtetve,volt némi "holtjáték"a két "nyelvnél",ergo működőképes motornál ha nyitott a röpsúly lehet nem húzta szét teljesen a két "nyelvet"lehet ezen vmit állítani,holtjátékot minimálisra csökkenteni és ha igen akkor mi ennek a módja?
Ismerem őket, laza kis csapat, nagyjából 50 Dodót rápattintottak az árra "csomagolási-és kezelési költség" néven, erre jött még 45 dollár postaköltség. Így, ha megúszod az ÁFA-t és az illetéket, nagyjából 70ezer Ft lesz az az 50ezer, ha távolabbi államból jön, akkor a posta drágább. Ha fennakad az Orczy-téren, akkor kilencvenpárezer.
Továbbra is vevő lennék tőled 50ezerért a gyári új hengerekre, olyan 10 darab kellene!
98-99 évjárathoz 265 dollár ez jelenlegi 200ft/usd áron 53e ft,Laposracer anno azt mondta ha jól emlékszem hogy 90-99ig gyakorlatilag ugyanaz a henger,ha van az embernek kinti ismerőse akkor némi postaktg-el együtt hatvanpárezerből az országba kerülhet...
Itt találtam alkatrész hozzá de nem horibilis az összeg.
Dugattyú szett PROX 35 ezerért.
Elveszett ember!Firkálhatnál néha
Egy kis segítséget kérnék.Honda cr 500 alkatrészellátására lennék kíváncsi.
Kritikában olvastam, hogy külföldről lehet rendelni csak.
Magyarországon nincs is hozzá alkatrész?
Ha van, valaki tudna nekem adni linket ahol van hozzá bármilyen motorblokk alkatrész?
Előre is köszönöm.
Fentiek figyelembevételével a körülbelüli összeg tartható is,kérem a válasz elfogadását :D
CR125 98 évj nál amikor le volt szedve a henger,a powert kézzel működtetve,volt némi "holtjáték"a két "nyelvnél",ergo működőképes motornál ha nyitott a röpsúly lehet nem húzta szét teljesen a két "nyelvet"lehet ezen vmit állítani,holtjátékot minimálisra csökkenteni és ha igen akkor mi ennek a módja?
Továbbra is vevő lennék tőled 50ezerért a gyári új hengerekre, olyan 10 darab kellene!
98-99 évjárathoz 265 dollár ez jelenlegi 200ft/usd áron 53e ft,Laposracer anno azt mondta ha jól emlékszem hogy 90-99ig gyakorlatilag ugyanaz a henger,ha van az embernek kinti ismerőse akkor némi postaktg-el együtt hatvanpárezerből az országba kerülhet...
Kösz
250: 97-től
125: 98-tól
Ha valakit érdekel! A-s helyett ezt küldték ezért eladó !